- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Малко тъп въпрос, ама хипотетично колко лева минимум би могъл да струва тока на двустаен апартамент на месец?
сто кинта
Първоначално написано от Mishelkaaa
![]()
О, не. Глупости. Аз живея в двустаен апартамент и всичко ни е на ток и водата,и отоплението. Зимата при два почти непрекъснато работещи климатици плащаме около 150лв. Иначе около 50.
амчи лятото климатика не бачка ли нон-стоп?![]()
По принцип да.Първоначално написано от Joc
В случая, обаче, бях с друга кола![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Темата на изпита по журналистика в СУ тази година е, цитирам:
"Ах, този мол!"
![]()
И ти като нас си просто келеш...
^театрално:Д
Мол 3 - примерен сценарий...
//тези от ФЖМК не се научиха и това си е :Д
В мойта стая не.Първоначално написано от cherinka
Случи се така, че гледахме излизащите кандидат-журналисти и Яна-Ивана отнесе доста.
Бургас е прекрасен градИи Созопол също.
Трябва да пробвам морето там :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
бахти протестите!!!
нали уж щяха да блокират изходите от Пловдив, защо са блокирали пътищата в самия град !!!!!!!!
ЧЕТИРИ часа се прибирах до нас!!!
АМан! обявяваш едно, правиш друго...
Плажа след Созопол <3Първоначално написано от jghgh
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Деян Донков дали няма да вземе сега един Икар за главна мъжка, щото е "най-големия"... Ама като нЕма матриал![]()
тва е смисъла на протеста бе...Първоначално написано от cherinka
А защо първоначално се обявява, че ще бъдат блокирани входните и изходни артерии на града
цитирам
а после се оказва, че самите възлови улици и булеварди ще бъдат блокирани.затворени ще бъдат Пещерско, Кукленско,Карловско,Асенов градско и Пазарджишко шосе заедно с част от Стария град и Коматевския възел. Протестиращите ще се съберат на паркинга на Пожарната в район „Тракия", от където ще тръгнат в 13.00 часа.
от грубо 400 хиляди души, едва 10 хиляди, сигурно, са знаели за вече миналия протест (като се има предвид колко протеста се изредиха последните дни...), а другите хич грам и понятие си нямат
Хаха, ние хванахме протеста в Бс точно когато тръгвахме с автобуса и се пъплихме 20 мин., а може и повече, с една мижава скорооост. Имаше си задръстване, но колите бяха малко като за протест! Едва излязохме от града.
Бтв, Канис, не бих си взела нищо велурено+текстил повече! Колко сълзи изревах да си изчистя кецовете, не..Четкането и 'ресането' на велура на сухо - иди-дойди, ама там където е текстила да се тревожиш да не намокриш/повредиш велура... Мамата си .... Сега предизвикателството са гумите отстрани. Баааахти
![]()
за да им се обърне внимание и да се разбере, че исканията са сериозни и ако се налага ще се блокират градове и главни булеварди, примерно...Първоначално написано от cherinka
jghjhg, ти в к'ви локви газиш, бе...
велурени обувки само на сухо време, иначе е мъка. на мене ми се налагало да чистя велур с вода/пара/препарат само 1-2 пъти и то в началото, през останалото време само суха четка и защитей спрей като се сетя.
И ти като нас си просто келеш...
Знам, знам, просто като се връщах днес (вчера) от Созопол/Бургас, не очаквах, че във Варна ме чака дъждовно време.Първоначално написано от HoldFast
Много лесно изчистих калта ениуей, ама имам едни други петна от многото носене, които са само по ръбчетата и там където са опирали връзките. Не щат да излизат. Черни са като графит на молив. Те са по-скоро по текстила де и на незабележими места по велура..
То обувките са велурено-платнени кецове и явно затова видях зор.
Обаче се отмятам от думите си че не бих си взела повече велур, защото е готино, а и така или иначе вече си взех препарати, четки и тн.
Хе!
ТЕДИ с Икар, бе!![]()
не от всяко дърво става човек, ама понякога, еххх!<3
По-добре якудза, отколкото българско правителство.
...