- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Храни подходящи по време на ограничаване!+Резултати
И аз така свалих 2 килограма за около 1-2 месеца, като намалих сладкото (а аз ядях като луда) и хляба. Гледам да ям повече салатки, да не се тъпча, намалих количеството на всичко, но в никакъв случай не седя гладна. Аз много обичам да ям и да се наслаждавам на хранатаРедовният секс и той много помага
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вярвай ми, че в момента съм с отворена уста о.ОПървоначално написано от DisturbiaV
Каква разлика,каква промяна! Много си красива, браво! Евалата за волята и резултатите :P
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Колко си права! Аз от 7 месеца съм сама и надебелях.Първоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Браво на момичето.което е постигнало супер резултати-знам, от опит.че не е лесно да се въздържаш от заобикалящите ни лакомстваСамо да не се вманиачиш и да се стигне до болестно състояние.Аз преди 4г отслабнах с над 10кг за 5 месеца и бях стигнала до там,4е се 4увствах по-дебела от както преди.Голяма роля играе и психиката
![]()
Cql jivot izmamnici obichah i na tqh nakraq zaprilichah...
[img]Аууу, браво !!!![]()
Много ти се изкефих, честно.
Чудесно изглеждаш в момента.![]()
Цифрите първоначално си прозвучаха доста стресиращо, но това, което се вижда на снимките си е друга работа вече.![]()
Поздравления и от мен.[/img]
To infinity and beyond.
Мерси.Не съм очаквала,че без глад и с минимални усилия ще ги сваля,но етоТъпото е,че за стомаха виждам,че е добре,но горе в краката искам и още и още...
![]()
бе тва е структура и аз имам дебели ръце ама кво да се прави![]()
![]()
![]()
Уау \/ DisturbiaV, възхищавам се на волята ти...постигнала си невероятни резултати! Поздравления! Но все пак мисля, че 40 кг са доста под нормата;колко си висока?
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
а то пък ако беше 170 и 40 кила щеше да си ужасяваща, ти сега си клющава и не виждам защо не си харесваш краката, нищо им няма
Чак днес погледнах темата, супер е!
DisturbiaV, много добри резултати! Тялото ти е страхотно в момента![]()
Не съм чела цялата тема и не знам да ли я има тази рецепта. Любимото ми:
Смуути с горски плодове
Една шепа замразени горски плодове (трябва леко да са се размразили за да не стане някоя бела с машинката)
6 супени лъжици кисело мляко
Около 50 мл вода
1/2 чаена лъжичка захар, но съвсем спокойно може и без нея
Супер е за между храненията или дори за закуска ако сложите малко повече плодове или кисело мляко.![]()
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Нека и аз те поздравя,DisturbiaV :P Отлични резултати!
И най-накрая да споменете секса в темите за диети!Иее![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Ей такива хора като теб с воля много ме ентусиазират.![]()
Постижението ти е страхотно.
Заради теб отново ме обхвана манията за здравословно хранене.
Ограничавах се и преди, ама си позволявах някакви нездравословни, пържени и вредни неща ии сега пак се мотивирах.[/b]
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
И аз да се включа в темата, че много ми харесва
И аз започнах "режим" и за сега съм свалила 5 килограма, но те са най-лесните.
За храненето гледам най-вече да се храня с плодове и салати и мляко, но ми се случва да ям нещо калорично като кроасан... Не знам дали някога ще спра да ги ям тези неща... но навика си е навик...
И всеки ден гледам да бягам по 30+ минути.
Ако открия нещо интересно ще допълвам
П.П. Поздравления на авторката за резултатите, много е красива и явно има страшна воля, за което шапка й свалям!
Като видях темата и настръхнах,честно.Неусетно намалих храната до минимум .В момента съм 39 и не мърдам.Днес не можех да дишам(имам все едно буца ниско в гърлото).Оказа се ,че е от свалените 16 кг-в момента съм на глюкоза.Съветвам ВСИЧКИ,КОИТО ЧЕТАТ РЕЖИМА ДА НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА!
От кое,че не разбрах?Първоначално написано от DisturbiaV
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
И аз не разбрах... Ако съм разбрала правилно - дано се оправиш по-скоро...((
Кое не разбрахте? До толкова се е увлякла в ограничаването на храната, че почти е спряла да се храни. В резултат организмът й е изтощен и пие глюкоза, за да се възстанови колкото е възможно.
Успех с възстановяването, мила, и от тук нататък повече разум. За какво ти е хубаво тяло ако не можеш да се вдигнеш от леглото.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ям си нормално,но яденето ми явно не е достатъчно за организма...има момичета като чета в менюто за днес,които ядат в пъти по-малко.Не пия глюкоза с абокат съм и я влилават.Според мен малко или много преувеличават с тази анорексия,но...не знам вече...
не знам ама сега от тази глюкоза ще напълнееш, обясни какъв е точно проблема каква е тази буца в гърлото, да не би да имаш анемия от недохранване или нещо друго
И какво лошо има да качи до 2-3 килограма, при положение че организмът й се нуждае именно от това ?![]()
Аз не се изненадвам, въобще дори, защото преди по-малко от година тежах 36кг. !!![]()
Успех!![]()
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
ами там е проблема, че ще са доста повече от 2/3 кг, от мои наблюдения при приятелки го казвам, дано не е така разбира се, кофти работа е да си върнеш всичко в даден момент
Ох съжалявам че вдигам старата тема,но смятам че е по-добре така отколкото поредната тема за отславбване.
Та аз в момента съм д/г като тебе на първата снимка и искам да постигна ефекта от втората,въпросът ми е освен че си премахнала вредните храни от менюто си какво друго си правила?Всмисъл упражнения.....И то като гледам датите само за около 2 месеца,невероятно!Първоначално написано от DisturbiaV
П.П. Надявам се вече да си по-добре отколкото при последният ти пост :]
Някъде в темата бях писала упражненията,които ги правех до към края на април.Коремни.Свивания на краката,докато си на свещ,скачане на въже,велоергонометър доста,разходни.Докато си на свещ свиваш,разпъваш после настрани и го редуваш,клякания.много са в интернет има стотици упражнения.Не е нужно да е същото виж няколко и ги комбинирай и си ги прави както ти е удобно.Аз ги правех всеки ден по 30 мин.
да,по-добре съм.Три месеца разправии с лекари и наще и успях да кача само полувин кг,които ту го смъквам,ту го качвам.Така,че поне бъдете сигурни ЧЕ НЯМА ЙО-ЙО ЕФЕКТ