Доволен съм определено. Разбира се за 4 дена никой няма да стане култорист,но определно натоварва. Най-вероятно ще си взема обаче ПРО след няколко дена.
Аз си поръчах powerballa от kstanishev, ако се чудите от къде да си го закупите,той е човека ! Първо,че е точен и коректен, и второ най-важно - продава двойно по евтино от оргииналния сайт. В оригиналния сайт най-евтиния powerball e 35 лева. Той ми го продаде за 15лева. Мерси още веднъж.
Добре, от къде мога да си поръчам това топче и каква е причината ти да го продаваш по - евтино ако не тайна на процент ли си или са крадени или ментета
Въпроса ти, колкото и иронично да е зададен, ми хареса много и е изключително на място.
Знаеш, че в България нещата се правят за пари. Затова и фирмите, които предлагат Powerball-и си качват цените колкото пожелаят (за тях е важно да продадат 10бр и да си направят 200лв печалба, отколкото да продадат 15 и да направят 150лв печалба. Вероятно е така, защото самото търсене е доста слабо (продукта е все още нов за българския пазар, а ние не сме от най-лесно смилащите нова информация и технологии, както може да се види от коментарите).
Може да прозвучи странно, но аз ги взимам от същото място, от което и всички останали. Всички са произведени в Китай (както и повече от половината "оригинални" неща в страната, а и в Европа). Разликата между тези, които аз предлагам и тези, които се предлагат из сайтовете е, че моите са снабдени с диоди (дори най-елементарният модел) и по гуменото уплътнение няма надпис Powerball. Но ако това с надписа ти е проблем, тъй като се занимавам с реклама, мога да ти напиша дори твоето име или каквото си пожелаеш на гумата. Естествено, цената на печата не е толкова, колкото разлика си слагат фирмите, но... можеш ли да ги виниш в крайна сметка?
Колкото до това откъде можеш да го намериш... или от сайта, който съм постнал в началото на темата (има го и в подписа ми) или чрез лично съобщение тук.