^^ Май, май и ти не можеш да решиш какво да правиш

Относно режисурата, не съм много навътре в нещата, но в България няма голямо поле за изява. Ако говорим за кино и театър де. Иначе медии и предавания с лапатата да ги ринеш.

Така ми звучиш, като някой кадър от НАТФИЗ. Не знам там как стои въпроса с научната дейност, но в другите университети има доста голяма полза. По-конкретно говоря за ВТУ, но мисля, че и в някои софийски унита нещата стоят по същия начин. Аз лично съм решил, ако имам възможност и докторантура да карам (не, че няма да е след 2-3 години де ама) защото държавата прави един вид рискова инвестиция в теб. Плащат ти на месец Като заплата един вид и това 3 години...wtf? Накрая на тея годинки трябва да защитаваш докторат. На мен поне не ми се вижда особено трудно. Не ходиш на лекции...може да хелпваш на някой професор...Но като цяло си доста свободен. Т.е. може да работиш някъде. И дохода ти става доста стабилен

А относно изкуството и аз бих искал да чуя как стоят нещата, защото не съм запознат. За хореографията чух някой неща, от една моя приятелка и направо се хванах за главата.