- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Егати скучното.
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
къде стоиш ти по мачове, в агитката или под козирката? я раздуй малкоПървоначално написано от terrorism
та да дойда да ми се похвалиш с гениалния татус като го направиш?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Това ли е индикаторът за добре изживян живот?Първоначално написано от sofia1914
![]()
Изобщо не е трудно да ви сбърка човек, хвани единия и го метни по другия..Първоначално написано от sofia1914
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хайде някой да ми драсне лично, когато бота за автоматични мнения отново го спрат.
Мерси.
Всички момченца, които се правите на улични войничета, вдъхновени от филмите за хулигани, взмете да обърнете малко внимание на краят на въпросните представени истории, а не на коравите батковци, на които винаги им го натрисат до сливиците.
А тероризма колкото и деца в детската да е бил ще си остане келемето, което се мъчи да живее по шаблона на белите кецове и когато се случи така, че по погрешка да вземе да се сбие наистина и му пръснат точицата много бързичко ще забрави за всичко, в което се е кълнал до сега.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
защо питаш мен?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
вредно е да мислиш![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бил се е в сънищата си, нали ги видях тия като него чайка хулигани с бели кецове на по 15 миналата година във Варна крият се в храстите и дебнат, и си мислят ч правят нещо![]()
Пак класики в тоя форум.
DHL винаги са ме кефели с перфектни услиги, но точно на супер важната пратка се осраха по-зле от български пощи.
СРАМОТА!
Да се похваля, че съм си наредил гардероба по уникално якия начин и всичко е в пъти по-прегледно и подредено от преди.![]()
Малко зелено за лятото и съм баси пича.
Освен това ще се похваля, че миришем на Habit Rouge и милфовете ми хвърлят сластни погледи![]()
...
Първоначално написано от CanisDirus
одобрявам![]()
хип-хип![]()
![]()
никакви мейнстрийм парфюми и гардеробни подредби![]()
...
е ти не го ли подреди по хип законите![]()
Briseis защо всеки твой пост представлява самоирония ?
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
а ти защо така мислиш?
![]()
Аз съм абоув дъ лоу. Никакъв фъкин ърли адоптър. Същи трендсетър, иърс ъхеад ох дъ краудПървоначално написано от Briseis
![]()
А вънка е ебаси мъглата. не можеш да видиш къщите от отсрешната страна на улицата![]()
...
сега се чувствам горда![]()
Решавам тестове по литература на фона на 100 Кила![]()
Audio ergo sum
http://www.cracked.com/photoplasty_1...-coyote-logic/
Ахахах, култови, както винаги. Читателите в случая.
активизъм/превенция; писане; музика
Първоначално написано от reoffender
...