- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- РАП КЛИП от батко ви earthshaker
ок и за тебе
най-обичам да ми казват какво да правя със собственото си творчество
всеки взима толкова, колкото му е капацитета. на някой хора няма нужда да им сочиш с пръст, за да разберат![]()
като направиш пачка, тогава се прави на читав, за момента редиш за некви лимонади
Raise your fist!
тихо там, псведохейтъре
качил съм и песен, в която, ако успееш да вникнеш поне малко, ще откриеш доста стойностни неща. но съм почти сигурен, че нямаш нужните качества, така че ще слушаш за лимонади хахаха
спирам, за да не се заразя
аз пък съм почти сигурен, че до една година ше ти мине мерака... то пубертета минава![]()
Raise your fist!
И така да е.. аз го правя за собствено удоволствие, не за да градя сцена.
ще ти кажа само, че в рамките на 8 дни ни повикаха и участваме в 3 концерта. ако искаш мога да те поканя във фейсбук хаха
да не говорим за 2та хип-хоп летни феста, както и за предложеното ни за спонсорство от небеизвестна компания напитки![]()
и всичко това в рамките на няколко месеца.. защото правим това, което ни се прави.. а не това, което разни форумни смешковци искат
ърт шикера е на принципа на сезоните - пролетта едно,лятото другоПървоначално написано от MostHated
![]()
и чак такъв се кефи,хаха,небезизвестната компания за напитки!
Бени ли,Аспасия ли,кажи поне да знаеме,престижно ше е,или не може да правиш реклама във форума?
боли ни к*ро че са те канили да се излагаш на някъв измислен фест,те ретардите си се кефят един на друг,хаха.
на хепънинг поканениха ли ви?![]()
![]()
Raise your fist!
с лимонада,дружелюбни антифа и растафари,и курабии,хаха.
руснак,скоро треа да напраиме един хепънинг като оня ден :bigok:
ако ми купиш храна за 30 стотинки![]()
![]()
Raise your fist!
"ей ти 30ст. клошар,И ГЛЕДАЙ ДА СИ КУПИШ ХРАНА С ТИЯ ПАРИ,ако ги дадеш за алкохол,ше дойдеме и ше те пребиеме"![]()
Новите стари форумни шутове са се завърнали а? За недосетилите се, това са - терърчето, джока и чайка хуулс.![]()
http://vbox7.com/play:11e3da4668
лигавим се хаха
а ти кой си?Първоначално написано от whiteterror
то густо, то пусто
така го каза все едно, че се крия кой съм...
иначе ъртшекере, що поясняваш че се лигавите, вие песен със сериозен текст реално имате ли ?
то густо, то пусто
Мери си приказките, плебей...Първоначално написано от RatkoMladic88
Разложени трупове са родителите ти...
нема ли да кажеш кой си бе, парче
то густо, то пусто
Има ли значение? Ще ме биеш ли кво? Айде не спами темата на пича...Първоначално написано от Joc
http://www.youtube.com/watch?v=rDq3_Af_cF4
това напомня ли ти нещо?![]()
то густо, то пусто
стига си ми спамил ве, не ме интересуват ти и олигофренията ти