.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Според вас възможно ли е ?

Искам просто мнения.Косата ми в момента е черна,но искам да я изсветля (естествената ми е светла).
    Искам нещо такова http://prikachi.com/images/54/3057054z.jpg или такова
    http://prikachi.com/images/55/3057055P.jpg ...
    Лошото е,че трябза до 22 май да съм постигнала желания цвят.
    Е,според вас възможно ли е да стане това? Смисъл при фризьорка ще отида,но чакам да падне поне малко боята..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ммм....може и да стане.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Може да стане, може и да не стане

Май е най-добре да изчакаш да ти се отмие черната боя, а после ако косата ти е по-светла от това което искаш не мисля, че ще има проблем да я потъмниш..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако стане ще чакам темата ти "Прее*ах си косата!Сега е като слама!Какво да правя?!"
    А и дори да постигнеш някакъв близък цвят до този на снимките,то той няма да е равномерен,а ще е по-тъмен на местата,където не е бил естествения ти цвят.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако стане ще чакам темата ти "Прее*ах си косата!Сега е като слама!Какво да правя?!"
    А и дори да постигнеш някакъв близък цвят до този на снимките,то той няма да е равномерен,а ще е по-тъмен на местата,където не е бил естествения ти цвят.
    Сменила съм поне четири цвята на косата за една година .... Стига да ти се дават пари за качествени продукти, които да я заздравяват след това, мисля, че няма да е толкова фатално обезцветяването. Е, зависи и какъв тип ти е косата. Моята я изправям почти всеки ден, през две седмици си я боядисвам, понеже корените ми растат много бързо, и не можеш да кажеш, че е третирана чак толкова много.
    Пък и 22 май. Значи я искаш за бала си? На него трябва да си принцеса, така че направи каквото смяташ за необходимо, но само ако имаш намерение да ““помогнеш“ на косичката да се оправи след обезцветяването.

Град
    Абе и аз имам приятелка,която смени 4 нюанса русо в рамките на 4-5 часа и косата й пак си беше добре.
    Имам и приятелка,която премина от естествен цвят тъмно кестеняв към няколко тона по-светло и косата й заприлича точно на слама ....
    Общо взето всичко си е строго индивидуално и зависи от здравината на косата и това как тя (косата) ще реагира на боята/обезцветяването/т.н.

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Сменила съм поне четири цвята на косата за една година .... Стига да ти се дават пари за качествени продукти, които да я заздравяват след това, мисля, че няма да е толкова фатално обезцветяването. Е, зависи и какъв тип ти е косата. Моята я изправям почти всеки ден, през две седмици си я боядисвам, понеже корените ми растат много бързо, и не можеш да кажеш, че е третирана чак толкова много.
    Пък и 22 май. Значи я искаш за бала си? На него трябва да си принцеса, така че направи каквото смяташ за необходимо, но само ако имаш намерение да ““помогнеш“ на косичката да се оправи след обезцветяването.
    И аз моята МНОГО я третирам и изобщо не е толкова много изтощена,а я изправям всеки ден и боядисвам през 3-4 седмици.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    може, но ще ти стане на нищо
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Не забравяй,че я боядисваш с черна боя По принцип по-тъмните бои не са толкова вредни,колкото по-светлите,а и самото обезцветяване е адски вредно.
    То и аз се боядисвам черна през 2 седмици,изправям се през ден-два,след изправяне се случва и да я накъдрям и не използвам никакви продукти за коса освен шампоан и балсам (веднъж в седмицата най-много) и косата ми си е супер.
    Абе общо взето си е строго индивидуално,както казах

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Поизчакай да се поотмие черната боя, за да не се получи нежеланият от теб цвят!

Господи мили, кви са тези глупости, черната боя няма изобщо да се отмие, тя даже се наслоява с времето в косъма, ще трябва да ти изперат косата в някой салон и да ти спожат боя, ще стане но ще ти струва скъпо

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Господи мили, кви са тези глупости, черната боя няма изобщо да се отмие, тя даже се наслоява с времето в косъма, ще трябва да ти изперат косата в някой салон и да ти спожат боя, ще стане но ще ти струва скъпо
    Точно това щях да предложа - да ти изперат косата.Но идея си нямам последствията после какви ще са, но със сигурност няма да сасъвсем перфектни.
    Не е много добър пример, но на чалгаджийките най-вероятно им перат косите и пак са хубави, поне така изглеждат(косите им), защото използват хубава козметика.НЕ СЪМ УБЕДЕНА В ДУМИТЕ СИ,ЗАТОВА НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ!!! Следователно - каквото и да направиш, ако използваш после хубава козметика - няма да е фрапиращо.
    Big or small, lies are lies!

тя не е чалгаджийка но със една солидна сумичка може да постигне същия ефект, стига да намери добър фризьор

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз не съм казала, че е чалгаджийка - просто дадох пример с техните коси.
    Big or small, lies are lies!

I ♥ machoka Супер фен
    Мила,от толкова боядисване с ЧЕРНА КЪНА се минах с обезцветител и получих някво русо...т.е нещо средно между русо и рижаво..мисля,че фризьора ще си свърши работата и момичето ще получи желаният ефект,НО след това наистина трябва да се грижи добре за нея.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ще стане, само трябва да ти я обезцветят преди това.

Записах си час и във вторник съм на консултация с фризьор относно изсветляването и т.н Пък ще видим какво ще стане

Същия проблем го имах и аз...И странно как но реших да си направя кичури (по принцип не съм им фенка)...Та изчаках да ми падне малко боята,защото беше доста тъмна...И скоро...е не много скоро,но към ноември мисля беше си направих кичури...НОООООО ПРОБЛЕМ!!!! Косата ми заприлича буквално на кошница (ужасно суха)... Февруари отидох при фризьорката,където ще си правя прическата за бала и какво ми каза тяя?! Че това с кичурите било супер идея...Вярвай ми стоях и я гледах като теле... Отговорът и беше,че много момичета прибягват към изсветляване с разни глупости и си съсипват косите...Ето за това моето решение било супер...Тази седмица ще ходя да ми направи цвят подобен на този който ти искаш...Пък да видим...Ако имаше време можеше да си лепнеш някое друго кучурче,но няма за кога вече и явно ще се наложи да прибегнеш до изсветляване при фризьор/ка...Предполагам ще се получи добър цвят...Но много зависи и от косата ти де...Айде късмет...:]]]

П.П. Съжалявам за дългия пост,но....нямаше начин да не споделя хах ...

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Аз не съм казала, че е чалгаджийка - просто дадох пример с техните коси.
    разбрах те да напоследък много взеха да се изрусяват, исках да кажа, че ако има достатъчно пари и желание може да постигне желания цвят, без да е чалгаджийка, тоест всеки който иска може да го направи и е много по-безвредно от директно изрусяване с блондор, имам съученичка дето го е правила и косата и беше като метла

Цитирай Първоначално написано от anity92
    Същия проблем го имах и аз...И странно как но реших да си направя кичури (по принцип не съм им фенка)...Та изчаках да ми падне малко боята,защото беше доста тъмна...И скоро...е не много скоро,но към ноември мисля беше си направих кичури...НОООООО ПРОБЛЕМ!!!! Косата ми заприлича буквално на кошница (ужасно суха)... Февруари отидох при фризьорката,където ще си правя прическата за бала и какво ми каза тяя?! Че това с кичурите било супер идея...Вярвай ми стоях и я гледах като теле... Отговорът и беше,че много момичета прибягват към изсветляване с разни глупости и си съсипват косите...Ето за това моето решение било супер...Тази седмица ще ходя да ми направи цвят подобен на този който ти искаш...Пък да видим...Ако имаше време можеше да си лепнеш някое друго кучурче,но няма за кога вече и явно ще се наложи да прибегнеш до изсветляване при фризьор/ка...Предполагам ще се получи добър цвят...Но много зависи и от косата ти де...Айде късмет...:]]]

П.П. Съжалявам за дългия пост,но....нямаше начин да не споделя хах ...

Ии да кажеш после какво е станалоо )

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    никакво чакане!
    отивай да те изсветляват още когато косата ти е един цвят от корена до върха ,щото после вече става трудното и страшното

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    In your sick brain.. :)
    +++
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Намираш добър фризьор и се въоръжаваш с достатъчно парички - около и над 100 взеха на една приятелка за същото и то в не много голям град. Отделно след това купуваш маска, шампоан и термозащитни (ако я третираш) от някоя профеисонална серия. Не мисли, че разни глис-ове и боклуци от магазина ще помогнат в такава ситуация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си