.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Татуировка (сълзичка) на лицето

На 18 години съм и искам да си татуирам една сълзичка под окото (имам причина да го правя, тези които са по запознати трябва да знаят за какво говоря) , какво смятате, как бихте приели човек с татус на лицето, имате ли такива приятели, и като цяло искам вашето мнение, защото аз попитах няколко човека, които не са много запознати с татусите като цяло и са много скептични...мерси предварително и без да спамите !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Татуировка на лицето винаги ми е звучало като обезобразяване. Но вероятно съм от тези, които не са запознати.

Знам значението на тази татуировка.
    И какво, искаш да покажеш на всички какво си направил? Не знам какво точно се е случило, но е отвратително да се парадира по такъв начин.Защото тази татуировка, която описваш, за мен е точно парадиране.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Мой познат с който не се бяхме виждали 4-5 години си бе татуирал 2. Засякохме се в студио за татуси. Огледах го добре. Не се заприказваме, но като цяло разбрах кво е станало. Аз възприемам всякакви татуси, особенно смислените А този е един от най - най ...

и аз съм скептична. можеш да имаш причина и основания, но...
    когато остарееш ще загуби формата си и ще бъде грозна
    представяш ли си се 10г. със такава татуировка?
    а и татуировките на лицето са прекалено показни, направи си нещо подобно на някое по-скрито място?
    не знам, аз не бих го направила, но ако наистина го искаш, давай. ти си решаваш

Ами.. като запозната ти казвам,че заради въпросната сълзичка.. и то на видно място.. няма да те приемат бог знае колко добре.. но имам приятел с татуировка такава... под лявото око му е във външния ъгъл... не изглежда отблъскващо.. или поне на мен не ми изглежда.. но съм свикнала с.. ъъ как да се изразя по-мило... шантави хора... за това не ми прави впечатление...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Добре де, кво е значението? Аз не знам *любопитно*
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз не знам..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Възможно е да ти създаде проблеми с намирането на работа.
    Иначе,стои добре,но не е нужно да е нещо толкова показно,ако е само заради смисъла.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Знам значението на тази татуировка.
    И какво, искаш да покажеш на всички какво си направил? Не знам какво точно се е случило, но е отвратително да се парадира по такъв начин.Защото тази татуировка, която описваш, за мен е точно парадиране.
    Не искам да звуча грубо,но претендираш,че знаеш смисъла й... да кажем,че смисъла й е да покажеш не какво си направил,а че си го направиш и съжаляваш за това? Такъв е смисъла...

Ти какво? Мислиш си ,че някой като си я татуира ще иска да каже

"Искам целия свят да знае,че ... направих еди-какво-си..."

Уатевър.. просто е символ,че съжалява за постъпката си ..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Не е нужно всеки да знае какво си направил.Татуировката показва точно това.Не казвам, че не съжалява или че не иска да го покаже, но не мисля, че това е начинът.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Blab
    //аз, като незапозната, свързвам рисуваните сълзи с Пиеро, не с убийци, ама вие си знаете.
    когато един символ се превърне в знак, няма никаква поезия, а смисълът се е отмил.

The teardrop tattoo or tear tattoo is a symbolic tattoo that is placed underneath the eye. This tattoo originated with Chicano gangs in California.[1] The meaning was that the wearer had killed someone. Since then, the meaning of the tattoo has, "strayed from its gang roots and is open to meanings."[2] Now, there are various meanings and variations of the teardrop tattoo, which can symbolize losing a loved one or spending time in prison.[1] It is also often used in prison to warn other convicts that the wearer has killed.[3]

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    The teardrop tattoo or tear tattoo is a symbolic tattoo that is placed underneath the eye. This tattoo originated with Chicano gangs in California.[1] The meaning was that the wearer had killed someone. Since then, the meaning of the tattoo has, "strayed from its gang roots and is open to meanings."[2] Now, there are various meanings and variations of the teardrop tattoo, which can symbolize losing a loved one or spending time in prison.[1] It is also often used in prison to warn other convicts that the wearer has killed.[3]
    ^Това. Най-познатото знаяение е " аз убих човек, страшен съм, стой далеч". някак ме съмнява, че OP е кой знае какъв гангстер...така че си е чисто парадиране.

Татуировка на лицето е кофти идея. познавам доста хора, които имат проблем на работното място с татуирани ръце(а се е подало изпод ръкава, а шефът те е извикал да си поговорите). а и един ден може да съжаляваш, когато вече си голям/а и не искаш хората да те гледат странно и с недоверие(а всеки, който знае основното значение, ще те гледа точно така)... Махането е сложна работа, особено на такова чувствително място....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Татуировка попринцип се прави на място, където ако се наложи, би могъл да я скриеш. Честно казано и аз мисля, че е парадиране..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Спамъри

Мен ми харесва как стои... кофти тръпка е ,но .. няма лошо... ако наистина го искаш- давай смело..другото не е важно...

П.С. Да сте чували случайно за лазерно премахване на татуси... ако реши - ще си я махне после.... Ама че сте консервативни

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Разбира се, че значи убийство, какво толкова се правите на потайни .
    Татуси на лицето мразя, особено с такова значение, направо бих казала ОВТРАТИТЕЛНО ! Знам, че значението не винаги се тълкува сякаш ти си убил някого, но най-много хората като чуят нещо за убийство или смърт и да почнат да странят от теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    П.С. Да сте чували случайно за лазерно премахване на татуси... ако реши - ще си я махне после.... Ама че сте консервативни
    Ти имаш ли представа колко боли? Особено до окото. Ако не са ти махали, не се обаждай...

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Ти имаш ли представа колко боли? Особено до окото. Ако не са ти махали, не се обаждай...
    Махали са ми ... от врата ; )) ..

Не е болка за умиране.. (при това съм момиче) .. а и кожата ми е безумно нежна.. щом аз съм го изтърпяла,един мъж ли няма да може.. излагате се вече ;х

Повече от фен
    Според мен ще приличаш на затворник, но ти си решаваш
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Повече от фен Аватара на Greshka
    На мен би ми харесала татуировка сълза , но не на лицето.По-добре си татуирай око със сълза на гърба примерно.Ще стои по-добре .

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Greshka
    На мен би ми харесала татуировка сълза , но не на лицето.По-добре си татуирай око със сълза на гърба примерно.Ще стои по-добре .
    ще стой добре ?! не мисля ...не виждам смисъл да го показваш толква явно ...ако е толкова важно за теб да се татоираш ..измисли си нещо друго
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да бе направи си, и после първата асоциация като ти кажат името ще е-убиец..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Махали са ми ... от врата ; )) ..

Не е болка за умиране.. (при това съм момиче) .. а и кожата ми е безумно нежна.. щом аз съм го изтърпяла,един мъж ли няма да може.. излагате се вече ;х
    Жените са по-издържливи на болка. Колко мъже/момчета познаваш, коит о си правят кола маска на топките?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Някои от вас са супер филмирани ...
    Първата асоциация на човек щяла да бъде убиец ... Я не говорете глупости
    Само зарибените на тема татуси знаят значенията им,а и не винаги хората си ги правят заради това,какво е разпространеното им значение
    Аз познавам момче с такъв татус,но смисъла и посланието са много по-различни и определено никой не си е помислил,че е убил някого
    Освен това същото това момче работеше в 5 звезден хотел в града ми.Същия сега работи в доста луксозен хотел в Албена като рецепционист ... Е явно този мъничък татус не му е чак толкова проблемен.

Schneeflocke,к'во общо имат слабините на момчетата с коламаската?!Или си мислиш,че щом жените си правят коламаска отдолу значи търпят повече на болка?!Май си бягала от часовете по биология,когато се изучава човешкото тяло и когато се споменава факта,че мъжете са с пъти по-чувствителни в тази област от момичетата ... Примерът ти е неуместен
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си