- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Някой знае ли къде в София се продават книги на английски на издателство Woodsworth? Търся си "Война и мир" на Толстой, ако е от значение...![]()
Или, ако не е на Woodsworth, то на някое друго читаво издателство с добър превод и на някакви нормални цени в България?
Ще съм благодарен...
ПС: Не е въпрос да си намеря книгата от някъде/някой временно. Искам да я прочета и да си я имам. (навик)![]()
По-малко от 12 часа и тръгвам на път<3
I T A L I A vado da te![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Венеция, Флоренция, Верона, Монтекатини и още едно, което не си спомням точно. Мисля че Lago di Garda : ?Първоначално написано от shadow4e
Ще се върна със снимки![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Във Верона не съм ходила, в другите съм и ми хареса.В Монтекатини ни водиха в един страхотен парфюмериен магазин.
Във Венеция не се снимай точно до водата! Така се хлъзнах и паднах в една тиня, внимавай.![]()
Открадна ли ми нещо по-така?Първоначално написано от shadow4e
![]()
...
Тогава не заех за съществуването ти дори. Купих на мама, после гладувах.![]()
Tрябваше да ме предвидиш![]()
Искал съм Rose Oud oт by Killian![]()
...
http://dnesplus.bg/VideoNews.aspx?n=525512
ВТФФФФФ
Страхотно изказване на премиера, така се печелят гласове за следващите избори. Варна е негова!
Хич не разбираш от политика. Така се печели ПловдивПървоначално написано от shadow4e
![]()
...
еми не мога...не знамПървоначално написано от ArrowsOfDeath
просто нямам навика да уча...дори и да искам (а честно казано никак не искам) не знам как точно да уча![]()
АЕ/БЕЛПо какво са твоите?
на редовните ще се запиша и на други сигурно де...
някой има ли представа каква е формулата за оценяване на матурите (примерно) ?
или ако не е формула...там точковото разпределение
благодаря предварително
Мили мои хора, как да се измъкна от ъъ не знам как да го обясня чат със общи съобщения във фейсбук... не съм вкарана там по свое желание...
напускаш групата
то густо, то пусто
матурата беше 70 точки от теста, 30 от съчинението. Но тези 70 точно как са разпределени забравих...
Браво на jghgh за Италия. Аз също заминавам утре, но за Инстанбул. супер неочаквано![]()
http://www.mon.bg/opencms/export/sit...ocenjavane.pdf
Самата формула е:
4/общия брой точки х твоя резултат + 2
да, и на 41ва тия 30т. се събират по различни критерии
дори да не знаеш нищо, може да изпишеш четири страници, пълни с глупости и не по темата, но ако е без грешка - полуаваш задължително точки.
макар че то който е грамотен, ще успее да направи ИС или ЕСЕ, или каквото искаш. За увода се дават точки, за тезата, за доказателствената част... за познанията ти върху литературата, върху автора, също и съпоставяйки негови произведения с други (негови и не)
тоест днес би трябвало да съм изкарал "много добър", зависи от есето...
ебати ташака...отивам в 7часа, хората кафе пият, ама аз кафе не мога да пия...
после се оказа, че не можело да се излиза за пушене и набързо сложих 1 заключение и по направления пфахха
тия матури са направени за идиоти, а си представям ако си дам зор да уча![]()
Ще ходите ли на РД-то на Доби?
http://www.facebook.com/event.php?eid=212424362108468
Mен ме поканиха по-рано през деня и тотава все още имаше достъп и до профила й. :Д
Тъкмо ме поканиха![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Ахахах ненене![]()
![]()
![]()
![]()
I'm beautiful in my way,
'cuz god makes no mistakes..
I'm on the right track baby, i was born this way*