.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Силна болка в главата след физ.натоварване!?

Здравейте!
    2-3 пъти ми се е случвало нещо странно и се чудя,дали може да е проблем..
    Първият път беше лятото някъде(2010) като бях на лека атлетика.Тичахме спринтове,отсечки и като свършиха бройките,които трябваше да направя се уморих и ме заболя главата много(все едно ще се пръсне).В началото болката беше в задната част на главата,а след това на цялата глава,питах треньора какво може да е,той каза че сигурно защото съм яла малко или не съм свикнала с многото тичане. А аз не бях пропуснала закуската..
    Вторият път беше по-наскоро(преди около седмица).Бях болна тогава,грипът ме беше хванал,но едва ли има нещо общо.. Гонех рейса
    и като се качих пак ме заболя доста главата + остра болка и в гърдите,ама това беше за няколко мин.,после ми мина.
    Първият път като се случи това беше по-гадно,защото главата ме боля 20-ина минути(тогава само главата ме боля),а после още половин час някъде ми беше малко зле. Друг път не ме е боляло толкова мн глава.

Случвало ли ви се е нещо подобно и от какво може да е? Дали е от внезапно натоварване? Нормално ли е според вас? Момиче,на почти 17,не водя заседнал начин на живот,нямам наднормено тегло(ако има значение).

Извинявам се,че е толкова дълго,но не успях да го опиша по-сбито.[/color]

Благодаря предварително на отговорилите!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Може наистина да е от пренатоварването. Примерно да вдигаш кръвно и от тва да почва да те боли главата, но иначе не знам какво друго може да е. Ако се случва още, те съветвам да идеш на доктор, тамън няма само да се чудиш, а ще имаш и отговор.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    София
    Мерси за отговора.

Няма да откажа и на още мнения по въпроса.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    София
    Според мен е от внезапно натоварване.Ако примерно кръвното ти е паднало и изведнъж удариш без загрявка 50 метра спринт е нормално...Ако болката е тупкаща и ти опъва врата е възможно и да е мигрена...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Тумор в главата
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    София
    Черен хумур нещо.. Мерси за отг.,продължавайте смело с мненията.

Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    обяснявам просто сама каза че си имала натоварване,спринтово бягане-натоварват се мускулите и някой нишки се разкъсват,отделят се цитокини и калий,при повишаване на калия се повишава пулсът и води до вазоконстрикция + това от шокът върху организма започва отделяне на повече адреналин за да може да се изхрани тялото с енергия,което също води до вазоконстрикия и повишено налягане,идеална среда за МИГРЕНА от което страдаш,а и също за видът на болката която имаш при мигрена винаги болката започва с пулсации в окципиталния лоб които след около 10-на минути прогресират и стигат до париеталният

виж и аз спортувам активно и понякога ако не си загряла достатъчно и изведнаж почнеш тренировката се получава така ... спокоино не се притесняваи но и няма да е зле да се посаветваш с лекар

Град
    София
    Благодаря много!

вазоконстрикия
    ..а какво значи това?

Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си