- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика?
Наскоро реших да си правя ноткопластика.Обаче една моя фр,ми каза,че нейна приятелка имала ноктопластика и истинските и нокти не искали да растат.И после са станали меки и чупливи.И много съжелявала,че си е правила ноктопластика.И сега съм раздвоена.Много се чудя дали това ще ми навреди на ноктите? Ако някой знае повече по въпроса,моля да ми помогне.
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
имало някакъв гел на какъв е що е идея нямам
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Само аз ли мисля,че ноктопластиката е тъпа ?
Все едно някое момче ще обърне внимание ...![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Няма да спрат да растат и няма да станат меки и чупливи
ако като си я махаш си я махнеш правилно. Аз сама съм
си отлепвала ноктопластика и ми станаха много меки
ама се мазах с втвърдител на ОПИ и ми се оправиха.
п.п. С гел или с удължители искаш да си правиш?
Fall down seven times..
Stand up eight.
недей... Мойте в момента са мн меки,мн чупливи..ужасни...
По-добре пускай твойте нокти...заеби тея буклуци...Мн ме е яд ,че си сложих...Откакто я махнах на нищо не приличат...
Ами мисля с удължители,обаче като гледам мненията в темата и се разколебавам дали да си правя.Първоначално написано от iPurple
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Да не се обиждат тези с ноктопластики и дълги нокти, но дългите нокти са демоде. Това е факт. В момента най- добре изглеждат едни добре оформени средни на дължина нокти. Другото обикновено e проява на лош вкус. Напишете в гугъл "nails 2011" и ще видите, че още втората статия се казва "Nails 2011 – Shorter Than Ever"
Ето една красива дължина за нокти:
И ето една, която ще накара всяко момиче да изглежда като излязло от някой чалга клип:
![]()