Еми.. не знам как да започна.
Брат ми е човек с приятели.. тоест беше. Аз съм почти на 15, той почти на 17. Знаете на неговата възраст хората са по дискотеки с приятели, гаджета и всичко. А той.. той прекара 16тата си година пред компютъра. : | Сутрин става рано, за да седне на компютъра, вечер ляга късно отново заради компютъра. Не иска да излезе от вкъщи. Цяло лято родителите ми са го карали поне за момент да се отлепи от шибаната машина, но той не го правеше, докато не отидох като брат и сестра АЗ да поговоря с него, да му кажа как стоят нещата и той за 2 дена не седна.. Не знам как успя, но успя. :Д
Сега обаче става страшно. Постоянно е изнервен, наяжда се за 2 минути и пак на компютъра, от училище веднага се връща в къщи. Има приятели, но не иска да излиза с тях. Първо мислех, че са скарани, но когато ги видя ме питат за него, предават му поздрави и т.н. Той просто предпочита да се завре в стаята и да си играе нещастните игри. А за училището как е - да не говорим, ужасно зле е. На косъм е да остане.
До преди малко ми кипна.
Чистих в стаята му за 1 минута, докато без да искам не дръпнах един кабел и не му спрях компютъра.. Той побесня. o.0 Започна да крещи , да ме обижда с думи, които не съм и предполагала, че би ме нарекъл с тях. И по едно време ми вика " Махни се от стаята, ще те убия". Тогава буквално полудях и започнах да му крещя как си съсипва живота и как няма право да ми говори така. Майка ми даже дойде и тя ядосана, вика кво става.. и брат ми "накарай я да млъкне, защото ще я убия". Майка ми не може да повярва какво чува. Ама не може да направи нещо. Постоянно казват как ще му дърпат кабелите на компютъра, но не го правят, като че ли ще направят кой знае какво.. Грешката е в родителите ми, че не правят нищо. Но щом те не могат да направят нищо, аз ще го направя. Брат ми е и не осъзнава състоянието си, няма да го оставя, колкото и да ме е наранил с думите си..
Кажете някакви идеи или поне коментар, защото не издържам.