- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко странен проблем..
Така...имам си сериозна приятелка от 2 години,всичко досега си беше перфектноно в последно време обръща много повече внимание на най-добрата й приятелка от колкото на мен
не че ревнувам или нещо подобно,но тяхните взаимотношение станаха малко странни,разбирам женски работи ала бала,прегръдки,целувчици,н то това тяхното си стана чисто натискане и то пред мен и просто не мога да го възприема
![]()
говорил съм с тях по тоя въпрос,да се контролират един вид малко ама нищо,все същата работа,че и по-зле
та ако може някой да ми влезе в положението,някакъв съвет че то не се търпи
![]()
![]()
Две момичета се натискат пред теб и ти им казваш да спрат?За първи път виждам такова момче
![]()
Какво имаш предвид под "натискане"? Може просто да се лигавят.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не,не е лигавене,в началото беше така ама постепенно стана по сериозночисто натискане...лятото на плажа,двете си легнали на кърпата и здравото натискане брат и спирка няма
![]()
Говори с гаджето и й кажи, че не ти е приятно. Сподели й как се чувстваш и ако на нея й пука ще спре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами ако изпитва чувства към нея нормално.Първоначално написано от shugababe112
а и неможе на всички да им харесва лол.
Само HATE
3someeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Чи са и оплакваш. Плющи ги и 2те. Тук 90% от форума ще си изядат ушите да имат такава възможност![]()
Не бе сериозно, кфо ти пука? Тъпчи я яко да умира за него и жена нема погледне...Пък и да се излижат, кфо ти дреме?
Хю Хефнър се обръща в гроба.
Поговорете.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Човека ти казва, че вече е говорил и няма реакция от другата страна..Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Еми.. не ззнам какво да ти кажа. Може пък твойто да си е чиста ревност и да си внушаваш.. Ако не - гаджето ти се превръща в лезбийка..![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Хах, сериозен разговор ще помогне , как така нямало реакция..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Направи последен СЕРИОЗЕН разговор с нея.. Обясни й как се чувстваш и че не ти е приятно да я гледаш как се натиска с момиче..Ако на нея й пука за теб - ще спре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1.Или го правят,зада те дразнят.
2.Или са лезбийки.
3.Или искат ТРОЙКА на разсъмване с тебе(:
Сега е шансът ти да спечелиш своя "Threeway Belt" :
![]()
--------------------------------------------------------
ХЯАХААХАХАУХУАХУАХУАХУАХА УАУХАУХАУХАУ ЧОВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ ВВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕКОООООООООООООООООО ООООООООО ТИ СИ LEGEN-------------------------------------------WAIT FOR ITTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!! DARYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYПървоначално написано от BlueFace
![]()
Уважавам последователите на Барни Стинсън! Намасте! (мн добър епизод рофл)
хЪх...
Ако прятелката й не е некво говедо направо тройка. Стига тъпи върпоси.
Temet Nosce
벨야카