- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми проблеми и пак проблеми..
Така имам малък проблем със свършването, а той е ( ще бъда груб едва ли не.. ) че когато го бутна 2 пъти и първия тек е готов.. попринцип не ми пречи, но последния път ми се случи да ми спадне което не ми хареса докато предишни пъти след първия тек не ми е падал.. пробвах с какви ли не трикчета и мисля си за друго докато правя секс бил съм чикия 20 мин преди секс и нестава и нестава първия тек си е буквално от 2 бутания.. това с мисленето .. мисля си за друго, но няква част от мозъка ми неможе да избие възбудата едва ли не.. кажете как да си тренирам мозъка :Д или каквото и да е, че ми писва и ако има значение съм правил секс 6 пъти само .. а и другия проблем е че ме боли левия тестис или малко по-надолу и в ляве немога да определя точно като свършвам някакви идеи?
Това за лекара ми е ясно просто питах ако някой има представа.. все едно а някакви съвети относно свършването ?
И все пак ходих на лекар .. каза ми че е уретрата проблема ходих на изследвания урина, кръв и хламиди и днес ми казаха че урината и кръвта са в нормите си всичко е наред хламиди не излезнали още, но все пак си имам болката ;[
Глей ся имаше едни презервативи DUREX за задържане на карртинката е някъф километраж нарисуван. Не ти ги препоръчвмам щото може изобщо да не свършиш с тях.Май са по тесни отколкото другите и.. абе незнам иди в аптеката питай, вземи си, пробвай и после се похвали.![]()
Ще се радвам ако съм помогнал. :P
С времето всичко ще си дойде на мястото... Не знам защо очакваш още от първите шест пъти да се представиш, като полов атлет.
дам,и също така относно тековете брат мисля че просто ти трябва време и малко повече опит да натрупаш.Първоначално написано от angel_spirit
Can It All Be So Simple ?
Има кви ли не техники и тем подобни. Ама за да ги прилагаш, трябва да си, така да се каже, извисен духовно. Не всеки го разбира, не всеки умее, не всеки има волята да разбере и усвои.
Тантра, Дао... провери в Гугъл или си вземи някфа книжка.
all day... all night... what the fuck?!