.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос за крем депилатоар

Здравейте. Преди 3-4 дена си купих крем депилатоар и съответно като влезнах в банята се намокрих, сложих си, изчаках 4-5 минути, и като мислех, че ще стане нещо, минах със шпатулата и.. нищо Въпроса ми е дали се слага по много от самия крем и дали се прави на сухо?

П.П Търсих в търсачката, но не открих отговор

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами аз лично като вляза в банята, първо си мокря цялото тяло и тогава ако има нужда с крема депилатор.. Може би не си изчакала достатъчно, или пък не си минала както трябва с шпатулата - на мен обикновено косъмчетата като мина не остават по самата шпатула, ами на кожата, и после като няма крем се измивам и те си падат.. А иначе слагам нормално според мен, около 1-2 мм колкото да покрият косъмчетата..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Най-вероятно не си стояла достатъчно дълго с крема.
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен
    Аз пък изобщо не съм чувала, че трябва да се намокриш преди това ;dd аз си го правя на сухa койa, слагам колкото да се покрият косъмчетата и чакам 10 минути.... много съм доволна, може следващия път да пробваш без да се мокриш.... (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

suNnykaty96 а какъв крем депилатор използваш понеже мисля да сменя моя ,но не знам към каква марка да се насоча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си