Бих ти дал и 100 такива, ако искаш - тук съм(1) роден, тук съм израсъл, обичам българската природа, традиции, история, тук са моите роднини, приятели, от тук е и любимият ми футболен отбор, тук искам (2)да работя, да се веселя през уикендите, искам жена ми да е българка, тук искам да отгледам и възпитам своите деца,чрез професионалното ми развитие да дам нещо и за развитието на България, тук искам да остарея със своите внуци и тук искам да умра!!!
Поиска смислени причини

Първото за мен са глупости ,но всеки си има гледна точка. Това ,че съм се родил в Европа ,в центъра на Балканите ,по никакъв начин не определя и не би трябвало да определя нито характера ми ,нито развитието ми като личност.
Всички тези патриотични простотии са за боклука.

23.317 / 42.683 - ей това е родното ми място. Това ,че някой е решил да го нарича София си е негов проблем. Мен факът ,че съм с българско гражданство ме интересува точно 0%.

А второто е просто наивност ... пак поне според мен ,разбира се. След като имаш възможността да дадеш на децата си и на себе си по-добро бъдеще ,но се надяваш то да е тук след да кажем 10години ,значи си или наивен ,или глупак. Българското население е невероятно изпростяло и ще става все по-зле. Помисли си дали искаш внуците ти да станат неграмотни чалгаризирани наркомани .

сори за оф-а.