Ммм не, имал съм 2 професора от Athlon 64 серията, 5200+ и 6000+ великия Уиндзор който споменаха по-нагоре. Много смотана серия са. Ако само ще джиткаш фейсбуки скайпи и филми - да. Ако ще вършиш работа на това нещо - забрави. Специално за тая серия AMD съм ги хранил повече от колкото най-врълите им опоненти от Intel. То грешки, то чудеса, то остави, че си му скапана арихтектурата.

Цитирам по памет, така че ако греша - поправете ме. Но тоя проц 6000+ е 2006 пуснат, докато е7300 на интел го пуснаха след по малко от година (б.а. - 2007г.) Интела го смаза...ама смаза. И работеше на 2 пъти по малко мощност и го минаваше с 25%. Някъде и с повече. Да не говорим, че беше много по-хладен. AMD с тази 64та серия - много се окъкаха. Феном 2 засега биват. Ама само ца цъкалки бих си ги взел. Даже и Атлон х3 ще свърши работа. И на тях всичко си върви на макс до момента.

Едит: Сори объркал съм се. E7300 излиза 2008 о.0 и е Wolfdale.
Аз имах предвид Conroe. E6700 бие УЙнздора, черпи по-малко ток /x2 пъти/ и се клоква повече и има повече кеш...и работи по бързо...найс.

П.п: това винаги ме е нервело при Intel, как си именуват процесорите и последователността в която ги изкарват...