.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    София

Голям кокоши трън.

Еми преди около 5-6 месеца имах някаква раничка на крака,която в последствие се уголеми и вече започва малко да ме боли като стъпвам,разбрах,че е кокоши трън.Отидох на лекар и ми казаха,че може да го изчакам още малко и,ако не се пооправи,да ходя да ми го горят.Днеска го разчоплих и видях,че вече е около 0,5 см голям...Имате ли някви идеи дали има вариант примерно да го изрежа с ножичка,или пък с чесън дали става ?Четох също за някви лепенки,помагат ли при толкова големи кокоши тръни ?Иначе,ако го оставя просто така ще падне ли някога и кога ?

Голям фен Аватара на stelit0
    До колкото знам няма да се махне сам.Най-много да излязат още.Баща като малък е имал и толкова го е боляло че си е хванал месото и го е отрязал. след това не се е появило отново.До колкото знам е бил доста голям.Инче друго не знам по въпроса.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Взимаш резанче от домат ама така от началото на домата та отгоре да си е 'кората'. Върху тва резанче слагаш силицил(не спирт, а на прах) и го залепяш с лепенка или бинт увиваш (то по добре, за да се задържи) където е кокошия трън(трябва вечер, когато не ти се налага да ходиш) и лягаш да спиш. На сутринта го махаш. Тва премаха мъртвата кожа отгоре и ако не е много надълбоко кокошия трън и той ще се махне. Пробвай
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    брат ми имаше и с това му изчезна
    http://solingen-burgas.com/index.php...roducts_id=236

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз имах на пръста кокоши трън и го влачих повече от година.Ами пробвай със сол.И както каза изрезвай с ножичка по - малко.Хайде успех и дано ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си