- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата ?!
Дреме ми какво си казал, аз ти отговорих на въпроса (поне каквото знам) и си изразих мнението (към форума - хората -масата - мн.число).
Да обаче ти докарва гастрит според твърденията на една съфорумка,дето мъжа и бил граф Дракула .Сещайте се за кого говоря![]()
ахахахах чрез последните мнения подпомагате на мъжката част от човечеството да се чувства една идея по-добре, че спермата им е лечебна и че трябва все повече жени да я пият като сироп за кашлица, пречистване на организма, кожни проблеми и крем за лице. А женските от своя страна би трябвало да се възползват от прИмоцията.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мъжката част си се чувства добре - достатъчно жени охотно изпълняват въпросната процедура, "гнусливите" са по-скоро изключение, особено в сериозна връзка. А това, че спермата е най-чистото вещество в човешкия организъм и има положително въздействие върху кожата и т.н., е доказано много преди съществуването на този знаменит форум (та дори и на повечето от пишещите в него).![]()
Welcome to the Jungle...
Полезно за жените, наслада за мъжете-всички са доволни :Д
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
DragonLady, зарежи я тая пикла. Във всяка тема се хвали какво правила, как го е правила или ако не се похвали с нещо, ще се подиграва на някой потребител.
Бах, аз чак ся видях таз на колко години. Че то голяма курволя излезе. Или просто модата е на 16 да дават в дупето, да се чукат в коли, да лапт на които им го подаде, да ги сменят бързо и да трупат бройки. Чак започвам да се чувствам като изостанала с един век назад в сексуалната революция![]()
А аз съм се хванала да се разправям с боклуци ( отново )![]()
Вземи кажи нещо по умно — този Дракул го гледам във всеки твой пост. Доста беден речник имаш, като гледам.
The End.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!