.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 175
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    аз също предлагам една мнооооооооооого вкусна рецепта за салата
    то даже не е и рецепта

няколко марули с кромид
    нарязват се, слага се малко зехтин и сол или там каквото принципно се слага
    после слагате всичко каквото видите
    аз сложих ролца от раци, грах, краставица, морковчета
    може и царевица
    или каквото си искате

стана уникалнаааааааааааааааааа а
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

да ядеш тежки храни следобед или вечер е супер грешна тактика, разрови се за "Да отслабнем докато спим" и "Системата -60" ще разбереш за какво ти говоря, много е важно за вечеря да няма въглехидрати така се отслабва много по-бързо, ако бързаш де

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Никога не е добре да се яде тежка храна, особено вечер когато организма преминава към по-бавен режим, съответно и храносмилането се забавя. Впрочем, каквото и да ядете вечер, няма да сте го разградили докато си легнете, освен ако не са били сурови плодове и зеленчуци, но и при тях разграждането отнема между 2 и 4-5 часа.

За закуска много е подходящо мюслито със кис.мляко на обед пил.месче със зелена салатка ако има огладняване следобед някое друго плодче и вечер може пак нещо зеленчуково дори орис по китайски също бих препоръчала от личен опит и най-вече до пълно намаляване на сладко ,СОЛ , хлебни изделия и прочие!! Но според мен за всеки е индивидуално ограничаването е за минимално сваляне на килограми , ако има хора които искат да свалят повече кг е вече нужно посъветване от диетолог със нужните тестове от какво пълнее дадения индивид ! Успех

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ^Котараче,ако беше прочела последните мнения щеше да видиш,че въпросната депутатка каза,че мюсли с мляко не е препоръчително-доколно е достоверно не гарантирам.

Под тежка храна нямах предвид тестени или сладки,а например вместо омлет да ям мляко с мюсли..?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Е кое му е толкова вредното на мюсли с мляко или пък с овесени ядки?
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

anonymous708973
    Guest
    Eто и една идея от мен. Обожавам да ям бъркани яйца, но са си пържени и бая калорични, каквото и да си говорим. Таа, правя си омлет с 1 яйце плюс един белтък. Вкусът не се различава, но е по-здравословно.
    Естетвено, това се прави, ако преди сте използвали за някоя рецепта само жълтъците, а белтъците са ви останали (не е никакъв проблем да се замразят и когато ви потрябват, си отчупвате парченце и си го ползвате).. Недейте да хвърляте жълтъци

Ами аз изказвам мое мнение и отново казвам ,че за всеки индивид е индивидуално !

Момичето по-горе ме подседи когато правих хранителен режим на обед или вечер си разбърквах едно или две яйца в една купичка със малко сирене и слагате в микроволнова и става много вкусно може да си сложете лютеница ,кетчуп и става много вкусно и същевременно ниско калорично

Град
    София
    Има разлика между кисело и прясно мляко все пак. Киселото по-лесно се разгражда и усвоява, а и е по-полезно. Прясното по-добре на закуска от колкото на вечеря, независимо какво мислят депутатките .Прясното мляко, сиренето и кашкавала се разграждат за 13-14 часа.

Аз лично харесвам мюслито със соево мляко с ванилия, но с бадемово мляко просто го обожавам .

Много хубава тема, поздравления! Ще споделя и моя опит: преди една година някъде реших, че трябва да поотслабна, пробвах страшно много неща и накрая стигнах до заключението, че просто трябва да променя начина си на живот. Съветвам тези, които искат да свалят няколко килца, да си наложат след 6-7 часа вечерта да ядат колкото се може по-малко(ако е възможно някоя салата без олио, сол, сирене и т.н), но не за 2-3 седмици а по принцип. Аз обичам всички вредни неща не съм се отказвала от нищо, просто намалих количеството и свикнах по този начин... таа РЕЗУЛТАТЪТ: 7 килограма, смъкнати за 2 месеца, бях постигнала перфектното за мен тегло и съм го запазила за повече от половин година. Успех

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    stefity, не е разделно.
    А иначе месото и сиренето си вървят идеално...едно плато с мезета.......ммммм.

И аз мисля да почвам ограничаване и да премина в диета, че супер много натрупах зимата. Общо-взето това, което съм харесала е на принципите на разделното хранене. И без това месото си го ям задушено със зеленчуци, а картофите и оризът - постни. Но трябва по-сериозно да се взема в ръце. Проблемът е в ниското ми кръвно и без айран със много сол, вино или шоколад съм си за болницата. Съвети някакви как да задържам вода заради кръвното и да слабея едновременно с това. Пия много вода. 3-4 литра...и пак нищо.

Аз също вечерям рано, храня се често по малко, закусвам...изобщо имам добри хранителни навици. Хляб не ям. 1 филийка пълнозърнест от тези на мъжа, ако супер много ми се преяде на 1-2 седмици. Но сладкото не мога да откажа по никакви параграфи. Плодове, бисквити, вафли, шоколади, мед...Но няма начин. Трябва да си вляза в дрехите

А иначе е много трудно да готвиш за работещ физически труд мъж и за себе си, когато искаш да се ограничиш. Просто готвиш 2 неща и това е...А не ми се занимава, все ми ухае от неговото, трябва да го опитам дали е вкусно, той все ме изкушава...Много, много е трудно.

Град
    София
    krem4et0, не виждам проблем в яденето на шоколад, особено щом си с ниско кръвно. По-добре шоколад (но качествен) от колкото да припадаш. На мен като ми падне кръвното пия един фреш и съм като нова .

Кардио тренировките по-принцип оказват мнооого добро влияние.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Със сърдечни проблеми съм-не мога кардио и изобщо никакви силови тренировки. Каланетика и евентуално гимнастика в домашни условия си правя, вече и степера ще включа, но до там...Повече е опасно за мен.

Град
    София
    А за йога мислила ли си ?

Супер фен Аватара на Jaune
    e омг, ако не ядеш с мляко мюслито, с какво ще го ядеш
    тая дори не можеше да говори правилно, бе
    млЕко с мюслИ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    e омг, ако не ядеш с мляко мюслито, с какво ще го ядеш
    тая дори не можеше да говори правилно, бе
    млЕко с мюслИ..
    Със соево мляко, с бадемово или друго ядково мляко, с оризова, кокосова или овесена напитка. Може мюслито да е накиснато само с вода, чай, плодов сок, зависи от мюслито.

Някой,който има велоергонометър и го съобразява с полезно хранене дава ли резултати хоре в ханша(горе на бедрата и дупето) без да прави пръсци..

anonymous708973
    Guest
    Rebirthing, откъде купуваш бадемово мляко или оризова напитка, изобщо все неща от тоя сорт? Колко струват горе-долу?

Град
    София
    Бадемово мляко си правя сама в къщи с кухненския робот. Става доста лесно. Рецепти всякакви има в гугъл води се "almond milk". Оризови напитки има по био магазините, обаче аз съм си взимала само от DM, цената беше някъде 3 лв. на мен обаче не ми харесва като вкус.
    Соево мляко "Alpro soya" има в Била, на една белгийска фирма. Води се без ГМО. Цената е 3 и нещо, аз купувам сравнително рядко .

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ А какво е нужно за тази рецепта, по-точно какъв кухненски уред? Имам сокоизстисквачка която има и ситен филтър и със въпросния филтър съм правила сок от алое например, и също имам мелачка.. Кухненски робот обаче нямаме.. Също с моите преводачески способности успях да схвана, че във бадемовото мляко все пак има прясно мляко.. Та мисълта ми е нали уж не трябва да се яде мюсли с прясно мляко, та това бадемовото не ми върши работа след като и в него има.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    София
    Ами нужно е кухненски робот или по-точно блендер. Най-лесната рецепта е: накисват се бадемите във вода и след като омекнат се смесват в блендера с вода и фурми, може и с мед или естествен подсладител според твоя вкус. След това се прецежда и млякото е готово .

Ето тук е обяснено по-подробно и нагледно - http://www.living-foods.com/recipes/almondmilk.html в рецептата има и ванилова шушулка (vanilla bean) която не е задължителна, защото не променя вкуса, а само придава аромат.

Понеже изслушах пак интервюто с Енжи и ми направи впечатление,че човек гори калории,дори в покой и гори инидивидуално на ден.Някакъв начин да разбера/изчисля,защото ми стана интересно,щом на ден момиче е добре да приема 1700 калории,колко изгаря

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Rebirthing, мерси А този плат или кесия, през каквото се прецежда може ли да се замени със много фина цедка или тензух?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

DisturbiaV в учебника по физика пишеше ,че човек иззгаря 75 kcal
    на час без да извършва някаква активна дейност => за 24 би трябвало да изгаря около 1800 kcal ( ся дали е истина или не... но така пишеше )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си