- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Турските сериали
Първоначално написано от wildheart
![]()
![]()
![]()
Болен човек си, ходи се лекувай.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Вие па с ваште деди и пра деди вече се превземате,тия двамата к'во общо имат с уния хора ? Все едно,че те са същите и са правили лошо за България ми не е така да го еа,нямат нищо общо с т'ва което е ставало,както и ние !
Защо не забравите и не живеете пълноценен тийнейджърски живот и спрете да се правите на патриоти ?![]()
Що да е болен? Тва че едни осъзнават кво става а други не ( и после ще се вайкат) не означава, че някой е болен ...Първоначално написано от Nam3less3
ваУ рокс
Grell
Не е нормално да не харесваш някой хора, щото техните предци са избивали твойте(теоретично).Първоначално написано от BladeDancer
то0лкова ги мразя тези сапунки че ми иде да счупя телевизора хем защото са турски хем защото вече се уляха цял ден неспират да ги дават ;х като0 отида в дск и ми говорят за сапунки вече научих и имената на някой от там някфи бехлиул ефе мине денис и някфи такива омръзна ми отида при баба и дядо и те гледат само такива като0 почнат от 1:30 и сваршат в 9 ;х и то като0 свърши единият сериял и почне друг пак турски и то ся с тоя забранен плод и тия мечтатели дано да ги спрът дай боже някой ме послуша
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разберете, че се предлага това, което се търси. Докато има интерес от хората към турските сериали, ще има и кой да ги пуска.
Audio ergo sum
Съгласна съм!Първоначално написано от mokka
Humans need fantasy to be human.
Защо да не е нормално. Едно време ( преди 1000-2000 години ) цели народи са се мразили щото преди 100 години е имало война с тях, а сега не е нормално. Човешко е да мразиш някой хора заради това което предците им са направили на твоите. Пък и плюс това мога да дам много примери на прояви не добри за България от турска страна ( и не не на потурчени българи !)!Първоначално написано от Nam3less3
ваУ рокс
Grell
Ами това е забавило развитието на човечеството и е довело до много глупави и безсмислени кланета и войни. Естествено, че не е нормално, ако беше и разсъждавахме тъй и до сега, още щяхме да сме в средновековието и както шиитите и сунитите и до днес да се избиваме. Цивилизованият и развитият свят е отрекъл такива неща и отдавна е загърбил крайният национализъм.Първоначално написано от BladeDancer
Ето ти заради тези предразсъдъци няма да гледаш този сериал, който може да е хубав и да ти хареса.
Против съм... 1-2 ок..ама .. те 15-20-30!!А и не харесвам турци... макар че те са ни по-братя от сърби или гърци... ама ддз... имам някаква неприязън към тях!
По този пост разбрах, че има още много да разбереш за света в който живеем. Мисленето на човека не се е променило много през тези 1000 години. Айде да имам интерент и компютри и живеем мааалко повече, всичко друго- същото. А относно сериалите- най малката ми причина да не ги гледам е че са сериали. Вие все още ли не можете да разберете, че не за това се оплаквам от тези еднакви изкуствени неща? Да оставим на страна, че са турски (въпреки че това влияе много). Какво подяволите да му харесам на това. Твърде драматично. Гледаш една серия- гледал си цял сезон. Изкуствено игране на актьори. Преди това си гледал 21312 сериали със същия сценарий въпреки че да кажем не гледаш сериали... И на всичкото отгоре го дават по цял ден! Е аз да не съм .. и аз искам да гледам телевизия кво е тва. Телевизия от 2 години заради тези сериали не гледам!Първоначално написано от Nam3less3
По вапроса защо мразя всичко що е турско казах, че има много по-важни причини от тази за 500 годишното турско робство, които са ме накарали като видя турчин да го псувам! Пък камоли да гледам турски сериал.
ваУ рокс
Grell
Олелеее като гледам,колко враждебно сте настроени...Да признавам си гледам.Но само Забраненият плод.И какво толкова имате против турците.Какво са виновни сега хората.![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Ами обясни ми тогава какво трябва да разбера. Историята, политиката и всичко демонстрират много добре какво и как се е променило.Първоначално написано от BladeDancer
Политиците са същите лайна като от преди 1000 години... Или те маниполират по някакъв начин или ти пращат армия / полиция и т.н. Света е същия- човека с най-много власт е тоя с най-много пари и той е много важен. Другите кучетата ги яли. И да има враждебно настроени нации в днешно време. Виж кво става в близкия изток. Кво се е променило моля те ?
И ПАК ПОВТАРЯМ : Има много причини да мразим турците, тва че вие не ги виждате.. ваш проблем.
ваУ рокс
Grell
Вие пък като ги мразите и те са да вземат да се колят ли ?![]()
На много нива над нашата скапана държавица са,киното им е също много нива над нашето,въобще има ли причина на тях да им пука,че пешо от сливен или иван от софия ги мрази ?![]()
И сериалите ще си дават,та даже и ше ги повтарят,няма к'во да се напъвате с тая умраза,само ми кажете кои са причините да ги мразите освен прословутото ни минало с пра дедите им ?
Ама то си е казано,като чуеш БЪЛГАРИН значи ЗЛОБАР така че не се и очудвам на повечето тийнчета в тоя форум.
Гледайте по позитивно на нещата от умраза към тях не печелите нищо![]()
А и айде да не се лъжем,българина мрази всичко,което е с нещо повече от него,по заможен или нещо от тоя сорт ! Не е ли така ?![]()
Алелее то темата е За или Против турските сериали, а не 'Разкажете ми турско-българската война'![]()
Иначе по темата, преди бях против, сега ми е вече все едно, даже понякой път когато хвана Забраненият плод го гледам.
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Против! Против и за новините на турски!!! Не разбирам защо по цял ден и по двете национални телевизии дават турски сериали. Все едно това е телевизия на Доган... Няма такъв интерес към сериалите, просто някои хора гледат, защото нямат кабелна телевизия. Лошо е, че оказват влияние на децата. Например по БТВ новините-Малкия коментар бяха попитали децата как си представят рая или нещо такова. Две деца споменаха, че там има като турските къщи от сериалите, което е срамно за страната ни. Децата да вземат пример от Турция.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Не не не мога да повярвам бе мамка му бе. Ти четеш само думите - турци сериал омраза или кво ?Първоначално написано от UNITED2
Първо ОМРАЗА се пише. Второ ходи в турция като толкова я харесваш. Трето най-важната причина е че имаме българско самосъзнание и трябва да развиваме българските неща. Ти като нямаш ходи си другаде. За кво са ни такива хора дето приказват "Чуждата паница е по-яка ама аз няма да направя нищо за мойта и тя да стане като оная щото другата била по-яка". Кво очакваш. Никой не ти е виновен на теб че такова е киното и държавата. Държавата показва какви са хората. ОООчудвай се от тийнчетата в тоя форум ама си оправи правописа малко преди да говориш за БЪЛГАРИЯ (както ти написа).
ваУ рокс
Grell
Кълна се,че всеки който няма к'во да каже се заяжда с правописа на другия !Първоначално написано от BladeDancer
Ако не бях допуснал правописни грешки,какво щеше да ми отговориш ?
![]()
![]()
Ние,че трябва да развиваме българските неща,трябва ама нали се сещаш,че говорим в момента,какво е положението
Представи си само ако ние бяхме развити,както са турците (със сигурност повече от нас,и говоря за турците в ТУРЦИЯ не за циганите тук) дали щяхме да ги мразим ? Или нямаше да ни пука,какво е било преди и т.н и т.н
Мрази си ги няма лошо,само да те светна,че от това нищо не печелишА ти,като се гордееш с на'шта държава само чакай да дойте нуждата ти от работа,дом и добро място за живеене тогава да не вземеш да бягаш към някъде другаде а ? Щот докато нямаш нужди лесно се говори,че ще стоиш тук и ще се бориш и т.н ама после нещата се променят
![]()
Не всичко,което лети се ядеRemember this
И да,нашите са в чужбина и познай защоо ??? Защото тя може да им даде много повече от колкото България,и не само може ами им е дала,не че не тъгуват напротив,носталгията за страната е тежко нещо но просто няма начинИ на тях не им се иска да ходят по краищата ама,трябват пари,трябва да се учи трябва да се яде,да не говорим,че искахме да си построим къща която с работа в БГ никога нямаше да успеем
Тъжно но факт ...
Красива но жалка страна е нашата,наистина жалко.![]()
Виж направи ме изключително лошо впечатление за тва се заядох. Да говориш за България и така да пишеш. Не че аз имам ебати правописа и не че подкрепям постването на коментари само за да се кажи, че горния не може да пише...Първоначално написано от UNITED2
Всеки който е учил поне малко история в 6-7 клас ще знае що трябва да се мразят. Не ми се обяснява какво са правили в България, но ако знаеше щеше да говориш по друг начин !
Съгласен съм с това, че в чужбина ще ти е по-добре да се развиваш ок.. ама поне не мислиш ли някой ден да се върнеш и да направиш нещо за България, която въпреки шансовете за оцеляване на някой тука финансово, е направила нещо за теб? Аз лично не бих я напуснал да живея другаде, защото не бих издържал. Обичам всеки ден прекаран тук, колкото и идиоти да има и т.н.
Нашите пък не са в чужбина и работят по цял ден. Предпочитам го честно... Да си оставиш детето в само при някой друг- това не бих го направил. Не ги виня или нещо такова - да добри родители са мислят за теб ама ... човек даже не се пробва да оцелее тук.
ваУ рокс
Grell
ПРОТИВ! Да не би в Турция да дават Стъклен дом?!Сички тъпи турци да се махат от телевизора ми.Тва вече не е нормално!Ебаси.Кат се почне от обяд до вечерта.Кой ги гледа толкова бееееееееееееееееееееееее еее?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! Аз лично не познавам един човек който да я гледа тая измет.Аре ако ше дават сериали,то поне да са латиноамерикански... -.- .Лелеее мноооого се дразня.Ама МНОГО.
Before i forget i'm Psychosocial
ХахахахахаПървоначално написано от slashhhhx
![]()
![]()
Audio ergo sum
Писнало ми е на к*ра от тея турчоре.Ква е тая мания за турски сериали не знам!Да ги махат да му е*а майката!