- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Турските сериали

Можете и да спрете да носите турски дрехи (в това число влизат и анцузите ви адидас от битака)![]()
Audio ergo sum
Аз не нося адиувас нито турски помии. Не всеки е пича който се прави на голямата работа хаха с адидас !!
ваУ рокс
Grell
сега нали щяло да бъде сезона на българските сериални, да видим какво ще стане![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Против !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Преди време по БТВ беше по добре - запълват времето от 2 до 4 с некоя сапунка , а вечерта от 8 до 10 дават нещо стойностно ...
Или пък по БНТ - Дързост и красота сезон 200 епизод 1500000
Ок да пускат сапунки ама не цял ден .
Против!Не ни стигат 500 години робство,а сега и сериалите ще им гледаме.Ай сиктир.Да няма пък да им потпомагаме икономиката като им копуваме сериалите.100% те ги продават за жълти стотинки само и само да се покажат какви са европейци уж и да ги вземат в евро съюза,ама пак няма да стане.Женят се и се развеждат по тея сапунки за щяло и нещяло.Да,да в Турция пък точно някой ще им позволи.При това в нито един филм когато съм ги мяркала докато сменям каналите не съм видяла някой да пуши,а там една доста голяма част от населението са пушачи.Правят се на големите европейци,ама не са!и като оставим всичко това на страна,самите сериали са пълна боза.Пуснаха "1001 нощ" и от там като се почна...То не бяха перли,то не бяха листопади...абе голяма глупост са.При това в най-гледаното време ги пускат или не те просто са си по цял ден.Ами аз вече телевизор не пускам.Поне хубавото е,че започнаха да пускат малко български сериали,че иначе щях да си метна ТВ през терасата...
Първоначално написано от amk933
Сериалите им са МНОГО скъпи да знаеш. Не си мисли, че ги "продават за жълти стотинки". "Цената на един епизод е между 500 и 20 хил. долара, в зависимост от заглавието, годината на производство и т.н. В началото епизодите са вървели по 30-50 долара. "
Audio ergo sum
Е нали БТВ станаха няколко канала вече , да си направят още един за сапунки и денонощно да ги въртят ако искат - нямам нищо против....
Не ми пука как е.Турци,мангали..не правя разлика.Първоначално написано от UNITED2
от самото начало съм против, тогава много им се впрягах, но сега видях че няма смисъл, живеем в корумпирана държава, ако са платили достатъчно може цял живот да гледаме тея тъпни, вместо "Анатомията на Грей" или "Отчаяни съпруги" и куп други готини серияли, ако щете ми вярвайте и минута не съм гледала тея бълвочи!