.
Затворена тема
Страница 18 от 57 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1416
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    mm
    Boss Brownies
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Oooo тантуни с айрян. Баси якото. Велико! Сюблимно! Недостижимо!
    ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sofia1914
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Преди се казваше Колизеум, но откакто станаха Нестле, е Mагнум.
    не е вярно. Колизеум и Магнум,поне докато бяха Делта,си бяха 2 различни сладоледа. и двата на фуния,просто Колизеума беше значително по-голям,но иначе доста безвкусен сладолед. най-як си е BOSS.
    Това и аз казвам, когато бяха Делта, бяха два отделни. Откакто са на Нестле, вече няма Колизеум като име, а го прекръстиха и него Mагнум.

Мега фен
    Какво съм ѝ направила на тая тъпа физика, че ме мрази така бе, КАКВО?!?!?

Change.org

"Curing" gay, lesbian, bisexual and transgender people? Yep, there’s an app for that -- unless we can convince Apple to get rid of it.

A controversy is erupting around a new application for the iPhone that claims gay people can be "cured," and that gay kids should be put through therapy to "fix" their sexual orientation.

Believe it or not, Apple is providing Exodus International -- an organization that promotes "conversion therapy" to try to brainwash gay people into turning straight -- a platform on iTunes for their homophobic iPhone app. This, despite the fact that Exodus believes that LGBT people should be confronted with "spiritual warfare," and that "freedom from homosexuality" should be a societal goal.

Worse, Apple has given the Exodus app a 4+ rating on iTunes, labeling the app "non-offensive," even though the group tells gay kids that their sexual orientation is "immoral," "satanic," and in need of a cure -- factors that contribute to teen suicide.

The grassroots group Truth Wins Out has started a petition on Change.org, asking Apple to follow their own editorial standards -- and remove this dangerous "ex-gay" app from iTunes now. The more signatures they deliver, the more likely Apple executives -- like Steve Jobs -- will do the right thing. Click here to add your name.

Apple has been a strong ally to the LGBT community for years, even donating $100,000 to defeat California’s Proposition 8, the state’s ban on marriage equality. Just a few months ago, Apple actually removed another app from iTunes that labeled same-sex couples "immoral sexual partnerships" following pressure from Change.org members and others.

Exodus International’s "ex-gay" app deserves to be pulled from iTunes as well. "Conversion therapy" has been universally condemned by every major medical and scientific organization around the world. The American Psychological Association, American Medical Association, and American Counseling Association have all rejected "ex-gay" therapy, saying that it results in catastrophic damage to the mental health of its victims.

Please click here to sign the petition to Apple executives, asking them to stand up for equality and remove this dangerous iPhone app from iTunes now:

http://www.change.org/petitions/dema...OFYFblCB&me=aa

Thanks for joining us -- and sharing this petition with your friends on Facebook and Twitter. With your support, we know Apple will do the right thing.

- Eden and the Change.org team

P.S. We’ve got some wonderful news. Last week, more than 50,000 Change.org members signed an urgent petition in support of Nikki Peet -- the high school senior who courageously fought for a Gay-Straight Alliance group at her Corpus Christi, Texas, school -- and won! Under national and community pressure, Nikki’s school board voted to allow her group to establish a safe space for LGBT kids and their allies. On behalf of Nikki, thank you for taking a stand for kids and equality.

This email was sent by Change.org to ninapavlovska@gmail.com.
    Start a petition. Unsubscribe from future weekly updates. Edit your email notification settings.

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Apple o'mine
    активизъм/превенция; писане; музика

В момента в който гей-двойките от Ню Йорк бойкотират продуктите на Епъл, то с тях е свърено. Те са ултимативните трендсетъри, след това групичката на ърли адоптърс - хипстърите ще ги последват и накрая дори селските гъзари ще минат на HTC

...

Епик фейл за Епъл, ако разгневят най-сериозните си подръжници - гейовете...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aH3vUM3hZJo[/youtube]

Повече вярно, по-малко смешно. Щото зад всичките му "хиперболи" има и някои правилни послания...

Трагикомично е.

Град
    your mind,your body and your soul
    Честита първа пролет!
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

[vbox7]http://vbox7.com/play:6f1763e2[/vbox7]

тва го е правил един крайно отровен мой приятел
    ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХ А НЕ НЕ НЕ
    Тоа се е опънал...дееба и турчина дееба
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

в моя град се раждат само отрепки, наркомани, убийци, крадци и т.н. сволоч..

Супер фен Аватара на montana6
    Силвестър Сталоун не си е умил краката.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Я. благодаря ти, че за пореден път ни правиш част от живота ти. Аз съм поласкана.

Мозъка ми е тотален пастет...и не смогвам, и нямам време даже за един филм. И ме боли глава и не си дописах темата...и не знам.

Как хората стават студенти не мога да си представя.

И малкия ми крокодил се е задавил с нещо за ядене и наште ще го водят на денонощен ветеринар.

Град
    София
    Хакнали са ми скайпа.. направих си нов, така че ме добавете моля. Пише го във ФБ, а който го няма, да драсне ЛС.

музика докато те заболи главата - priceless
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Снощи ходих на кино да гледам Аз съм номер 4 с безплатни билети (авантата - чиста печалба)
    Филмчето беше прилично според очакванията. Тереза Палмър нерално яката
    Само накрая осраха работата малко. Супер-сили - ОК може, някакви нереални животни - ок, ебати екшъна - ок. Ама посред Тъпоград Охайо нашия герой Номер 4 да се разхожда с лимитед едишън белстаф - е това е прекалено вече
    ...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    canis, не се обиждай ама си като некъв мангал.. само за аванти се обесняваш и чисти печалби, досега да си направил милиони.
    то густо, то пусто

WTF?

OMFG!

LOLZ!

RULZ!

SIPA!

OMFG!

OWNAGE!

Град
    София
    Свалих си отново Утрешен вестник и ми харесва почти колкото преди години, като го даваха по телевизията. С такава усмивка го гледам.

Семантикс, добави ме в скайп, бе, апфф.
    Заради ЛС-то ти, го пиша отново отдолу:

----
    Хакнали са ми скайпа.. направих си нов, така че ме добавете моля. Пише го във ФБ, а който го няма, да драсне ЛС, мерси.

Цитирай Първоначално написано от Joc
    canis, не се обиждай ама си като некъв мангал.. само за аванти се обесняваш и чисти печалби, досега да си направил милиони.
    аз милионите съм ги направил
    Е не са баш милиони, но хилярди Но има време.

Пък кво? Проблем ли е да имаш приятели, които работят в киното и да гледаш филм за без пари?

"само" - елементарен като чехълче. Заедно с клакьорите.

Хайде да не си напомняме, кой говори за аванти и черпения постоянно
    ...

а тва дето викаш,че имаш много пари,не на нас тия... че накрая да не излезе,че безработните софийски хулигани харчиме повече от тебе...
    смрт за материалистите, нали?

Чукча не читател. Чукча - писател!
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си