- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Домашните животни (куче,котка) какво месо е по-препоръчително да им се дава? Минало през топлинна обработка или сурово?
Аз намирам за странно, че в София ходеха хора без маски на лицата и планинарски обувки и екипировка, за да преминават препядствията по пътя.
...
Я, па тая! Транспортът в Брюксел е екстра.Първоначално написано от shadow4e
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
http://www.teenproblem.net/news/s/28247.html
С всеки изминал ден този сайт ме удивлява все повече![]()
Според мен имат някакво вътрешно състезание за доста голяма награда
Авторите на статиите са покъртителни тролове, да.Първоначално написано от Rorschach
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Статиите в сайта са пресписвани от тялото.б и разни други жълтини, които преписват от англизки и миркански жълти вестници. Кво може да се очаква?
...
Все пак форума е тийнейджърски, и главните му посетители(на форума и сайта) са джъстин бийбър фенбойчета и техните братовчеди, има едно 20-30тина потребителя дето вдигат нивото на форума, но иначе е трагедия![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Поредната статия, която може да го духа. Всичките ми сериозни връзки са били с вегетарианки (по ирония на съдбата), а сегашната е откровена веганка (макар да не се зове така сама).Първоначално написано от Rorschach
А аз ям месо => съм 100% мъж.
активизъм/превенция; писане; музика
Пора де Роси![]()
semanstics, вегетарианките гълтат ли?![]()
...
Ми мно ясно, има и по-интересни неща у хората.Първоначално написано от antiWHAT
Цици, да речем.
Ами ако не си цицоман ?Първоначално написано от semantics
Тогава... си асексуален, а вероятно и емоционален кастрат. Съответно, храната ти е последна грижа.
Може и хомосексуален да е. баси нетлерантния си...![]()
![]()
...
Ти пък си материалист. Женската гръд олицетворява материалното !!!Първоначално написано от semantics
Вече два месеца съм без мобилна връзка с околния свят.
Голям кеф е.
В английския ибей редовно пускат някакви мега брутални обяви за продажба на коли.
Имаше една за vauxhall astra, която беше уникална...
...
другите като тиквички ли гледатПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Това е цитат от темата от форума. Забравих да го сложа в кавички... :ДПървоначално написано от antiWHAT