.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от ellsss
    От коремните преси (и други упражнения за корем) съм разбрала ,че най-лесното е да се направи твърд корем.А после "сланинките" и другите подробности са доста по-трудни за махане така мисля аз де
    сланинки се махат с кардио, не с преси ... с упражненията за корем мускулът се развива(расте), а с кардиото се махат мазнините
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    Варна, моретоо :)
    Бате, и аз така.... минавам с пръста и ги усещам като стегна и много малко личат... абе и тъй става
    хЪх...

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Бате, и аз така.... минавам с пръста и ги усещам като стегна и много малко личат... абе и тъй става
    абее е*и му визията, трябва да сме машини ...
    може да нямам плочки, обаче вдигам ли 160 мъртва тяга, вдигам е тва е важно
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Впрочем стабилната преса си личи дори и да имаш мазнини по корема, просто тялото ти стои по-плътно и пак изглежда добре.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Остай плочките..И визията си е важна квото и да речеш.Впрочем е по-важна от това колко дигаш..

Като си тлъст дигай си и по 300 ако искаш..Един познат дига 3 повторения 120 кг на 17 години е и е дебел и го дигна след 2 месеца във фитнес залата без преди да е дигал.И кво?Пак си прилича на топка и пак ще му биеш шута :P

Град
    Ест... то и с тренировката няма как да не дойде визията :P Лека полека с голяма воля и помпане и ядйенееее!!!!!!!!!!!!!! Машини не ами...

*Макар че тея от бойните изкуства няма да те питат тренираш ли или не тренираш
    хЪх...

Супер фен Аватара на fatrat

*Макар че тея от бойните изкуства няма да те питат тренираш ли или не тренираш
    това ме остави със смесени чувства... как да го разбирам? Като комплимент или като нападка?

Град
    @fatrat, към мен ли беше това??? Ако е към мен, не знам за какво говориш, честно казано. За мен един каратист 70 килограмов няма да му е проблем да свали 120 килограмов фитнес маняк, който не тренира никакви бойни изкуства, а разчита на точното попадение. Да не говорим и за други бойни изкуства (аз там не съм наясно кое е най-добро,но каратето е най-известно). Никви нападки, никви комплименти, защото не знам при теб каква е ситуацията.
    хЪх...

Всички говорите на изуст! Виждал ли си 70 килограмова охрана? Колко пъти си участвал в уличен бой? Отговори ми и аз ще се обоснова, по твоя пост!

@fatrat, към мен ли беше това??? Ако е към мен, не знам за какво говориш, честно казано. За мен един каратист 70 килограмов няма да му е проблем да свали 120 килограмов фитнес маняк, който не тренира никакви бойни изкуства, а разчита на точното попадение. Да не говорим и за други бойни изкуства (аз там не съм наясно кое е най-добро,но каратето е най-известно). Никви нападки, никви комплименти, защото не знам при теб каква е ситуацията.
    Много филми на Жан Клод си гледал Знаеш ли колко кила е разликата от 70 до 120 ? Все едно да сбиеш шимпанзе и горила

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Всички говорите на изуст! Виждал ли си 70 килограмова охрана? Колко пъти си участвал в уличен бой? Отговори ми и аз ще се обоснова, по твоя пост!
    Абе няма 70 кила охрани ама не е и тайна, че повечето охрани ги избират по габарити

Град
    Ами не знам тогава. Има разлика между човек, трениращ бойно изкуство и човек, владеещ бойно изкуство. Има много случаи, в които дребосъците могат да свалят с един удар "тежкотоварните тирове"... В това никой не може да ме разубеди. Мисълта ми е, че няма значение колко тежиш, вече трябва да си нещо от типа на Big Show, че вече наистина да му е трудно да ти направи нещо. Който не знае, мерките му са 2,13 на 220 кила.
    хЪх...

Град
    Много филми на Жан Клод си гледал Знаеш ли колко кила е разликата от 70 до 120 ? Все едно да сбиеш шимпанзе и горила
    Е, ся... ама шимпанзето не владее бойни изкуства нали? К'вото му е дала природата. Има разлика според мен. Ако няма, убедете ме и веднага си променям мнението.
    хЪх...

Е, ся... ама шимпанзето не владее бойни изкуства нали? К'вото му е дала природата. Има разлика според мен. Ако няма, убедете ме и веднага си променям мнението.
    В това никой не може да ме разубеди. това си писал в горния пост! Противоречиш си! Предполагам още си малък и не си се сбивал сериозно говорим не да бутнеш и да забиеш шамар на някой! Докъто го оставиш на земята да не мърда! Тогава ми обяснявай тежкотоварни тирове и леки коли! Истина е, обаче не и за каратето! Ако тренира някакъв друг спорт не и карате вече зависи обаче каратист няма шанс! Лично съм виждал! +тва в масов бой е съвсем друга история!

Град
    Не си противореча. Това са два отделни поста към двама различни човека. Как може да кажеш, че си противореча. В едното говоря за боят между шимпанзето и горилата (примерът който даде пича по-горе)... другото е относно твоето изказване. Едва ли ще има значение дали си 100 или 150 кила, ако човекът срещу теб знае къде да те удари така, че да те свали от първия път. А това не става с упражнения вкъщи...
    Иначе не съм участвал, не искам и да участвам. Боят и грубата физическа сила са проява на слабост, но не означава, че не бих прибегнал към тях, ако се наложи, но наистина трябва да се почувствам много слаб, за да ги използвам. Това е моята позиция, но и човешката природа го доказва.

Едит: Ако нещо не съм разбрал... и става дума за "според мен" и за "доказването и да променя мнението си" - това не е противоречене, а е проява, че няма да се правя на дървен философ и да държа на факт, който си мисля, че е верен, а всъщност с доказателства се показва, че не е.
    хЪх...

Град
    село Горно надолнище
    ако стане въпрос за бой ... размерът ВИНАГИ има значение!
    Но всеки си има топки, слънчев сплит и челюст
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    ако стане въпрос за бой ... размерът ВИНАГИ има значение!
    Но всеки си има топки, слънчев сплит и челюст
    това имах предвид... ама нали съм правист трябва да говоря така че никой да не ме разбере
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Остай плочките..И визията си е важна квото и да речеш.Впрочем е по-важна от това колко дигаш..

Като си тлъст дигай си и по 300 ако искаш..Един познат дига 3 повторения 120 кг на 17 години е и е дебел и го дигна след 2 месеца във фитнес залата без преди да е дигал.И кво?Пак си прилича на топка и пак ще му биеш шута :P
    +1 !!!
    Мойта визия е горе-долу добре, но вдигам 70кг от лежанка тежа 60кг на 16 съм и тренирам от 2 месеца.. незнам за другите, но за мен е по-важна визията..

Мега фен Аватара на ZipFail
    За тези които твърдят, че размера имал значение: http://vbox7.com/play:fde588fd съмнявам се да има някой над 70 килограма измежду тези

Размерът има значение само при напреднали и професионални бойци, но извън залата трудно ще видиш такива двама да се бият в дискотеката...

Точно затова винаги са повече малките педалчета

П.П. защо не са 60-70 кила http://www.youtube.com/watch?v=_T3X8hESLuA
    http://www.youtube.com/watch?v=6iDlz...eature=related

Яко използват лактите руснаците.
    Audio ergo sum

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    За тези които твърдят, че размера имал значение: http://vbox7.com/play:fde588fd съмнявам се да има някой над 70 килограма измежду тези

Размерът има значение само при напреднали и професионални бойци, но извън залата трудно ще видиш такива двама да се бият в дискотеката...
    изправи ги тия твоите срещу един 120 КГ 1.90м ММА боец да видим резултата
    тука говорите само на изуст, били ли сте се срещу по-големи от вас ... като казвам по-големи нямам предвид някви 5-10КГ.
    първо на първо ако е много по висок от теб ти не моеш да го стигнеш, второ на второ колкото и да избягваш ударите все ще те удари веднъж и тва е! А ако е някъв 1.60 90 кила ще те прегази като влак, само трябва да се засили срещу теб.
    Но и психиката е голям фактор.
    Всичко си е до късмет, зависи на къв ша се паднете
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от HHristov

вай тоя турчина, голяма нинджа се оказа
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от HHristov

вай тоя турчина, голяма нинджа се оказа
    Да е дейба и гада :д

Мега фен Аватара на Chacho
    Тези, които му скачат на бой, са истинските нинджи!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Както казах, на улицата да срещнеш 100 килограмов ММА боец и да се сбиеш с него, шанса е едно на 1000. Така че, това 'ако' не важи. Бил съм се с 50 килограма по-тежък човек и 20 см. по висок и не беше особено труден.
    Мускулите са от значение, ама само когато са подкрепени от добра техника и силна психика.

ПП: Христов, какво визираш под 'винаги' ? Изгледах цялото клипче и само 1 бой видях в който много да бият малко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си