.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 175
    защо си мислите, че само с ходене, бягане и спорт се изразходват калории? Изразходва се енергия даже по време на сън или дори да лежиш, за да сме живи ни е нужна енергия, за това човек на диета трябва да яде 1200/1400 ккал така те покриват осноивните нужди на организма и вече ако има спорт отделно помага

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ето тук може да изчислите изразходваните калории за деня: http://www.hranite.info/razhod.php .

FuckingFreak, разбира се, че може да се замени .

Няколко пъти си приготвих тези овесени блокчета със сушени плодове и ядки,но с по-малко масло.Вземам си няколко за училище или като много ми се яде сладко.
    Мисля да приготвя и това,но не съм сигурна,дали е подходящо,при положение,че се старая да ограничавам сладкото...
    Смятате ли,че са подходящи или са твърде калорични?

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    аз си правя овесени сладки, които също са с масло, но слагам доста по-малко и ги правя с мед
    взимам си по 2 за училище
    не мисля, че са голям грях ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Някои снимки преди и сега от решилите се да смъкнат килца.Ей така за стимул

Аз вече съм си само на стягане и може би до 2-3 месеца ще съм си доволна с тялото.Равносметката е,че махнах коремчето,бедрата,дупето,ч даже и в лице имам малка разлика.

ПП NqkfaNikakva21,някакъв напредък?

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ами напредъкът е че успявам да се придържам към здравословното хранене (:
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Дигам темата,за да питам:
    Например 1 вафла мура е 149 ксал,а мляко с ориз 100гр е 327...по-добре ли ще е да изям една вафла,за да заситя глада от сладкото?

И вчера си взех уникалните мюсли и който вече се чуди какви да си купува няма да сгреши с тези
    http://www.germanfoodgrocery.com/pub...i_1500_enl.jpg

сега... млякото с ориза е по-полезно от вафлата, тя е тъпкана с Е-та стабилизатори, консерванти, но най-добре ще ти се засити глада от един малък фин млечен шоколад или две лъжици мед

Въпросът ми не беше,заради това,че гладът от сладко искам д аго заместя с вафла.Не съм яла от много дълго време шоколад и шоколадени неща нито бисквити(освен диетични),но гледам дневните ми калории да не надвишават 1000-1200,а обожавам мляко с ориз ...

Що се отнася до шоколадите,кои са най-добри като изключим черните,понеже са ми ужастни?

обикновен малък фин млечен той е почти 200 ккал или малък Своге само, че неговите калории са повече,ей тоя е най-вкусен и идеално засища глада за сладко

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    добре де хора, аз ли съм единствената на която не и се "прихапва нещо сладко" а ми яде някой мазен обемист дюнер примерно А ако не си кажа "да. от утре започвам да гледам какво ям." никога !! няма да ми се дояде нещо такова ;д

Е,естествено,че ми се прияжда,но не вече до умиране.Всеки ден пред мене се ядат големи пици,дюнери,банички,мусаки, шоколади,но си трая

въпрос на воля си е, мацки
    аз съм най-безволевото същество колкото и да се навия, да се мотивирам и просто не става. още първото междучасие в бюфета и си купувам я солети, я бейкролс...броя си калориите и ги изкарвам към 1500 на ден, понякога по-малко понякога повече, но не обядвам никога и ям боклуци вместо обяд...
    шапка ви свалям момичета, аз ще продължавам да се мъча да се храня здравословно

п.с. иначе на мен не ми е толкова голям проблем сладкото, защото декември получих адска алергия от едно брауни дето изядох и после месец и половина не пипвах шоколад, като почти половината от това време бях на сухари, чай и сирене

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    DisturbiaV, направи си млякото с ориз с подсладител. Майка ми прави така за баща ми, който трябва да избягва захарта заради висок холестерол.

А иначе аз вече седмица съм си на диета и малко не съм за темата, но ще си я следя, че след месец като приключи режимът ми, искам да се ориентирам какво да ям, за да не стана пак слонче.

Голям фен Аватара на Ankh
    Виждам, чe в тази тема могат да се предлагат и рецепти, затова ще дам 2 много лесни за десерти, които обожавам и докато се ограничавах си хапвах тях вместо шоколади и други неща, жалко че в момента диетата ми не ги позволява.

Банани на грил

1 неголям банан
    1 ч.л. течен мед
    4 изчистени и смлени ореха

Бананите се белят, отгоре се намазват с мед, поръсват се с орехите и се запичат за 4-5 мин.

Извара с ягоди

100 гр. извара
    1 ч.л. лимонов сок
    100 гр. ягоди (може и с други плодове)

Изварата се разбърква с лимоновия сок и се добавят ягодите.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    DisturbiaV, направи си млякото с ориз с подсладител. Майка ми прави така за баща ми, който трябва да избягва захарта заради висок холестерол.

.
    искаш да кажеш вместо захар-подсладител така ли,че не съм никак на ти с готвенето.

ПП:
    За следобедна закуска тея дне съм на парче сирене,1-2 варени яйца(зависи дали си гладен) и чай.Ако пък все още не може някой да се откаже от хляба-1 печена филиика

Отначало,за да свикна без сладко или,когато ми се приядат ям от тези диетичните бисквити,където пише на тях Оats на престиж са.Има 2 вида или поне толкова аз съм виждала.28калории за бисквитка са с грахам,а с сушените плодове е 29ксал.Ето това са:

Град
    Свищов
    Да, с течен ще стане най-добре. Няма калории, но не прекалявай с употребата му. Даже и компоти с подсладител правим и не са калорични.

Град
    София
    Да, с течен ще стане най-добре. Няма калории, но не прекалявай с употребата му. Даже и компоти с подсладител правим и не са калорични.
    Подсладителя как се казва и синтетичен ли е ?!

А какво ще кажете за мюсли блокчетата ? Продоват такива най-различни видове в ДМ , в Лидл също , те дали стават за следобедна закуска ?
    2ро - как се прави смути ? Звучи много вкусно ,но си нямам и на идея какво представлява ?

Град
    Свищов
    Rebirthing, преди си купувах течен за сладкиши, сега ползвам на хапчета за кафето сутрин, а баща ми носи на майка ми на прах - 15-тина лева килограм, но е по-силен и от този на хапчета. И да, синтетичен е. Но не прекалявам. Аз мляко с ориз и компоти не ям, но за хора с висока кръвна захар няма просто друг вариант.

Град
    София
    Rebirthing, преди си купувах течен за сладкиши, сега ползвам на хапчета за кафето сутрин, а баща ми носи на майка ми на прах - 15-тина лева килограм, но е по-силен и от този на хапчета. И да, синтетичен е. Но не прекалявам. Аз мляко с ориз и компоти не ям, но за хора с висока кръвна захар няма просто друг вариант.

Обаче, това, че са с нисък гликемичен индекс не ги прави безопасни...а има толкова много натурални подсладители.
    Тъй като виждам, че тук в темата се броят калориите, първият подсладител който ми идва на ум е стевията. Натурална е и е с нула калории. В пъто по-сладка е от захарта. Продава се на листа, стрита на прах, като хапове или течна.

За мляко с ориз мисля, че най-подходящия вариант е стевия на прах или течна. На мен лично на хапчета не ми допада, а на листа не съм ползвала.

milenkaa9, ако говориш за мюсли барчетата на Карбона, не мога да кажа нищо хубаво за тях. Непоносимо сладки и тъпкани с глюкозо фруктозен сироп, който е алтернатива на бялата захар, но в пъти по-вреден. Повечето мюсли барчета от този тип, не стават, в това число и Корнито.

За смутитата: това са няколко плода разбити на блендер с добавена вода, прясно или ядково мляко. Има и зеленчукови смутита към които се добавя само вода.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Искам да попитам активията с горски плодове може ли да спадне към "ограничаване". Знам,че не е много здравословна,но в училище няма какво друго да се вземе освен някоя мазна кифла

Повече от фен Аватара на Steff9423
    DisturbiaV Браво за свалените килограми!
    Та аз продължавам без закуска,само ябълка..Обяд,всякакви вкусотий (пържените работи само със зехтин..)зеленчуци,супи (без тестени изделия-питки,пици,хляб).Понякога си правя и диетичен омлет..Хапвам си ябълки и пия много течности.Сладко си позволявам само през уикенда (тогава излизам с приятели и винаги си взимаме нещо сладичко,но не от типа кроасани и т.п.)..Пия кафето си с 1 лъжичка захар (още не мога без захар )
    За 1-2 седмици има ефект (не че имам какво толкова да свалям но..)
    Не знам колко кила съм сега,мисля че е напълно безмислено да си следя килата.. ..Гледам си по дрехите,а пък и то си личи.
    Но целия режим допълвам със упражнения,много движение..
    Когато се движиш,не е задължително да спортуваш а само да се разхождаш из вкъщи и да се движиш с такта на музиката..Да има динамика..Карате да се чустваш по-жив и енергичен..

Рецепти:
    Диетичен омлет а ла Мързеливци.
    Счупвате 2-3 яйца,отделяте белтъка от жълтъка.
    Рабърквате хубаво 1-2 минути,докато се разбият добре.
    Нагорещявате тигана и изсипвате белтъците вътре.Добавете малко прясно нарязани (на ситно) домати (аз слагам 1) и разбъркайте преди сместа да се сгъсти.След това оставете да се запържи (като обикновен омлет) и обърнете.
    Не слагайте повече от една щипка сол (само с 2 пръста),колкото по-малко сол,толкова по-здравословно е.
    10гр сол-300мл вода
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Супер фен Аватара на Shia
    Единственото,което спрях е да ям чипсове,гризки,Марети и производни.

Град
    Свищов
    Rebirthing, като се порових колко струва стевията на порции, прецених че кафето ми ще излезе златно. Навивам майка ми да отглежда на вилата, ама нищо е знаем за гледането му и най-вече дали изисква ежедневна грижа. Аз само за кафето си ползвам подсладителя. Когато не съм на режим го пия с мед. Знам за аспартама, знам за опасността от рак, но това е навик. А и не съм сигурна че мога да намеря това удоволствие в Свищов. То тук негрухана пшеница няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си