Здравейте, преди време питах за лазерна корекция в Луксор- Пловдив но не получих отговор. Ето че се престраших и се подложих на лазерна корекция на зрението миналата седмица четвъртък - 9 Февруари в тази клиника. Имах минус 6.25 и минус 5.75 диоптри на дясното и лявото око и лек астигматизъм. Веднага след ставането след процедурата ме попитаха дали виждам часовника окачен на стената и аз го виждах. Дори виждах цифрите и точни час (преди корекцията на 2 метра не различавах пръстите без очила). Направо неможех да повярвам че веднага след операцията виждах без очила. Първия ден имаше леко дразнене в очите и затова редовно трябваше да капя капки. На следващата сутрин нямаше дразнене- нямаше проблеми- и вече виждах без очила. По навик се обърнах към нощното шкафче да си потърся очилата но нямаше нужда. Наистина трудно се престраших но вече 1 седмица зрението ми е перфектно - на прегледа виждах и най- малките букви от таблицата- дори ме пробваха на 120 процента зрение и буквите там ги виждах също. Още немога да повярвам. Хора - правете си лазерна корекция наистина си заслужава и определено чувството да виждаш без очила неможе да се опише с думи. Дано моят опит помогне и на други. Успех