.

Виж резултатите на анкетата: Как се оценяваш?

Гласували
222. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Красива съм!

87 39,19%
  • Може и по-добре.

102 45,95%
  • Не много.

33 14,86%
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 188

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Това е, че съм нисичка - 156 - и заради краката съм с 27 - 28ми номер.
    Здрави са , но и са по-големи .
    Гадното е , че на горе са ми широки панталоните.
    И да тичам, и да танцувам - обема много малко намалява и вече просто не се напрягам, ходя на народни танци веднъж седмично, качвам четвърти етаж, ходя доста из София , което е достатъчно за да не се влошава положението.
    Иначе, к'де си гледала снимки, почти не слагам - правя се на неоткриваема

Щом на вас ви харесвам - започвам и аз в този дух , благодаря !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ аз ти видях снимката в темата за грима Чаровна си и няма смисъл да се комплексираш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Това е, че съм нисичка - 156 - и заради краката съм с 27 - 28ми номер.
    Здрави са , но и са по-големи .
    Гадното е , че на горе са ми широки панталоните.
    И да тичам, и да танцувам - обема много малко намалява и вече просто не се напрягам, ходя на народни танци веднъж седмично, качвам четвърти етаж, ходя доста из София , което е достатъчно за да не се влошава положението.
    Иначе, к'де си гледала снимки, почти не слагам - правя се на неоткриваема

Щом на вас ви харесвам - започвам и аз в този дух , благодаря !
    Радвам се за теб.. няма да се притесняваш!! И мен ми е такова забавно,защото преди тренирах кикбокс и като спрях ,мускулите от бедрата ми започнаха да се превръщат в.. не толкова мускули ;дд ии сега да кажем,че панталона ми става в бедрата,но трябва да го стягам с колан нагоре ;дд не е фатално.. само дето не мога да нося къси панталонки,защото ми седят ужасно..

Просто извличай от всичко хубавото и обръщай внимание на хубавите детайли..
    Като сложа ток,си чувствам бедрата по-слаби ;д смисъл като ми се издължат още краката и изглеждат по-слабички ;дд Пробвай... ако искашш..

Иначе и аз имам неща в себе си ,които не харесвам ама ги игнорвам..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз нямам ниски обувки , идеята ми е като твоята .
    Но пък с пола до колената / дълъг блузон / , или даже да е нещо по-късно ( стига да съм с клин или чорапогащи) - краката ми не се забелязват .
    Панталоните са ми малко проблемни, писах защо , работата и училището ми са такива, че не е желателно често да съм с пола.

Иначе, мерси и на мъничката ^
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

охх ;дд.. аз пък преди ми пукаше ,сега ми е все тая,дънки,поли,туники с клин .. каквото ми падне.. мн ми пука дали бедрата са ми дебели итнт ;дд нали си имам годеник.. той ме харесва,иска да прекара живота си с мен.. следователно някой ме обожава ..следователно не ми пука какво мислят другите...

Радвай се на всичко,което можеш ...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    г/д се харесвам винаги може и още

Да,но не си харесвам тялото

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Слушай са мърло
    Ти, форумен трол, можеш СВОБОДНО да си пишеш колкото искаш за мен. Хич не се вълнувам от мнението на пикла с фейк профил, която освен, че си показва покъртителната простотия във форума, смее да ми говори по такъв начин. Ама да кажеш и че съм най - грозната на света, найш ли през къде ми е. Ти, подчовеко, никога няма да успееш да ме обидиш по какъвто и да е начин, просто защото за мен ти си един трол без живот, който краде снимки, има баси самочувствието и си мисли, че ме засяга с бездарните си и нагли изказвания
    Е, споко, можеш да си говориш колкото си искаш. Аз просто ще ти се сме, МЪРЛО неграмотна!

P.S Съжалявам за спама и обидите, ама не се сдържах

snekity94 Да умреш ей балъъъъъъъъъъъъък, хой се застреляй някъде и си улесни живота просто беее

P.S Съжалявам, че изгрубях толкова, ама си го заслужава
    Тебе не те вълнува Мнението ми ??? като гледам си д0ста подразнена БОКЛУК ТАКЪВ
    Тва че съм п0 хубава НЕ ОЗНАЧАВА че снимките не са мой ма Боклук Грозен Може само да ми завиждаш че не приличаш На Човек. От гр0зотия като теб ли да слушам мнение Mайка ти е трябвало да те остави като те е видяла кф0 си грозно родено..ужас НЕ ми казвай да умирам защото искам да пр0дължа да нареждъъм г0знички Като теб..майка ти е същото сигурн0?
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Айде да престанете с приказките за "два кокала", "торба с кокали", "анорексички" и такива? Разбирам, че искате някаква утеха, че сте (били) дебели, ама няма нужда да насолвате и другите в процеса.

Ебаси, няма угодия. Дебела бях, подиграваха ми се, отслабнах, пак ми се подиграват.

То затова и ми писна да се променям. И макар да се мразя, вече с нищо няма да си променям тялото, само за да угодя на някой.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Айде да престанете с приказките за "два кокала", "торба с кокали", "анорексички" и такива? Разбирам, че искате някаква утеха, че сте (били) дебели, ама няма нужда да насолвате и другите в процеса.

Ебаси, няма угодия. Дебела бях, подиграваха ми се, отслабнах, пак ми се подиграват.

То затова и ми писна да се променям. И макар да се мразя, вече с нищо няма да си променям тялото, само за да угодя на някой.
    +++++++

Това, че има по-слаби, не значи че са анорексички И със сигурност някой мъж ще предпочете точно тая "торба с кокали" но със добре изваяните крака и дупе, ако ще и да имате не цици, ами млекоцентрали.. Вярно, по-хубаво е да имаш къде да пипнеш, ама не може да си със перфектно тяло и да имаш големи цици, винаги едното ще липсва.. Може да си със наднормено тегло и със стегнати крака, това също е вариант.. Хубаво е да имате самочувствие, но поне да е с покритие, не като изляза навън да видя момичета със впити дънки, клинчета и такива и да гледам как им изкачат сланинките от къде ли не,. Вярно, всеки си има вкус, но като се виждате, че сте дебели поне не акцентирайте на тази част от тялото, не вярвам да има някой на Земята който да не се интересува как изглежда, всеки иска да е с хубаво тяло.. Не визирам никой от тук..

Имам се за красива, но не във всички дни, и аз съм на периоди, но работя по въпроса
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от snekity94

Тва че съм п0 хубава НЕ ОЗНАЧАВА че снимките не са мой ма Боклук Грозен Може само да ми завиждаш че не приличаш На Човек. От гр0зотия като теб ли да слушам мнение Mайка ти е трябвало да те остави като те е видяла кф0 си грозно родено..ужас НЕ ми казвай да умирам защото искам да пр0дължа да нареждъъм г0знички Като теб..майка ти е същото сигурн0?

Да ти.... ай махай се от тука комплексирана кифла такава

Ех, малко копеленце жалко, отговарям ти просто защото се забавлявам да ти чета некадърните коментари От къв зор ще ме интересува "мнението" на пикла като теб Айде моля ти се не си вдигай самочувствието само щото ти отговарям ..
    И да, умирай, балък жалък
    И да продължаваш да ме нареждаш и да спреш, пак ще си останеш покъртително тъпа, а мен дори няма да ме засегнеш, просто щото си форумен трол

За последно се ИЗВИНЯВАМ НА АВТОРКАТА И НА ПИСАЛИТЕ ТУК, спирам да спамя.

snekity94, миличка можеш да продължаваш колкото си искаш да ме храниш, но пак няма дори да ме подразниш с просташките си изказвания

Освен че Си Грозна Си И злобна
    Не..няма да умра. Ти трябва Да Умреш да не загр0зяваш всичко наоколо. Не виждаш Ли Че Пречиш че си гр0зна и непотребна??
    СПри се да спамиш в всяка Тема Не искам да ми се налага да ти гледам аватара
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Освен че Си Грозна Си И злобна
    Не..няма да умра. Ти трябва Да Умреш да не загр0зяваш всичко наоколо. Не виждаш Ли Че Пречиш че си гр0зна и непотребна??
    СПри се да спамиш в всяка Тема Не искам да ми се налага да ти гледам аватара
    Оооооо колко си проста... Бахи съществото :д погледни се първо в огледалото тогава казвай на другите,че са грозни :д мутант такъв

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    smiirnoff,не че защитавам тролчето,но ти определено се засягаш.Ако не се засягаше въобще нямаше да я нареждаш,а щеше да й отговаряш по начин,който не й се отдава - спокойно и грамотно.

По темата:На моменти не мога да си сваля очите от огледалото Само обикалям от стая в стая и се гледам В други случаи не мога да се гледам Като цяло се харесвам,но има и неща,които бих променила
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Дам!
    Спомням си имаше една група във фейсбука "Толкова се харесвам,че бих си посегнала еротично" .И аз съм нещо такова,само че мойто вече отива към нарцизъм
    .
    +1 На същото мнение съм за себе си.

Супер фен Аватара на mayaaa
    А не... Това вече не се търпи!!! Всеги 2 от 3 коментара са спамове (може и да са повече)!!! НЯМА ЛИ МОДЕРАТОР Спрете да спамитеееее

Грижа се за външния си вид,но никога не съм сигурна в себе си.Перфекционист съм...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    smiirnoff,не че защитавам тролчето,но ти определено се засягаш.Ако не се засягаше въобще нямаше да я нареждаш,а щеше да й отговаряш по начин,който не й се отдава - спокойно и грамотно.
    Подкрепям. Ако не те интересуваше и не се обиждаше щеше да я игнорираш, а ти се дразниш. Хаха.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Да мисля, че съм красива. . по-скоро сладка
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Русе
    Понякога се превръщам в много самовлюбено животинче и само си седя и си се любувам пред огледалото, понякога се скривам от огледалата, защото знам, че ако се погледна, ще ми стане неприятно. Опитвам се винаги да мисля положително за външния си вид. Никой не е перфектен, всеки си има недостатъци, аз например имам кофти зъби, ама не смятам, че е края на света.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ......

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от PrclssRosh
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Подкрепям. Ако не те интересуваше и не се обиждаше щеше да я игнорираш, а ти се дразниш. Хаха.
    дам, дори да е взела снимките, вие още преди да знаете я нареждахте, че е грозна, ми момичето от снимките не е грозно, бъдете обективни бе, хора

Момичето От Снимките Съм Аз.

И мога да пусна 0щe всякакъв тип мои снимки за който Не Вярва.
    И Да..не съм грозна ..и тфа ги дразни За тва всеки предп0чита да вярва че Не Съм Аз, от Колкото Да Приемат Че Изглеждам Добре Завистливи и тъпи сте в целия форум
    Eми за тфа казвам че всички тука Сте Злобнииии И заслужавате държанието ми да е такова към вас!

Супер фен Аватара на djipsito
    Да, харесвам се. Като цяло, лицето, излъчването, тялото, характера...
    Много малко неща бих променила, най-сложното е да кача 2-3 килограма...
    Не отричам, че съм имала периоди в които не мога да се гледам, ама е нормално. Опитвам се да не се филмирам излишно.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Всяка се мисли за красива. Особено най-грозните... Въпроса е дали наистина сте?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си