- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Релефен корем (плочки)
Кажете как се прави по-добър релеф... или по-ефективно поне. Аз сега например започвам така коремната си тренировка: 100 спортни (1 минута почивка) -> 100 спортни (1 мин) -> 50 спортни (2 мин) -> 3х50 обикновени (с по 1 мин почивка между тях)... По принцип до колкото виждам, има някакъв резултат, не е голям, знам че години трябва за хубав релефен корем, но все пак въпроса ми е за по-ефективен начин, за да не губя време, а от самото начало да си правя нещата така, както трябва. Повече серии с по-малко повторения? Или? Не знам... вие кажете![]()
хЪх...
8 Min Abs Workout Напиши това в youtube. Клипчето е 8 минути. Аз го правя всеки ден по веднъж от 15 дни и определено помага.
Благодаря, но само 8 минути на ден? Това ми се струва повече от невъзможно?!Първоначално написано от keinan
хЪх...
И аз отскоро почнах да го правя това за 8-те минути и определено има резултат. Познати казват, че след 40-50 дни вече имат релефен корем. Обаче го прави всеки ден, за да получиш желаното..![]()
Да бе с 8 мин на ден тренировка за корем и без кардио и хранителен режим луди плочки..
Без кардио и яко протеин няма да стане.Иначе упражненията са добри.Аз дето съм доста спортна натура,бая ми напрегнаха мускулите,така че за начинаещ са перфектни.Но мисля,че вдигане на краката от лост ще ги допълват перфектно.
Може без кардио.
Протеин също не е нужен, но е препоръчителен. Ако се взима за отслабване се консумира само с вода а не прясно мляко.
Без режим на хранене плочки са почти невъзможни освен ако не ядеш колкото 1 кокошка.
Добави съпротива към каквито и упражнения да правиш. Максимум 20-25 репетиций за да натоварваш мускула по такъв начин че хем да гори калорий, хем да стимулира ръстеж.
И както всеки мускул се тренира с почивка, което значи че не се работи по него ВСЕКИ ден.
П.С.
Като цяло обаче не те съветвам да "търсиш" плочките, щото съдейки по въпроса и упражненията които в момента правиш, ще изглеждаш като хърбаво циганче. Без да се обиждаш, просто е грозно.
Обърни внимание и на техника,защото според мен тя е най-важна. Не само за коремните преси,а за всички упражнения. Ти можеш и да ги правиш по 1000 или да дигаш много тежки тежести,но ако не го правиш правилно не натоварваш желания мускул,а натоварваш други части на тялото. Не знам как го правиш,но давам съвет.![]()
Ами, добре... какви упражнения да правя тогава? Той коремът ми е здрав по принцип.
хЪх...
Като за начало: http://vbox7.com/play:f843581e пробвай тези
Ако можеш да ходиш на лостове започни с повдигане на краката.. но го прави бавно и правилно и се стреми да не се клатиш като махало. Ако можеш ходи на лостове където тренират повече хора (обикновенно в училищата има доста хора когато и да отидеш (поне при мен)) и се запознай и ще можеш да се съветваш за упражнения,начин на изпълнение и т.н. Успех![]()
точно това е (:Първоначално написано от DownloadVirus
трябва ти хранителен режим.. колкото до кардиото не е толкоз важно (:
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Аз мисля,че ако иска да гори мазнини (отслабва) на първо място е кардиото..![]()
А, не не... мазнини нямам)) Добре, ще започна с тези 8 минутните, ще си заменя сега моите серии. Аз искам като цяло да са очертани, не да са изпъкнали някви (защото за мен са грозни тези изпъкналите)... чак като стегнат да излязат малко, но до там
ТОва е.... благодаря на всички
![]()
хЪх...
кажете къде да го намерим тоя хранителен режим бе
Can It All Be So Simple ?
Дори в този подфорум е писано милион пъти по тази тема. Има идеи за различни НВД-та, а в добре познатия ни bbteam има и изцяло структурирани режими.Първоначално написано от xinfamous
И аз съм много доволен от 8 минутната, а хранителният режим ако е ключов за качването на маса, то кардиото е за отслабването. Достатъчно хора в залата съм видял да се стопят само от тренировките, ядейки същото дори вече в по-големи количества.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
u sure? или просто говориш на изуст?Първоначално написано от Greennight
Искам да питам . имам си плочките , но искам да си донапражя чертата дето ги разделя , дето е посредата. С какви упражнения мога да постигна това ?
Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!
Мен никви упражнения не ми натоварват стомаха колкото коремните с тежест
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
попринцип единственото упражнение което натоварва стомаха май е повръщането и яденето..lolПървоначално написано от awerw
евала прическа! направо ме разби..Първоначално написано от dtembp
Can It All Be So Simple ?
Е ся нямаше ли си работа, че да ми намираш грешкиПървоначално написано от xinfamous
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Прави го по-рядко корема, но с повече натоварване. Щом нямаш мазнини, няма нужда всеки ден да правиш едни и същи упражнения, на които тялото ти е вече свикнало.
Audio ergo sum
3 пъти в седмицата добре ли е? Само трябва да измисля това натоварване какво да е, защото честно казано не се натоварвам чак толкова от тези 400, които правя...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
хЪх...
^ Еба*ка ли си правиш вече.. нали ти казах какво да правиш,ако и тези упражнения не те натоварват достатъчно,потърси същите,но ЧАСТ 2 .
Ами не се е**вам ама всеки различно ми казва, а искам да извлека най-полезното. Сега ще пробвам Абс-четата и ще видим.
хЪх...
Коремните пражненията също така намаляват нивата на кортизола. Кортизолът е хормон на стреса, който има отношение към натрупването на мазнини в коремната област, като загубата им после е много трудна. Той причинява много проблеми със здравето – както физически, така и психически.