- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuПървоначално написано от Rorschach
![]()
И двете игри са направени за бокса, също и КоД: Блек Опс. Вървят ужасно на ПЦ...
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Аууууу!
http://www.receptite.com/recepta.php?r=11388
Нямам търпение да станат!!!
Щом прочетох "рецепта" знаех, че има сланина в нея. :ДПървоначално написано от cherinka
![]()
А аз бях видяла само картинката с гъбите и останах изумена, че има промяна, но явно съм се объркала.
Мммм... и ароматът на чаша сутрешно кафе...Добро утро, дано си остане такова!
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Извинете, исках да акцентирам върху самите гъби, барабар със соса.
Просто авторката на рецептата е добавила сланина.
Аз си ги правих гъбките чисти.
Задушени с лук - 10мин., сол, пипер, чаша вода с брашно, коята се изпари бързо, добавих още една, за да има повече сосче, сложих и повечко брашно, и стана меденко... като се сетя самомалииии
че и мъжете ми искаха допълнителноама няма
![]()
Беше, к'вото беше!
Естествено, и мръчка имаше, да не си помислите, че съм изключила месето снощи от вечеря. Едни пържолки, ама по-сухички такива.
Аз вече мазнотии не ям, май им се наситих, пък и тук дар пиран ме правите заради тях. Вече станах нов човек ахахахаах
Ама който обича гъбки, му я препоръчвам тая рецепта. Много куул станаха, още не мога да ги забравя![]()
Хит след хит. Черинка Хитова.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
И не е истина колко глупости изприказва, ахахах.Първоначално написано от Blab
Ма ме е кефил винаги де.
активизъм/превенция; писане; музика
http://www.mediafire.com/?sm38h59nc4exdgcПървоначално написано от Rorschach
с тая програмка буташ всичко на Еxtreme, и става става още по-детайлна. :д
абе... хубавичко ше ви го бутна аз на вас.даже старкрафт 2 не мога да пусна, разсипници долни.
да се самозапали тоя линукс, само пасианси има.
И ти като нас си просто келеш...
брей, като?Първоначално написано от semantics
"Като" за кое от написаното от мен?Първоначално написано от Blab
И защо "брей"?
активизъм/превенция; писане; музика
утре сутринта имам изпит, в събота пак имам изпит...
а аз мисля за к'во ли не освен за т'ва...вкл. цял ден обмислям къде мога да отида довечера, така че да ми е близо сутринта директно да ходя...
![]()
а особено в събота е яко важен и не съм сядал да уча грам...![]()
И какъв ти е проблема да седнеш да учиш?
Audio ergo sum
Аз съм на изпит в неделя, а седнах да чета по литература....вчера.
: (
По какво са твоите?
^История в УНСС?
Днеска доста хора от даскало имаха 2ки на изпита по география и работата ми се струва съмнителна. И преди съм чел из нета за такива случаи на хора, които си знаят материала, но някак си вадят 2ки.
Audio ergo sum
Не. Там вече имам 5,49 и мисля, че ако не от първо, то със сигурност от 2ро класиране влизам в специалността, която искам. Ще опитам още 1-2пъти за по-висока оценка, но само в случай, че изпитите в СУ минат катастрофално...
Та съм на литература в СУ.