- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Victoria - течни кристали !
Днес влязох в магазин на ДМ и ми харесаха едни кристали на Виктория .. пък и цената ме устройва..
Някой използвал ли е кристалите на тази марка .. и доволни ли сте ?
Благодаряяяяяяя![]()
Не съм ги пробвала, но със сигурност ще отскоча в близките дни да си ги взема! Заинтригува ме с тези кристали.![]()
Първоначално написано от BonnieandClyde666
Да и мен .. не са много скъпи .. 5 лева![]()
Ама дали ще са хубавииииии![]()
Не винаги цената е определяща за качеството!![]()
Zdraveite ! Skoro si kupih syotvetnite kristali i moga da kaja che ne vijdam promqna vyv iztoshtenite vryhcheta no useshtam kosata si po prigladena i po meka
Честно казано стигам до извода, че кристалите само приглаждат косата, ни блясък, ни здравина, замисли се по-добре за природни методи като домашни маски, ако искаш здрава и лъскава коса.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Темата е стара, но въпреки това... Кристалите се използват само за да изглежда по-добре косата. Вероятно имат и някакво благоприятно влияние на здравината и, но е минимално. За тази цел си вземете примерно стимуланта на Икаров, аз съм изключително доволна от него и си правете маски с него. А кристалите просто спомагат да стои права косата, да не изглежда изгоряла в краищата и това е за мен.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да! Една приятелка имаше въпросните кристали, видях ги случайно у тях... нищо общо с кристали нямаше тая субстанция в шишенцето... и тя не беше доволна. На мен ми пробутаха в един козметичен магазин ето този откровено казано боклуккойто единственото, което правеше е да слепва косата, да става лепкава от него. Не си давайте парите за това... не си струва. Знам, коси-различни и тн... но това буквално е една лепкава течност....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз съм чела доста отрицателни мнения.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И аз направих грешката ,че си ги купих ...само така си стоят
Не харесвам никой продукт на тази марка. Едва ли и кристалите биха ме впечатлили.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И аз си бях взела от тях преди няколко месеца, това бяха първите ми кристали и през цялото време мислех, че са развалени, защото всички ми казваха, че кристалите за коса трябва да са течни и мазни, а тези бяха като желирани. И ми направи впечатление също така, че не попиват в косъма и ако сложиш малко повече връхчетата стоят като втвърдени, на клечки.
Явно май само аз съм доволна от тях :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И аз съм доволна от тях.
И как така гъсти и желирани? о-о Моите са си точно течни и мазни.
При изправяне се задържа косата ми права доста по-дълго от колкото без.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en