.

Виж резултатите на анкетата: За или Против турските сериали ?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За !

15 22,06%
  • Против !

53 77,94%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Hybrid View

Можете и да спрете да носите турски дрехи (в това число влизат и анцузите ви адидас от битака)
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Можете и да спрете да носите турски дрехи (в това число влизат и анцузите ви адидас от битака)

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Аз не нося адиувас нито турски помии. Не всеки е пича който се прави на голямата работа хаха с адидас !!
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    сега нали щяло да бъде сезона на българските сериални, да видим какво ще стане
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Против !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    Преди време по БТВ беше по добре - запълват времето от 2 до 4 с некоя сапунка , а вечерта от 8 до 10 дават нещо стойностно ...
    Или пък по БНТ - Дързост и красота сезон 200 епизод 1500000
    Ок да пускат сапунки ама не цял ден .

Голям фен Аватара на stelit0
    Против!Не ни стигат 500 години робство,а сега и сериалите ще им гледаме.Ай сиктир.Да няма пък да им потпомагаме икономиката като им копуваме сериалите.100% те ги продават за жълти стотинки само и само да се покажат какви са европейци уж и да ги вземат в евро съюза,ама пак няма да стане.Женят се и се развеждат по тея сапунки за щяло и нещяло.Да,да в Турция пък точно някой ще им позволи.При това в нито един филм когато съм ги мяркала докато сменям каналите не съм видяла някой да пуши,а там една доста голяма част от населението са пушачи.Правят се на големите европейци,ама не са!и като оставим всичко това на страна,самите сериали са пълна боза.Пуснаха "1001 нощ" и от там като се почна... То не бяха перли,то не бяха листопади...абе голяма глупост са.При това в най-гледаното време ги пускат или не те просто са си по цял ден.Ами аз вече телевизор не пускам.Поне хубавото е,че започнаха да пускат малко български сериали,че иначе щях да си метна ТВ през терасата...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Сериалите им са МНОГО скъпи да знаеш. Не си мисли, че ги "продават за жълти стотинки". "Цената на един епизод е между 500 и 20 хил. долара, в зависимост от заглавието, годината на производство и т.н. В началото епизодите са вървели по 30-50 долара. "
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    Е нали БТВ станаха няколко канала вече , да си направят още един за сапунки и денонощно да ги въртят ако искат - нямам нищо против....

Защото някой ви заставя да ги гледате...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Откога турците са мангали ?
    Или изобщо не сте гледали турски сериал,или сте гледали ама се правите на интересни като ги наричате мангали
    Което не е правилно просто не е,спрете да преувеличавате бах мааму !
    Ако кажете,че тези актьори на снимката приличат на мангали просто ще ме скъсате от смях

Айде ся признайте си Може да са скучни и смотани сериали ама специално в сериал като тоя от 20:00 актьорския състав си го бива
    Не ми пука как е.Турци,мангали..не правя разлика.

от самото начало съм против, тогава много им се впрягах, но сега видях че няма смисъл, живеем в корумпирана държава, ако са платили достатъчно може цял живот да гледаме тея тъпни, вместо "Анатомията на Грей" или "Отчаяни съпруги" и куп други готини серияли, ако щете ми вярвайте и минута не съм гледала тея бълвочи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си