.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sexybanichka
    амм .. искам да питам как се вижда през тези очила филма се вижда по добре или ... съжалявам че питам такива неща , но не съм запозната
    До преди около 1-2 години, преди да навлезе новата технология за 3Д, навсякъде се използваха този вид очила. Ако филма ти е с хубаво качество и го гледаш в затъмнена или тъмна стая (за по-добър контраст) ефектът е много добър. Като излолзваш програмите и драйверите за 3Д игри, снимки и филми, се вижда още по-хубаво, защото там можеш да нагласяш сам 3Д ефекта, докато ти хареса най-много.

Цитирай Първоначално написано от LexHammer
    Цитирай Първоначално написано от sexybanichka
    амм .. искам да питам как се вижда през тези очила филма се вижда по добре или ... съжалявам че питам такива неща , но не съм запозната
    До преди около 1-2 години, преди да навлезе новата технология за 3Д, навсякъде се използваха този вид очила. Ако филма ти е с хубаво качество и го гледаш в затъмнена или тъмна стая (за по-добър контраст) ефектът е много добър. Като излолзваш програмите и драйверите за 3Д игри, снимки и филми, се вижда още по-хубаво, защото там можеш да нагласяш сам 3Д ефекта, докато ти хареса най-много.
    аха .. обаче аз имам нещо подобно , но не знам дали са такива като ги сложа (те нали са червено и синьо ) и виждам от едното червено от другото синьо при тези така ли е или това са съвсем други очила
    I need somebody to love <3 ;p

Може и същите да са, ама и зависи колко качествени са стъклата на очилата, ако въобще при тебе са със стъкла, защото масово очилата са с меки плаки като от папка за документи

Цитирай Първоначално написано от LexHammer
    Up
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си