Цитирай Първоначално написано от Fiction7577

Ами да интернет не е истински живот, нали за това е наречено ВИРТУАЛНО, а не РЕАЛНО! Друг е въпросът кой как иска да живее!

Ти искаш да не си в реалното, съответно живееш в интернет. Това, че за теб е истинско не значи, че на практика и при понятията също е така.
С малката разлика, че не можеш да живееш ВЪВ компютър/Интернет. Аз съм точно толкова реален човек, колкото и ти. Съотвентно моят живот не може да е нереален. Чисто физически не е възможно, следователно наричайки животът ми нереален, ти всъщност обиждаш начина ми на живот, предполагам, смятайки го за непълноценен. Това е, което не разбираш от самото начало. Животът, забавлението, контактът с други е точно толкова истински в една игра, колкото и в едно кафене. Не е толкова физически, но какво лошо има в това?

А аз предпочитам една вечер да заседна пред играта отколкото да се напия като свиня. Поне на следващия ден няма хората да ми разказват какво съм правила. А и как точно е истински живот да не знаеш какви ги вършиш и после да нямаш спомен как си повърнала върху някого?

ПП: Имаш много странно разбиране за "грубо"