.

Виж резултатите на анкетата: Излизате ли без грим?

Гласували
141. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Винаги

32 22,70%
  • Никога

25 17,73%
  • Понякога

84 59,57%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Никое най-точно от трите,но вотих "винаги',понеже рядко излизам с грим може би веднъж в месеца.Залагам на естествената красота.

Аз знам , че съм си млада и няма какво да крия(нито имам бръчки, нито нищо...).Не се нуждая от "маската" грим(като казвам маска, най-вече се досещам за някои момичета, които си взимат много тъмен тон фон дьо тен и като го нанесат им стои буквално като маска).Гримирвам се рядко, ако ще ходя на кафе( и то не винаги съм с грим като съм на кафе).Дори никога не слагам фон дьо тен или пудри.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    За мен въпроса трябва да е излизаш ли с грим? Винаги излизам "естествена".

Никога не ходя на училище с грим. А, аз заминавам в 5:30 и се връщам в 16:00.. после спя, така че почти постоянно съм без абсолютно никакъв грим. Но когато излизам вечер или понякога с мъжа си слагам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Случва се
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ами на даскало ходя без грим, защото ако почна да се гримирам, ще закъсня на 100%.
    Като излизам с приятели/ки следобед/вечер си слагам, ама когато съм на кеф..
    Общо взето зависи от времето и настроението ми.
    *сън*

Не мисля, че имам нужда от грим .. никога не нося.. най-много за някой по-важен повод. Но за излизане с приятели или пък на училище в никакъв случай. Залагам на естествената красота.
    Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!

Повече от фен
    Ами за даскало се гримирам, но то като се замисля само слагам кафяв молив за очи и това е. И то дори не е всеки ден, примерно ако 2 поредни дни съм си слагала молив, то на третия ходя без грим, да ми отпочине кожата, ако мога така да се изразя. Обичам да си слагам и бял молив за очи, то не си личи че имаш грим ( ако може така да се нарече ) а в същото време ти прави погледа по - свеж (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си