- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампони за девствени (за момичета)
Здравейте! Четох в темата за цикъл, че едно момиче беше питало какви тампони да използва,ако е още девствена и й се налага да отиде примерно на море, но така и никой не й беше отговорил?
Та и мен ме интересува същото нещо....Много ще съм благодарна, ако се отзовете!![]()
^ Да, такива.. или най - добре питай в някоя аптека..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да ползва нормални. Аз съм ползвала от най-големия размер и не съм се прокъсала. И, да, девствена съм.
мини си вземи..
btw какъв е смисала от "за момичета" след "тампони за девствени"![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Иииии аз от това имах нужда. Миналата година, бяхме с племенника на леля и такъв гаф стана, като ми видя банския ..![]()
![]()
Взимай си О.Би. Мини и слагай смело. Няма да се дефлорираш от някакво си тампонче с дебелината на кутрето ти, спокс![]()
all day... all night... what the fuck?!
++ :PПървоначално написано от ScarletBite
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^ направо се чудя по някой път какви глупости пишете .. 7 см.Иначе по темата - ползвай обикновени тампони без да се притесняваш
Не съм ползвала тези o.b mini, които ти препоръчват, но не ми се вярва да има кой знае каква разлика в размерите, по-скоро това mini се отнася до попивателността на тампона
![]()
![]()
К'ви 7 см, бе?!![]()
Първоначално написано от miminko
![]()
Хаха.. е добре, моя грешка, извинявам се
Явно информацията, която съм чела е била грешна
... и Пак да ме извините, заблудила съм се
"У полово зрялата жена влагалището има дължина 7-10 cm" - това съм чела
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Химена се намира в началото на отвора на влагалището, не на края..![]()
Иначе наистина ли когато си ги сложил правилно не ги усещаш?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
обикновенни.... само трябва да внимаваш как го слагаш и си гледаш кефа
yep.... reality bites -.-
Казах, че съм прочела това и съм се заблудилааПървоначално написано от miminko
Не искам да споря и казах, че съм се объркалаа
![]()
![]()
АБе хора не са ли супер неудобни?![]()
не знам, не че съм пробвала де,![]()
ама ми се струва, че и да сложа такъв и той ше си падне сам![]()
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Аз пък ще кажа, че всичко си е индивидуално... разбира се, че може да ползва нормални, без значение, че е девствена и при правилно поставяне не би трябвало да има проблем..но аз, примерно, дори и сега не мога с нормални.Като цяло тампон мога да сложа само в края на цикъла ми, когато вече течението е слабо, защото иначе ме заболява корема, или...по-скоро се подува и..абе некомфортно ми е..и също така ползвам мини тампони, макар, че не съм девствена..просто ми е по-удобно с тях
Глупости.Първоначално написано от Kalliaa
Когато си с тампон, не усещаш нищо, освен ако не си го внушиш - дори когато си девствена.
Няма как да падне, защото го слагаш целия вътре във влагалището, като краят му е на сантиметър-два навътре от входа (няма да се "изгуби" вътре, спокойно, после се издърпва с конеца, който остава отвън).
Ако се разкрачиш максимално и се отпуснеш, няма да усетиш почти нищо. Най-добрата поза е клекнала или легнала с вдигнати крака. Помагаш си с пръст.
Мии аз не използвам тампони, но помагат и хапчета (не си спомням как се казват), но трябва да почнеш да ги приемаш месец преди даа отидеш на море, за да не ти дойде, иначе няма да има полза![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
аз съм ползвала оb pro comfort. ако ти е много силно, вземи си от по-дебелите.. няма да те разкъсат, споко![]()