- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
шок си е. нищо няма да бъде същотоПървоначално написано от DisturbiaV
![]()
Артисти бе, майна, разкрепостени хора.
Бтв не виждам какво тряя се възмущаваме, това са хора като хора.
Доста хора се напиват и правят свирки и т.н., някои се и снимат, ама като не са известни и не вдигат чак такива скандали.
Аз не разбирам защо е трябвало да се снимат, но алкохолът и ебаньето не са нещо ново........ Тва са нормални младежи, просто са фотографирани и са известни и ето ти скандала ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Блатечки ми е на везна с Врачански.
Блатечки на моменти леко грознее и ми е еднотипен, но като цялостна картинка си е секс, да, по един класически начин.
А Врачански е като кукла, страшно красив... И с тая рицарска роля, мммм....![]()
От жените Боряната най- ме кефи като красота. И младите са сладки де.
А един съученик е влюбен в Яна Маринова (русата), която за годините си е секс ..
басииии дните идат, ей. ше ми писне тиквеника.
а гледам некви общи чатове, световни конспирации, папата и не знам си кой си... <<< megalomaniaX, молим
кви общи чатове?
Отживелици.
Скрит подфорум, група във фейсбука, туйтове с хаштаг #teenproblem и свързани xing профили![]()
@Canis: #teenproblem supports #lybia. Down with #Gadaffi
...
точно на арт се правя.
я по-кротко с мислите, че си центъра на света, бил той тийнпроблем свят, или не.егоцентризма за мен е окей нещо до нЕква степен, ама мегаломанията е друга работа.
- никой не го реално интересува какво си правил през деня, за да го пишеш в десет теми
- никой реално не прави конспирации срещу теб с некви 'общи чатове' и 'дружинки'
- никой реално не се впечатлява от 'анти-системата' лайфстайла ти, който се изразява в постване на снимки на потрошени пощенски кутии, които са на хора като ТЕБ и МЕН, които може и да са си издрали гъза, за да си подредят входа, който ти 'анти-системно' трошиш
оттам нататък прави квот си щеш
jghgh, за та$ака я пуснах, нищо възмутително няма естествено, дивеят си хората ;>
^^ айде по-кротко със скандалите...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Semper, я не се отмятай : р
sofia1914 трябва да приемаш конструктивни забележки според мен.
мен пък нивото на българския актьор искрено ме притеснява...
цитирам те теб и тваЙ:
когато напишем нещо готино се скътавате и не пишете в темата. когато стана няква караница,веднага наизскачат един по един сичките от вашта "бригадка" за да налеят масло в огъня и да напишат "омг","оф боже","(картинката с пуканките)",дето си се събирате заедно. аз съм сигурен,че си имате и някъв 4ат в скайп пак и ни обсъждате колко сме зле и там,ахаха.
Елена Петрова, милата... хич я няма... Актриса, която да ми стои толкова изкуствено отдавна не бях виждала. Бие дори Надето от Забранена любов...
sofia1914, още едно провокативно мнение и ще е последното. Сам си наясно как седят нещата и ако ще влизаш тука само да сипваш огън и жупел по останалите, няма да я бъде.
Е, хубаво, ама и ти кво скачаш да ни нареждаш всичките?
Все пак ако не искаш да ти се ежат, не обиждай постоянно.
Напротив, много добре видях предната страница. И стига. Т'ва не значи да продължаваш да ми се оправдаваш. Аз за да ти направя забележка, значи има причина.
Казах ти няколко пъти - никой няма никво лично отношение към тебе и ако си се вкарал в някакви филми, е добре да си излезеш от тях, за да не става принудително.
Заяждаш се наляво и надясно с всички, а тоя паж дето ти върви подире, едно смислено мнение не съм му видяла и ще гризнете дръвцето в тандем.
Спрете се.
Треперя. Айде.
Отровната бригада дебне ли?Първоначално написано от terrorism
Тва да плашиш момиче във некъв форум си е просто за Оскар за комплексарщина![]()
пак некой ше реве дето се тика
то густо, то пусто
ти и за мен така си мислиш нале? ама ше си забравиш егн-то.. има време
то густо, то пусто
мн ясно, филмарче, което копира от "батковците" които са още по-неадекватни от него... тъжна картинкаПървоначално написано от Barathrum
ей, ама как на всички онлайн кежОали речника им е почти еднакъв: "глопосте, пакахонтас, има ли бе, отровна бригада, нале, форон, форонна принцеса", абе трагедия
я сложи една снимка да не те объркам
то густо, то пусто
Ae, Joc, интересно, що винаги се активизираш като се появи Софията, защо не коравееш като го няма?
Коравите пичове са корави пичове all the time, 24/7, а ти ставаш много голям едва като се появи Софията. Задници ли лижеш, интересно е? Поне да се познавахте лично и да си част от неговия живот, ама ти...
И също е интересно как мо'е някой да му прави евалата на termoto, прекалено неадекватен тип е : D Живее във филма, без да участва в него, интересно е. Даже се чудя как мо'е Я. да му прави евала, смисъл ... на ниво е като ямболския, само дето носи кецки на Адидас.
Ох, сега знам даже как ще ме нареждаш, ама така е, като ти се казва истината.![]()
ти немаш ли си работа да отблъскваш костюмарите и мутрите? далеч от мен далеееч ахахахПървоначално написано от jghgh
пък и се активизирам, щото канис да не ме пребие по форума с ножа за дюнери.
то густо, то пусто
я обясни по-добре как ти се натягат костюмарите с бентлитата и ти ги режеш?
то густо, то пусто
Ти с Канис не си си имал провокация, започваш да имаш, когато Я. има
Малко странно е.
Иначе мерси за затапката, беше много добра.
edit: И продължава да бъде![]()