- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Довечера съм на театър![]()
Иначе, имам малко тъп въпрос, някой знае ли как се процедира ако с класа имаме проблем с даден учител? Т.е. как точно се подава оплакване? Имаме проблем с една застаряваща,злобарка, която си мисли,че може да ни унижава, а след това лъже като циганка родителите ни...
Най-грубият вариант е да снимате с GSM и да пуснете клипчето нейде из интернет или да го пратите в медия.
При нас /някога/ на родителска среща се постави въпроса, обсъди се с класната и даскалката се смени /преподаваше по БЕЛ/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами, вчера имаше родителска, при което въпросната ми държа сметка, защо майка ми не може да дойде, защо работи, и "как може да не се интересува от мен и да не й пука", а всъщност никой учител няма проблеми с мен, нямам забележки, дисциплината ми е отлична и успехът ми също не е лош... После пред всички учители на висок глас коментира мен и още едно момиче, разплака моя съученичка и се опита да удари трета. Няма клас, който да не е имал проблеми с нея, а в момента не знаем как да постъпим понеже тя прави каквото си поиска в час (яде, обижда, рови си във фейсбука) и повтаря,че ръководството не може да я смени с друга...
Ако училището нищо не може да направи, отивате в Регионалния Инспекторат по Образованието и подавате жалба, но е хубаво да имате някой човек да ви удари едно рамо.Ако имате снимков материал, още по-добре.
Явно се е взела на сериозно.
Май клипчето само ще свърши работа. Ако са под натиск, ще я сменят.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Няма как да я снимаме, телефоните в час са абсолютно забранени, пък и не е етично...
Май наистина ще се наложи да подаден жалба, ще опитаме следващият път да поговорим сериозно с нея, и ако няма ефект-жалба.
Не виждам смисъл да говорите с нея при така изложената ситуация. Просто тя е на по-високо ниво от вас в йерархията и държанието й го издава. Директно говорете с родителите си - съберете ги и изложте ситуацията.
...
Коя е тая столица?Първоначално написано от Rorschach
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Амстердам, бих допуснал.
Или Плевен. Не знам.
активизъм/превенция; писане; музика
Или Студентски град.
Или Лас Вегас
Или остров Пукет
...
Мислех си че е Прага
имаме участник, познал верния отговорПървоначално написано от semantics
![]()
Дразнят ме шегите за Плевен![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз, заблудената, мислех, че става въпрос за Париж.
- Мадам бърза ли?
- Мадам не бърза...
- Мадам ще пийне ли чашка кафе?
- Мадам ще пийне кафе...
Пият кафе.
- Мадам семейна ли е?
- Мадам е семейна...
- Мадам може ли да звънне на мъжа си и да съобщи, че е изнасилена от непознат мъж?
- Мадам може да звънне и да съобщи, че е изнасилена от непознат мъж 16 пъти!
- Шестнайсет пъти?!
- Мосю бърза ли?
Аз пък вдругиден се прибирам в Свищокио...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не знам, но аз имам сериозен проблем, който може спокойно да ми коста една година.Първоначално написано от reoffender
Имам 8 отсъствия, а макса е 7,8...и не знам направо.
Не знам кой прави проблем за отсъствия в 12 клас.
Ако става въпрос за мойто училище...над 50пр от учителите.
Как да се оправя с тая глупост...
Говориш с класната. Тя би трябвало да ви позащити малко.
Май първо ще говоря от учителка, от която зависят нещата и ще я питам дали ще стане голям проблем..
Проблем за 8 отсъствия ? При това в 12ти клас ?![]()
Ебахти извратеното училище...
8 отсъствия от някой предмет, за това ще става дума сигурно, защото при 25% отсъствия от някой предмет може да те оставят на изпит.
Audio ergo sum