.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кожичката на главичката на пениса е надута

преди два дни приятелкатами ми направи орална любов днес като си видях пениса на коижи4ката от ватрешната страна имах две за4ервени петна които сърбят много и пенисат ми много мирише какво може да е това моля ви помогнете !! ако искате мога да ка4а и снимки

Град
    София
    Уролог?

разранила те е с някой зъб

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Изкъпи се... и го намажи с няк'во кремче..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Изкъпи се и отиди на лекар

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Бактерий, гъбички... Устата е най-мръсното място от човешкото тяло. Иди на лекар ако имаш възможност. Измивай се само с вода.
    да слуша

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от saskou
    Бактерий, гъбички... Устата е най-мръсното място от човешкото тяло. Иди на лекар ако имаш възможност. Измивай се само с вода.
    ^^Глупости на търкалета....

дай снимка

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    ^^Глупости на търкалета....
    Или търкалета, придружени от глупости!? Само не разбирам, като нямаш пенис, защо взимаш отношение по въпроса?
    да слуша

Град
    Монреал
    Скъпи, моите най-искрени поздравления. Ти си хванал гонорея. Отиди да видиш доктор възможно най-скоро и постави сериозен въпроса пред твоята.

П.П от мъжа на GossipGir1

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Върви ти на лекар,какво да го миеш и мажеш с кремчета...ако е Трипер,повече с това момиче не се занимавай никога
    Love! And may God bless you all !!

Цитирай Първоначално написано от GossipGir1
    Скъпи, моите най-искрени поздравления. Ти си хванал гонорея. Отиди да видиш доктор възможно най-скоро и постави сериозен въпроса пред твоята.

П.П от мъжа на GossipGir1
    сигурна ли си защото по4ти ми мина мия се сутрин и ве4ер с душгел но миризмата си остана дали ще се махне и тя

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Върви ти на лекар,какво да го миеш и мажеш с кремчета...ако е Трипер,повече с това момиче не се занимавай никога

с каккви крем4ета

Кожичката на главичката на пениса е надута

==

Кучка - не ти дава да я пипаш

Ако знаеш колко простотии си мисля в момента Ако някога и някак ни се наложи да се целунем (само хипотетично но нищо не се знае утре извратени гей виетнамци може да опрат автомат в лицето ни и да ни накарат да се целунем) ще ти припомня и ще се надупя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си