.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    NqmamName днес получи своя Powerball, очакваме мнението му в най-скоро време (е нека го поврътка малко, да види какво се случва)

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Доволен съм определено. Разбира се за 4 дена никой няма да стане култорист,но определно натоварва. Най-вероятно ще си взема обаче ПРО след няколко дена.
    Аз си поръчах powerballa от kstanishev, ако се чудите от къде да си го закупите,той е човека ! Първо,че е точен и коректен, и второ най-важно - продава двойно по евтино от оргииналния сайт. В оригиналния сайт най-евтиния powerball e 35 лева. Той ми го продаде за 15лева. Мерси още веднъж.

при мене не ми помогна с повече тренировки на ръцете се оправих не ти го препоръчвам това топче само си дадох парите
    Josefine

Black Eyed Peas

2pac

Basketball

Преди два дни го дадох на баща ми, че се чудеше какво е
    Втори ден с мускулна треска на ръката (предупредих го да не прекалява).

NqmamName, радвам се, че успях да помогна. Сигурен съм, че ефекта ще се появи (или поне няма как да навреди)

zaichyy, ти сигурен ли си, че въобще си го въртял това нещо? И не разбрах, искаш от едно топче да станеш Arnold Schwarceneger ли?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Добре, от къде мога да си поръчам това топче и каква е причината ти да го продаваш по - евтино ако не тайна на процент ли си или са крадени или ментета
    n00bs

Въпроса ти, колкото и иронично да е зададен, ми хареса много и е изключително на място.

Знаеш, че в България нещата се правят за пари. Затова и фирмите, които предлагат Powerball-и си качват цените колкото пожелаят (за тях е важно да продадат 10бр и да си направят 200лв печалба, отколкото да продадат 15 и да направят 150лв печалба. Вероятно е така, защото самото търсене е доста слабо (продукта е все още нов за българския пазар, а ние не сме от най-лесно смилащите нова информация и технологии, както може да се види от коментарите).

Може да прозвучи странно, но аз ги взимам от същото място, от което и всички останали. Всички са произведени в Китай (както и повече от половината "оригинални" неща в страната, а и в Европа). Разликата между тези, които аз предлагам и тези, които се предлагат из сайтовете е, че моите са снабдени с диоди (дори най-елементарният модел) и по гуменото уплътнение няма надпис Powerball. Но ако това с надписа ти е проблем, тъй като се занимавам с реклама, мога да ти напиша дори твоето име или каквото си пожелаеш на гумата. Естествено, цената на печата не е толкова, колкото разлика си слагат фирмите, но... можеш ли да ги виниш в крайна сметка?

Колкото до това откъде можеш да го намериш... или от сайта, който съм постнал в началото на темата (има го и в подписа ми) или чрез лично съобщение тук.

През м. Април всички поръчки, направени през форума на teenproblem ще бъдат с 10% отстъпка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си