- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Окосмяване около и по гърдите
Това ми е проблема..... окосмяване по и около гърдите. Кажете ми какво да правя, аз се замислям за лазерна епилация но не съм сигурна. Препоръчайте нещо ?
Препоръчвам ти гинеколог и ехо на яйчници.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мъхчета ли имаш, тук таме някой по-тъмен косъм или баш окосмяване? Защото ако е мъхчета или някой друг тъмен косъм не мисля, че е много за притеснение, но ако ти е окосмяване като на краката например не е зле да ти направят изследвания, наистина..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Именно това вече е проблем. Не е нужно да чака окосмяването да стане като това по краката.Първоначално написано от FuckingFreak
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мъхче е ... може ли да стане по сериозно и какво може да ми има ?![]()
На мен ми излизат от време на време няколко косъмчета около зарната и ги махам с пинсета. Гинеколожката ми каза, че няма проблем.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
охх. . по цялото тяло има косми / без дланите, устните и долната част на стъпалата /, това, че някъде са по-тъмни / например над горната устна / не е причина за притеснение :PПървоначално написано от ana19
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Както каза Pamaa, по цялото тяло има косми, ако е само мъхче, не мисля, че трябва да се притесняваш, но все пак може да отидеш да те прегледат профилактично.![]()
Big or small, lies are lies !
Щом е само мъхче и според мен няма място за притеснение. Естествено ако те смущават вече може да помислиш за епилация, кола маска, лазер и т.н.
Не се забелязва особено, но като съм на слънце и ги огрее е гадноИ точно за това реших да ги махна, но незнам какво премахване да избера, дали да е кола маска, фотоепилация, лазернаепилация?