.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Съвет

Съвет

Здравейте. Значи искам да питам добре ли е в дните когато тренирам( Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък) да правя упражнения за всичко демек бицепс, трицепс, корем, гръб, гърди и т.н. това добре ли е, а ако не е кажере примерна програма. Но да спомена че не правя по чак толкова много упражнения за всяка група, например за бицепс правя концентрирано сгъване, чуково сгъване и бицепсово сгъване.

П.п:На 15 съм 175см висок и 53кг тежък. Та целта ми е да направя хубаво тяло но и да си повиша теглото поне на65 кг. и да не ме е срам да си казвам теглото. Разполагам с Две гири от по 10 кг и две гири от по 2.5кг. .10 килограмовите ми идват тежки и упражненията ги правя с двете от по 2.5кг.

Супер фен Аватара на Everytime
    ходи на фитнес (:

с тия гири по 2.5 и 10 кг нема да направиш нищо
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен Аватара на ZipFail
    Кръгова тренировка му се вика на това и като за начинаещ не е зле,мМожеш да правиш 1-2 месеца по нея като за начало. И 3 упражнения на мускулна група даже е много.
    Като дигнеш малко килограми и сила според мен е най-добре да разделиш мускулните групи. Можеш всеки ден да правиш отделна, можеш и да ги групираш, можеш и да ги разделиш на бутащи и дърпащи, зависи какво искаш..

Аз ако имах възможност да ходя на фитнес нямаше да се занимавам а и най близкия фитнес ми е на 2 часа :]

ZipFail може ли да ми кажеш добри упражнения за бицепс и трицепс с дъмбелите.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    За бицепс са ти добри, а за трицепс трицепсово разгъване, кик-бек, разгъване на дъмбел зад глава
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Кръгова тренировка му се вика на това и като за начинаещ не е зле,мМожеш да правиш 1-2 месеца по нея като за начало. И 3 упражнения на мускулна група даже е много.
    Като дигнеш малко килограми и сила според мен е най-добре да разделиш мускулните групи. Можеш всеки ден да правиш отделна, можеш и да ги групираш, можеш и да ги разделиш на бутащи и дърпащи, зависи какво искаш..
    абсолютно подкрепям! 1-2 месеца кръгчета после някой сплит за маса!

Според вас как е по добре да направя. Да си вдигам 5килограмовите и да правя по 15 повторения за бицеп или да взема 10 килограмовите и да правя по 3-4 повторения.
    Може ли някой да каже на какво ядене да наблегна за да кача килограми, и по колко пъти на ден да ям. :]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Дигай 10кг. и яж всичко
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kiberrboy
    Според вас как е по добре да направя. Да си вдигам 5килограмовите и да правя по 15 повторения за бицеп или да взема 10 килограмовите и да правя по 3-4 повторения.
    Може ли някой да каже на какво ядене да наблегна за да кача килограми, и по колко пъти на ден да ям. :]
    Така..

Дигай по 5 кила..10 не са нужни щом ще правиш само 3-4 повторения.Бицепса е малка мускулна група и не е нужно да правиш 3-4 повторения и най-малкото НАЧИНАЕЩ СИ!

Яж по 5-6 пъти на ден.Яж доста и главно въглехидрати щом искаш да качиш маса! Не е трудно защото почти всичко съдържа въглехидрати..

а защо никой не му каза да дига и тези от 5 и тези от 10 кг?

Мега фен
    Щото няма смисъл.. Бицепс с 3-4 повторения е безмислено..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    а лежанка/клек/тяга/снач/ не е безмислено единици с тежест която доста надхвърля истинската възможност на атлета??? добра логика ....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    а лежанка/клек/тяга/снач/ не е безмислено единици с тежест която доста надхвърля истинската възможност на атлета??? добра логика ....
    Няма смисъл 4 повторения при начинаещ.

и все пак се правят 1-ници и от начинаещи, дето ще си чупат кръста на лежанката ...

Мега фен
    Е за това съм категоричен..Не ме инт кво се прави от начинаещи..Важното е какво е правилно.

Като иска да си дига по 3-4 повторения и да чака

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    лицеви опори, клекове (сухи), набирания ... ако някое упр ти стане "леко", взимаш една раница (може и две, зависи от упр.), пълниш ги там с туби вода или пакети с пясък и почваш. Ако не си спортувал до ся и да тичаш пак ще вдигаш мускулна маса ....
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Значи да си вдигам 5 килограмовите и да правя по 15 повторение. А клековете за какво ще ми помогнат.

Мега фен
    За крака.

Понеже до сега не съм тренирам за крака, и си нямам представа как да правя клековете т.е. по колко серии и колко повторения за да има ефект.

пирамидални дрроп- 15-12-10-8 като увеличаваш тежеста!

Мега фен
    4x10 прави !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си