- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка (сълзичка) на лицето
На 18 години съм и искам да си татуирам една сълзичка под окото (имам причина да го правя, тези които са по запознати трябва да знаят за какво говоря) , какво смятате, как бихте приели човек с татус на лицето, имате ли такива приятели, и като цяло искам вашето мнение, защото аз попитах няколко човека, които не са много запознати с татусите като цяло и са много скептични...мерси предварително и без да спамите !
Татуировка на лицето винаги ми е звучало като обезобразяване. Но вероятно съм от тези, които не са запознати.
Знам значението на тази татуировка.
И какво, искаш да покажеш на всички какво си направил? Не знам какво точно се е случило, но е отвратително да се парадира по такъв начин.Защото тази татуировка, която описваш, за мен е точно парадиране.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мой познат с който не се бяхме виждали 4-5 години си бе татуирал 2. Засякохме се в студио за татуси. Огледах го добре. Не се заприказваме, но като цяло разбрах кво е станало. Аз възприемам всякакви татуси, особенно смисленитеА този е един от най - най ...
и аз съм скептична. можеш да имаш причина и основания, но...
когато остарееш ще загуби формата си и ще бъде грозна
представяш ли си се 10г. със такава татуировка?
а и татуировките на лицето са прекалено показни, направи си нещо подобно на някое по-скрито място?
не знам, аз не бих го направила, но ако наистина го искаш, давай. ти си решаваш![]()
Ами.. като запозната ти казвам,че заради въпросната сълзичка.. и то на видно място.. няма да те приемат бог знае колко добре.. но имам приятел с татуировка такава... под лявото око му е във външния ъгъл... не изглежда отблъскващо.. или поне на мен не ми изглежда.. но съм свикнала с.. ъъ как да се изразя по-мило... шантави хора... за това не ми прави впечатление...
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Добре де, кво е значението? Аз не знам *любопитно*
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
И аз не знам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не искам да звуча грубо,но претендираш,че знаеш смисъла й... да кажем,че смисъла й е да покажеш не какво си направил,а че си го направиш и съжаляваш за това? Такъв е смисъла...Първоначално написано от LovelyGirl
Ти какво? Мислиш си ,че някой като си я татуира ще иска да каже
"Искам целия свят да знае,че ... направих еди-какво-си..."
Уатевър.. просто е символ,че съжалява за постъпката си ..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Не е нужно всеки да знае какво си направил.Татуировката показва точно това.Не казвам, че не съжалява или че не иска да го покаже, но не мисля, че това е начинът.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
//аз, като незапозната, свързвам рисуваните сълзи с Пиеро, не с убийци, ама вие си знаете.
когато един символ се превърне в знак, няма никаква поезия, а смисълът се е отмил.
The teardrop tattoo or tear tattoo is a symbolic tattoo that is placed underneath the eye. This tattoo originated with Chicano gangs in California.[1] The meaning was that the wearer had killed someone. Since then, the meaning of the tattoo has, "strayed from its gang roots and is open to meanings."[2] Now, there are various meanings and variations of the teardrop tattoo, which can symbolize losing a loved one or spending time in prison.[1] It is also often used in prison to warn other convicts that the wearer has killed.[3]
^Това. Най-познатото знаяение е " аз убих човек, страшен съм, стой далеч". някак ме съмнява, че OP е кой знае какъв гангстер...така че си е чисто парадиране.Първоначално написано от Harum_Scarum
Татуировка на лицето е кофти идея. познавам доста хора, които имат проблем на работното място с татуирани ръце(а се е подало изпод ръкава, а шефът те е извикал да си поговорите). а и един ден може да съжаляваш, когато вече си голям/а и не искаш хората да те гледат странно и с недоверие(а всеки, който знае основното значение, ще те гледа точно така)... Махането е сложна работа, особено на такова чувствително място....
Татуировка попринцип се прави на място, където ако се наложи, би могъл да я скриеш. Честно казано и аз мисля, че е парадиране..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Спамъри![]()
Мен ми харесва как стои... кофти тръпка е ,но .. няма лошо... ако наистина го искаш- давай смело..другото не е важно...
П.С. Да сте чували случайно за лазерно премахване на татуси... ако реши - ще си я махне после.... Ама че сте консервативни
Разбира се, че значи убийство, какво толкова се правите на потайни.
Татуси на лицето мразя, особено с такова значение, направо бих казала ОВТРАТИТЕЛНО ! Знам, че значението не винаги се тълкува сякаш ти си убил някого, но най-много хората като чуят нещо за убийство или смърт и да почнат да странят от теб.
Ти имаш ли представа колко боли? Особено до окото. Ако не са ти махали, не се обаждай...Първоначално написано от XxNymphetaminexX
Махали са ми ... от врата ; )) ..Първоначално написано от Schneeflocke
Не е болка за умиране.. (при това съм момиче) .. а и кожата ми е безумно нежна.. щом аз съм го изтърпяла,един мъж ли няма да може.. излагате се вече ;х
Според мен ще приличаш на затворник, но ти си решаваш![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
На мен би ми харесала татуировка сълза , но не на лицето.По-добре си татуирай око със сълза на гърба примерно.Ще стои по-добре .
![]()
ще стой добре ?!Първоначално написано от Greshka
не мисля ...не виждам смисъл да го показваш толква явно ...ако е толкова важно за теб да се татоираш ..измисли си нещо друго
Hostis Honori Invidia
Жените са по-издържливи на болка. Колко мъже/момчета познаваш, коит о си правят кола маска на топките?Първоначално написано от XxNymphetaminexX
![]()
Някои от вас са супер филмирани ...![]()
Първата асоциация на човек щяла да бъде убиец ... Я не говорете глупости![]()
Само зарибените на тема татуси знаят значенията им,а и не винаги хората си ги правят заради това,какво е разпространеното им значение
Аз познавам момче с такъв татус,но смисъла и посланието са много по-различни и определено никой не си е помислил,че е убил някого![]()
Освен това същото това момче работеше в 5 звезден хотел в града ми.Същия сега работи в доста луксозен хотел в Албена като рецепционист ... Е явно този мъничък татус не му е чак толкова проблемен.
Schneeflocke,к'во общо имат слабините на момчетата с коламаската?!Или си мислиш,че щом жените си правят коламаска отдолу значи търпят повече на болка?!Май си бягала от часовете по биология,когато се изучава човешкото тяло и когато се споменава факта,че мъжете са с пъти по-чувствителни в тази област от момичетата ... Примерът ти е неуместен![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!