Излязло ми е малко топче на врата. До колкото четох се нарича липом, но моето е съвсем, въвсем малко... не като тези които виждам на картинките в гугъл.
Попринцип от малка имах още едно такова мъничко и на главата, съвсем незабележимо е, само на допир се осеща. Но това което сега ми е излязло ме боли малко.
Та исках да питам, дали има някакъв начин за премахването им, който не включва операция... защото навсякъде в интернет пишеше само, че се махат с операция. Не смятам, че е опасно, но все пак малко ме боли..
Ако някои има подобни може да даде някоя мнение... или ако знае как могат да се махат по неоперационен път.
Трябва да те прегледат,за да се разбере,дали е точно това което ти описваш,че си видяла в гугъл.Тр да разбереш дали ще се махне само или не.. Няма друг начин освен хирургическа намеса,но отиди на доктор да разберат точно какво е и дали ще се махне скоро.Айде успех и не се напрягай толкова,не е страшно това.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Може и да е подут лимфен възел в резултат на настинка,спад в имунната система,боледуване,лечение и т.н.
Щом е малко и болезнено, шансът да е нещо фатално е минимален,спокойно.
Наблюдавай се,ако до 1-2 седмици не намалее или си увеличи по-добре наистина се консултирай с лекар.