- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Няколко въпроса
1. Откъде да си взема гребенче за мигли? Нещо такова представлява:
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1003&bih=518
съжалявам за дългия линк
2. Искам да си взема молив за вежди, но как да оцеля правилния цвят.. някакъв съвет ако може да ми дадете при избирането и също ако ползвате от кои марки сте доволни.
3. Искам да сваля 3-4 кг и да се стегна. Вече трета седмица съм на режим и спортувам(не всеки ден), но въпреки това да съм мръднала с 500 грама сигурно. Знам, че попринцип бавното отслабване е здравословно и за никъде не бързам, но аз попрнцип съм от хората, които свалят бързо килограми, а сега нещо..А другото е, че се чувствам леееко отслабнала в дрехите. Та въпросът ми е възможно ли е да не свалям, защото качвам мускулна маса при спортуването, защото знам, че мускулите тежат повече от мазнините, но на мен 3 седмици ми се струват прекалено малко за мускулите там квото им става.
Моля да ме светнете, че не разбирам толкова много.
Мога да отговоря само на 1вия въпрос ...
Аз имам такъв.. купих го в комплект с извивачка за мигли, няма да ти струва повече от 5 лв
аааа купих г гребенчето от козметичен магазин (:
Преди няколко дена и аз си взех същото гребенче. От магазин за козметика е, попитай за комплект с четки за грим, но може би има и поотделно да си вземеш.![]()
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
1. За четката - сещам се за марка Pretty Time, те попринцип имат всякакви четки и артрибути за красота, потърси в подходящия отдел в Елитис, Ивис, ДМ.. Някой "хипермаркет" за козметика и тн.
2. За молива за вежди - брюнетките имат нужда от цвят два тона по-светъл от косата им, блондинките - два тона по-тъмен. Моя е на Essense, в точни два цвята за двата случая, с четчица за размиване, мисля че са 3 лв. Но почти всяка марка има.
3. За отслабването - яж 5 пъти на ден, по-малко, и единия да е плод примерно за училище. Между другото, не знам за вас, обаче на мен Нестий зелен чай ми действа хипер добре.
Спорта и упражненията са ти за стягане, по принцип за хубави естествени резултати, макар и по-бавничко, се бяга/кара колело/ходи бързо/джоггинг-ва по 30 мин на ден, и се правят отделно още 30 мин упражненийца по желание, като например коремни преси, лицеви опори, дори танцуването без почивка се брои. Ако се разтърсиш из замунда има даже торенти с програмки с музичка, напиши work out или нещо подобно.
![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Мерси.
Vannesa,аз ги знам тези неща за храненето, както и за спортуването, и точон това правя- pump it up и велоергометър, като се стопли ще почна и навън да спортувам, но въпросът ми беше главно дали това с мускулите е причина килограмите да са си същите.![]()
Не съм много навътре с тези подробности.. но да, мисля ,че мускулите са наистина по-тежки от другото.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^