Стана ми интересна човешката аура и затова реших да пусна тази тема.

http://globalsee.inspaceblog.net/?p=50 - информация за аурата

Прочетох много начини да се види аурата и наистина действат. Много е интересно виждането на "светлината" около хората. Вие пробвали сте да я видите? Ако не сте ето няколко начина

1.Застанете на около 1, 5 м пред огледало с по-голям размер. Най-добре е ако фона зад вас е бял и няма сенки. Осветлението трябва да е много меко и облеклото да не е в ярки цветове.Изберете една точка, в която да гледате. Средата на челото е най-подходящото място. Това е мястото на т. нар. трето око. Взирайте се в това място за 30 до 60 секунди или повече.Трябва да устоите на изкушението да погледнете встрани. Би следвало да виждате фона зад човека като по-светъл от останалия фон, който е далеч от него. Това е вашето възприятие на аурата. Колкото по-дълго се концентрирате, толкова по-добре ще я видите. Запомнете, че концентрирайки се върху една точка, се повишава вашата чувствителност от акумулиращия ефект на вибрациите на аурата, които достигат вашите очи.

(аз лично пробвах това без меко осветление ... просто застанах пред огледалото пред бяла стена и стана)

2.Изчакайте да се смрачи и помолете ваш близък да застане на фона на неярка стена или тъкан. Отпуснете се и гледайте, без да мигате, малко над главата на този човек. И не се отчайвайте, ако от първия път нищо не излезе и не успеете да видите абсолютно нищо.

3.В сумрака разгледайте собствената си ръка или крака си с "особен поглед" или с помощта на периферното зрение. Резултатът няма да закъснее.

4.Включете ярка светлина, протегнете ръка напред и гледайте върху нея, без да откъсвате поглед. След това започнете бавно да изключвате светлината. (За такава практика е подходяща лампа, която гасне не мигновено, а постепенно).

5.Седнете срещу огледало и гледайте областта, разположена на 3-4 см над главата.

Имайте предвид, че хората, които правят първите си крачки в процеса на наблюдаване на аурата, я виждат като бял дим или различни цветови изблици. Ако успеете да задържите видението в течение на няколко секунди, се смята за добър резултат. Продължавайте заниманията и с времето вашите видения ще се прояснят.

Аз редовно наблюдавам аурата на учителите,застанали пред бялата дъска

Успявате ли да я видите? Какво мислите за това