- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Излизате ли без грим?
Аз излизам с грим за у-ще и на вън с приятели.. В квалтала ,до магазина дори не се замислям! Немга да си представя на всеки 3часа да се гримирам за да си изведа кучето![]()
![]()
от една година не съм да се е случвало 5 пати да съм си слагала грим![]()
• God is a D J •
аз винаги излизам без гримстрашно рядко слагам..не се харесвам просто ..сякаш не съм аз
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Защото явно не се харесваш,самата ти и нямаш самочувствие.Аз лично не мога да се гледам без грим
Чувствам се достатъчно красива,зада ходя често без грим.Вие
А и съм млада..Гримът само състарява..
Ако отивам до магазина или да си купя баничка примерно не слагам, но иначе, да, винаги. По принцип не слагам много и тежък грим, но ФДТ имам задължително.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не си слагам. Толкова време съм ходила без, и сега да почна да ходя с грим.. хм, не. Може спирала и нещо на устата, но до тук.![]()
Рядко,защото първо съм на училище-гримирам се един път и стои с мен цял ден гримът ми.
Почти винаги излизам без грим.Ако си сложа нещо на лицето си,то то ще е черен молив,сенки и гланц.ФДТ и пудра бих сложила само имам някое гадно зачервяване или съмв ПМС,а трябва да ходя на някое по-изискано събиране с родителите ми и т.н.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Същата работа и при мен с фон дьо тена. Понякога слагам само коректор.Първоначално написано от dream1707
Без грим излизам до магазина, до супермаркета, през уикенда рядко се гримирам освен ако не излизам вечер на някое парти.
През другото време обаче ходя като за карнавала в Рио. Обожавам да се гримирам, понякога хората ме питат на бал ли отивам или на някое светско събитие
.
Понякога!!!!!!!!!
Preska
Никога....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Случва се.
Слагам принципно спирала и фон дьо тен мъничко на бузите .
Понякога пропускам едното.
Понякога и не се гримирам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
честно казано не.. ако бързам или излизам на близо(до магазина,за вестник итнт) само фон дьо тен,спирала и гланц .. иначе само 2-3 пъти съм излизала без никакъв грим рано сутрин до магазина.. но пък тогава слагах очила,така че не се брои ;д
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Първоначално написано от cvetinka94
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
да,но немога без молив. Дори когато си лягам и нямам молив си слагам съвсем малко, нзз... може би навик![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Да, само балсамче за устни или гланц си слагам всеки ден. Грим само за излизания![]()
Ти явно си мазохист щом сама се опитваш да си развалиш очитеПървоначално написано от EritYy
Ама след време,когато започнат проблемите,ще ти дойде акъла ... Макар и късно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Излизам с молив, но след два часа вече нямам нищо, а не си нося, за да дооправям...Тоест ДА!