.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Хаха. . тази година завършвам седми клас, но не мисля да се превземам както правят повечето мацки на тая възраст / рокли-туники, мрежести чорапогащници, високи токчета. . а-у /. Все пак съм на 14 и мисля да сложа прозражна туника+топ отдолу и някакви дънки, ама айде стига така да идеш на бала си !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Хаха. . тази година завършвам седми клас, но не мисля да се превземам както правят повечето мацки на тая възраст / рокли-туники, мрежести чорапогащници, високи токчета. . а-у /. Все пак съм на 14 и мисля да сложа прозражна туника+топ отдолу и някакви дънки, ама айде стига така да идеш на бала си !
    Мацка (и към всички които са наспамили темата) - тази тема не е за тебе
    Никъде в условието не пише "Какво мислиш относно обличането еди-как си" и т.н., за да изказваш мнение. Идеята на темата беше в нея да пишат само хора, които завършват тази година и да разказват за своите приготовления и т.н.
    Но тук трябваше всеки, разбрал-недоразбрал, да си изкаже неадекватното и негативно мнение
    Ама шанс В teenproblem очевидно неосрана тема няма!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Имам една идея как бих изглеждала, ако въобще отида.

Рокля, подобна на това:
    http://i54.tinypic.com/ayardt.jpg
    Само че горната част да е корсет от плат (на снимката не виждам такава ли е).
    Обувките или от ония балетните пантофки (ballet flats), или токчета тип сандал с каишка през глезена, клоня към второто.
    И чантичка от ония като портмоненца, които само се закопчават.
    Останалото не съм го мислила.

Дано не е много нелепо.

П.П. Момичето с кецовете изглежда адски тъпо... не стигат цветовете, ами и всичко е от лъскава материя. X__X

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

Дано не е много нелепо.
    Нелепо ли ? Много си е добре даже !

oTPoBHa кое ни е неадекватното на мненията ?! Аз попитах вече, какво разбираш под "различно". Ако може със снимков материал, де...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    От моя клас всички си бяха чалгаджийки - с дългите отзад рокли и къси отпред, мега тупираните коси и екстейшъните, опушен грим, малки цици но вдигнати до врата и т.н. сещате се целият им стил какъв е.
    Та аз (много ясно имаше и още 2-3 индивида като мен) реших, че не искам да подражавам на този "стил" да го наречем. Бях си най - обикновенна принцеса, както съм си го представяла винаги. Прекарах си чудесно, през вечерта си обух и кецовете, защото не идържах на токовете и дори реших че роклята стои по яко с кецките, но тва е друг въпрос. Косата и грима си ги правих аз, на лицето имах едно завъртяно (даже и аз не мога да го опиша, но е едно индианско с определено значение), което направи приятеля ми. Бях с леко начупена коса, нищо накичено и сребърни бижута. Роклята ми не беше с деколте, макар гърдите ми да са големи, просто не исках да парадирам с това. Единственото което ми бе отркито ми бяха ръцете и гърба малко и се виждаха татуировките ми. Само не казах роклята ми беше в зелено и сребърно.

Аз съм много против тези чалгаджийкси облекла и не мисляя че момиче на 18 трябва да прилича на толкова евтина жена.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и кво мойта рокля като е къса и дълга отзад тва ме прави ефтина ли?доста си далеч от истината. когато всеки един детаил е съчетан с вкус и има класа всичко ще е изглежда перфектно. Аз лично не харесвам роклите тип ''принцеса'' смятам,че са ужасни..но всеки с вкуса си ... затова не мисля ,че трябва да слагате всички под общ знаменател,за това как ще изглждат, какви са и на какви се правят...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *

Рокля, подобна на това:
    Обувките или от ония балетните пантофки (ballet flats), или токчета тип сандал с каишка през глезена, клоня към второто.

Дано не е много нелепо.

П.П. Момичето с кецовете изглежда адски тъпо... не стигат цветовете, ами и всичко е от лъскава материя. X__X
    много добър избор, ще бъдеш страхотна

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA

Рокля, подобна на това:

Дано не е много нелепо.

много добър избор, ще бъдеш страхотна
    уникално е, съгласна съм, може би ако има тъмно зелено или синьо някъде , просто да не е цялото черно.
    А Полина, съгласна съм с теб, и не съм аз човека дето да съдя хората и думата чалга не е обудна, а вид стил. Просто аз не го харесвам, това не означава че е грозно, само че масово всички са така. А аз си исках да съм принцеска, защото бях най - щастливата на света и се чувствах точно като принцеса по лични причини

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Истински различен ще си, ако и в еднообразието изпъкваш. Ако ще да има и други и с като твоята прическа, и твоя грим, и твоята рокля дори, но ти пак да изпъкваш. Повечето се правят на идиоти, в стремежа си да се отличат, защото явно имат комплекса, че по друг начин няма как да стане. Говоря наистина за нелепите случаи, в които момичета (най-вече) се правят на клоуни, както е и момичето със синьо-зеленото...нещо. Ужас и безумие - толкова инфантилност, лигавщина и комплексарщина лъха...Знам, че вероятно звучи крайно, но за мен едно момиче на такава възраст трябва вече да излъчва женственост - кецове, кубинки тотално не ми се вписват в понятията: женствено, красиво, нежно. И не е нужно да си "чалгарка" или "кифла", за да изглеждаш женствено и добре.
    П.П. Подчертавам, че изразявам своите виждания за нещата и не задължавам никого с тях, нито пък се опитвам да засегна някого.

Град
    у нас...
    http://prikachi.com/users/mimsssssss/206Q.jpg
    http://prikachi.com/users/mimsssssss/207t.jpg
    http://prikachi.com/users/mimsssssss/187A.jpg
    http://prikachi.com/users/mimsssssss/189a.jpg
    http://prikachi.com/users/mimsssssss/188e.jpg
    ей това съм аз, мисля че съм супер различна и не съм в чалгаджийски стил, просто това, което винаги съм искала

Град
    Manhattan *
    разбира се , че е вайно ти да се харесваш. и все пак аз лично не бих се опрделила с ''чалга '' стил. в роклята ми няма нищо ,което да се впише в тия представи.както и да е.
    но честно казано има и доста момичета и с подобни на твоята рокля

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Прекрасен избор.
    И аз исках нещо подобно, но фигурата ми не го позволява.

http://prikachi.com/images/437/3089437V.jpg
    http://prikachi.com/images/535/2486535Q.jpg (но да е къса)
    http://prikachi.com/images/445/3089445Z.jpg (да е черна, с бял колан)
    Или някаква като на WaterLilly http://i54.tinypic.com/ayardt.jpg

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Истински различен ще си, ако и в еднообразието изпъкваш. Ако ще да има и други и с като твоята прическа, и твоя грим, и твоята рокля дори, но ти пак да изпъкваш. Повечето се правят на идиоти, в стремежа си да се отличат, защото явно имат комплекса, че по друг начин няма как да стане. Говоря наистина за нелепите случаи, в които момичета (най-вече) се правят на клоуни, както е и момичето със синьо-зеленото...нещо. Ужас и безумие - толкова инфантилност, лигавщина и комплексарщина лъха...Знам, че вероятно звучи крайно, но за мен едно момиче на такава възраст трябва вече да излъчва женственост - кецове, кубинки тотално не ми се вписват в понятията: женствено, красиво, нежно. И не е нужно да си "чалгарка" или "кифла", за да изглеждаш женствено и добре.
    П.П. Подчертавам, че изразявам своите виждания за нещата и не задължавам никого с тях, нито пък се опитвам да засегна някого.
    Напълно съгласна!

WaterLilly, наистина чудесен избор (според мен). Моята рокля е нещо подобно, но не точно същото. :P

Иначе аз лично много мразя това определяне "чалгарски" стил, еди-какъв си стил... Мразя такива определения, въпреки че и аз понякога ги използвам несъзнателно. Ти си си такъв, какъвто си. Никой не може да те определя какъв си. Но според мен наистина бала си има някакъв дрескод. Иначе досега наистина да е станало масово всеки да си ходи на бала, както му падне и официално облечените да останат да се броят на пръсти. Винаги можеш да си ходиш, както ти харесва. Но е хубаво според мен на бала да изглеждаш малко по-женствено и "пораснало". Все пак нали до известна степен това показва бала. Все ще се намери някоя рокля, която да се доближава макар и малко до всекидневния стил, който носите.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Като се облечеш по-обикновено или странно няма да си различна,поне не в добрия смисъл. Мое мнение де,момичето с кецовете и роклята не ми харесва,всеки има право да изглежда както иска,но...
    Мимссс на мен ми харесваш Роклята е малко странно зелено,но ти отива
    А за определянето на стила,това много ме дразни.И моята идея за бала ми (след 2 години) е удължаване на косата,грим и по-разголена рокля,просто защото мисля,че определено имам какво да покажа,защо да си ги крия? :Д Това не означава,че съм се облякла така,защото искам да приличам на Андреа например.

Едно-две креативни мнения =) Супер, има напредък Някои мацки действително имат вкус, да Това е добре, че няма да има изцепки на бала
    Днес си поръчах пирамидките за декорация на роклята. Утре ги отнасям при моделиерката да ги слага Направо нямам търпение да я пробвам :P

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Няма да ходя на бала си
    Не харесвам подобни събирания
    Имахме нещо като бал след 7ми клас и само аз не отидох
    Шибано мнение, не по темата
    На кой му пука, че не си ходил на събирането след седми клас ..... не е за това темата... бахти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си