- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата ?!
Добре...
Ахахахаха
Щом всеки, който не е ЗА изневерите, лъжите, мъжката природа и етц., е за психиатрията,лол..
Достатъчно добре съм се изказала, но повечето хора го обърнаха на това аз какво правя, дали го правя, какъв ми е английския и с какви ходя, след като е повече от ясно какво казвах с поста си и към кои типове хора беше насочен.
Но все пак - окей![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Както обикновено, тотално не разбираш за какво иде реч. Типично за женската природа.
Сама обръщаш темата натам, другите просто ти помагат.
Welcome to the Jungle...
ако в целия процес всеки прави само неща, които му харесват, няма да възникват такива въпроси. харесва ти да духаш и духаш - чудесно, това не е компромис, направен заради гаджето ти, така че няма защо да очакваш някакви компромиси от негова страна в замяна. тоест, ако на него не му харесва вкуса в устата ти след свирка, е окей да не те целува.
а да възприемаш свирките като саможертвен подвиг в името на чуждото удоволствие и борба с гнусливостта, пък той да те целува след това, отговаряйки ти със същото прикрито нежелание, е пародийно..
принципно говоря и аз - защо пък не? искрен е, когато му е кеф, искрен е, когато не му е.принципното положение дали е нормално някой пишлегар да се дърпа за {}, а преди това: ох, че кеф.
и аз обичам да свършвам в устата супер много ми харесва
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Първоначално написано от xinfamous
'Инфъмъс'.
А по темата, свършвали са ми в устата и честно казано нямам нищо напротив. Смисъл, не ме е гнус, няма нищо гнусно ако проверите от какво е направена спермата ще откриете че много от 'съставките' ги има в храните които ядем всеки ден.
А и, няма смисъл да цапаме някъде другаде. Не гълтам защото съм чувала че може да предизвика рак на матката. Пробвала съм веднъж, пак не беше нищо особенно.
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
jghgh, в една далечна, далечна тема от първите ти мнения, ако не се лъжа.. казваш, че обичаш да правиш свирки.. пък ся..
Първоначално написано от jghgh
Първоначално написано от jghgh
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=30Първоначално написано от jghgh
Минало е време, ама все пак... обясни? (без лоши чувства)
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
май няма ни една тема в която някой да не спорино относно темата ... на мен ми е все тая къде ще свърша иначе корема най-често
не ,че имам много опит де
![]()
+++"2.Момчета,какво толкова ви прави кеф да свършвате там" -> Чуството много се доближава до това като да свършиш във вагината, а е напълно безопастно.
Тоеа са първите ми мнения във форума, считай че съм била по-малка и го считай за минало.
Ето, и аз ти обяснявам, без лоши чувства.
Ако забелязваш, в настоящето мнение съм писала в сег.време и обърни внимание - 'имам си лични съображения да не правя'. Не дължа обяснения в мненията си за предишни слушаи, но щом си ми издирил мненията, окей.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мерси за отговора. :]
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Защо отврат.. ? Това не е никак зле..Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
Мойтъ' е най-красива!
Ооо, защо реши така? Има много жени, които отказват да правят свирки. Има мъже, които не искат да им правят (да, има, във форума също имаше тема), защото считат това за унижение към партньорката. Има и двойки, в които като цяло не се практикува орален секс.Първоначално написано от DarkTemplar
(Последните са много сбъркани, разбира се)
Не ми пречи да ми свършват в устата. Обаче не ме кефи да гълтам. Чувала съм колко разваляло момента и т.н., ама не ме вълнува особено. Иначе ми се струва унизително да свърши някъде по мен. Както и много се дразня като ми се дърпа за целувка след като съм правила свирка. 'Бах ви в мъжете, гнус ви е от вас си.
Досега приятелят ми не е искал да свършва там ''защото му било жал за мене ''.... Само че веднъж бяхме в банята и аз си близнах за да видя как е на вкус ее - пържени картофи с броколи и белтъци в миксера на 5та степен
![]()
![]()
![]()
Може би ако се превъзбудя тогава мога да поискам да правим мръсотии
![]()
P.B.N
Добре, нека го кажа така - няма жена, която поне веднъж в живота си да не е правила свирка. Наблягам на думата ЖЕНА, не объркано момиченце като колежката, която уж не правела свирки, а после излиза с евтини детски оправдания. Онази тема я помня, но и там ставаше въпрос за тепърва прохождащи в секса. Все някога и те ще се пробват.Първоначално написано от PinkPan7her
Всичко опира до отношенията и се дразня, когато някой отрича фактите с тъпи оправдания, че било срамно и/или гнусно. Нелепо е.
Welcome to the Jungle...
Ах ващо мами ... курволяк скапан.. ша ми гълтате сперма .. бащите ви дано разберат да видите тогава гълтане... ше гълтате песници само. Маменцето ви мръсно извратено. А бе не ви стига вагинален секс. Почнахте анален. Са и да ви се празнят по устите. Малко власт да има ще ви избия всичките.
В този форум всички са разгонени, но дотук !
ХАХАХАХ. Психични отклонения ftw.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
на мен ми харесва да гълтам, не знам какво е неговото мнение по въпроса, никога не е споменавал нещо, но според мен това е един вид 'уважение' към него. в смисъл, не мисля че ще му е приятно да ми свърши в устата и след това аз да го изплюя. не говорим за някои които едва сега опознаваш, и в началото на една връзка. но ако наистина обичаш някои, мисля че не би ти попречило да му покажеш че обичаш всичко в него. хаха. в буквалния смисъл. но пък зависи и от момичето, някои мои приятелки не понасят вкуса на спермата. пък ако не ти пречи защо не. (кажи му да пие сок от ананас, спермата става по сладка и приятна). пък в крайна сметка има много други части от тялото на който може да свърши.
![]()
"Обличай се бляскаво където и да отиваш.Живота е твърде кратък,за да се сливаш с тълпата."
Ем,аз лично обичам да правя орална любов,прави ми супер голямо удоволствие.
Но с приятеля ми не сме стигали до такава степен,че да ми свърши в устата (;
За мен не е проблем,щом съм със човека когото обичам ! (:![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Толкова пъти съм си търкала зъбите на тема как така мъжете ги е гнус от собствените им продукти, но задоволителен отговор така и не получих.Първоначално написано от miminko
По темата- не практикуваме такива работи по взаимно съгласие. След като го е гнус после, не смятам да имам досег с течностите му.А и за капак е пушач, така че вкусът надали е на ванилов сладолед.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен не ми е неприятно,че приятелят ми ми свършва в устатадаже смело мога да заявя,че ми харесва
Не ме е карал никога, сама реших да опитам и ми хареса, на него също и не смятам, че е нещо гнусно - мое лично мнение и не ангажирам никого. Но ще го питам на него защо точно му харесва да свършва там
а да - после си ме целува без да се гнуси. Както калпазанка каза и аз не разбирам това да се гнусиш да целунеш мацката, само защото си и свършил в устата
все пак са си твоите течности - какво е гнусното, но хората са си различни.
женско
Happiness is a journey, not a destination...
това ми прозвуча гадно. заради тая несладоледена течност ще стане бебенцето ви един ден.. хаха, постовете ми в темата показват, че и циничната ми, и романтичната ми страна са за гълтането. :ДПървоначално написано от kalpazanka