.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Град
    Варна, моретоо :)
    Малко ми е сложничка техниката, но ще ги правя.
    хЪх...

Мега фен
    Пич ако искаш само плочките тичай здраво докато стигнеш 3-4% мазнини и ще видиш 8 pack плочки

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Пич ако искаш само плочките тичай здраво докато стигнеш 3-4% мазнини и ще видиш 8 pack плочки
    3% знаеш ли какво е? При мен се виждат на 8-9-10%! при 3 % може да умре ...

Голям фен Аватара на xinfamous
    вижда се че тук има някой смъртоносни разбирачи..
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Е чак да умре

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Е чак да умре
    а не бе разучи малко човешката анатомия! На изуст не става! Някой мадами губят цикъла си под 13% подкожни мазнини ти от 3 ше ми кажеш ,че неможе да се умре!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Доколкото знам Рони Колман в състезателна форма е около 2.5-3% мазнини. То че не се умира не се умира, ама никак не е полезно и приятно..

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Доколкото знам Рони Колман в състезателна форма е около 2.5-3% мазнини. То че не се умира не се умира, ама никак не е полезно и приятно..
    А защо в основен период не ги държи? Сам си си отговорил! Мога да ти изброя някой от физическите промени настъпващи при такъв процент мазнини!+тва може от хипотермия да пукнеш на 16-тата минута !

Абсолютно съм съгласен с fatrat, на много ниските проценти настъпват неприятно физиологични състояния и като цяло това състояние на обезводняване е пагубно за тялото.

Сухият релеф никога не ми е допадал, според мен стабилна мускулна маса на 8-9% мазнини е идеалният вариант. Надолу много трудно се поддържа особено на големи килограми.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен
    Само дето трудно ще се виждат плочките..

То кви плочки.. 8.6 % мазнини имам и направо си имам бирено шкембе

Е ти предпочиташ да си паяк с ултра преса или стабилен мъж с добре развит, стабилен торс?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Е ти предпочиташ да си паяк с ултра преса или стабилен мъж с добре развит, стабилен торс?
    А?

Е нали се оплакваш, че не се виждат плочките :Д

Мега фен
    Май не се изразих точно

Нямам плочки

Винаги съм казвал-Плочки ако имаш супер-ген си е! Ако заебеш цялото тяло за няколко сухожилия-лошо педерас си

Мега фен
    дефинирай "заебеш цялото тяло"

Тоест който има 3-4% мазнини и заебал цялото си тяло?

Значи културистите си ебат телата постоянно

хаха ! не ти върви хумора или не искаш да ми разбереш поста !
    Дефинирам малките 13 годишни педали дето са с ръка дебела колкото моя кур ама имат 6 плочки и вече са станали богове! и пак ти казвам културист в основен период с % мазнини под 10-12 няма!

Дефинирам малките 13 годишни педали дето са с ръка дебела колкото моя "мъжки полов орган" ама имат 6 плочки и вече са станали богове!
    И си ги снимат в банята, слагат снимката на негатив и пишат нещо от рода на eMchyYy_bE

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Дефинирам малките 13 годишни педали дето са с ръка дебела колкото моя "мъжки полов орган" ама имат 6 плочки и вече са станали богове!
    И си ги снимат в банята, слагат снимката на негатив и пишат нещо от рода на eMchyYy_bE
    yep that's the shit ...

Град
    София
    По-добре да си здрав и без релефни плочки,отколкото обратното.Вижте,че в почти всички бойни спортове най-добрите не са супер релефни,но за сметка на това пребиват всички...Примерно Фьодор Емалиенко,никой не може да ме убеди,че е някъв супер релефен...Плочки на 2 пъти се опитвах да изкарвам и просто не знам дали е индивидуално при мен или при всички,но на мен значително ми спадна силата и на ръцете и навсякъде,а през дрехите приличах на хърбав келеш заради тия плочки

Град
    Ами то и това е вариант. Моят корем е здрав. Съвсем леко се виждат очертанията на плочките ми ама наистина съвсем леко и като стегна леко се виждат. Не ми е голям проблем, просто ще видим както ще стане. Но не разбирам защо казвате, че ще приличате на хърби след като по света има милиони хора със супер добрите плочки, които са мнооо добре. Джон Морисън например...
    хЪх...

Плочките са детайл. Глупост е да работиш над детайлите, преди да си изградил стабилна основа. А да си начинаещ и да мислиш за релеф преди да си изградил стабилна базова маса, това е невероятна грешка. Именно като начинаещ можеш много лесно да качиш като просто ядеш стабилно и тренираш, а ако този начален пердиод си го прекараш в ограничаване на калориите и в правене на и без това малоумните коремни преси, то този начален тласък е безвъзрвратно загубен и иначе лесният напредък ще изисква пъти повече усилия.

Град
    Тези 8 минутните... 2 пъти ги направих и имат ефект. Говоря в смисъл, че наистина се усеща едно напрежение, което не се усеща при нормалните преси. Ще видим след 2-3 месеца какъв ще е резултат и изобщо дали ще има.
    хЪх...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    тренирам корема като луд, но не за плочки! Коремните мускули са голяма мускулна група и според това как ги тренираш се отразява и на цялото тяло, също като клековете и мъртвата тяга.

Имам слой мазнини над корема, но като си прекарам пръста отгоре на надолу си ги усещам (и се радвам )
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на ellsss
    От коремните преси (и други упражнения за корем) съм разбрала ,че най-лесното е да се направи твърд корем.А после "сланинките" и другите подробности са доста по-трудни за махане така мисля аз де
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си