Цитирай Първоначално написано от Myrth
Човек, който няма познанията да качи килограми без химия, не трябва да опитва химия, независимо на колко години е. Не си качил кг не заради възрастта си, а заради това, че просто не знаеш как. Мислил си си, че ядеп супер много, но съм 99.999% сигурен, че само така ти се струва. Много е вероятно да си правил и пълни глупости в залата.

И тъй като е малко вероятно да имаш моето търпение да правиш тяло с години, то поне се консултирай с някой с много голям опит и познания в сферата на химията и не питай по тийн форуми. Фатрат ти казва да изчакаш 17-18, аз бих казал поне 21...

едит: 183см и 100кг чиста мускулна маса... пич, как да ти кажа, трябва да изглеждаш убийствено добре. Това е много маса на много релеф. Ако смяташ, че за 2 години и нещо се прави, ок, бих искал да чуя формулата за това :Д
Не изглеждам чак убийствено добре,но аз съм доволен от това което ми се получи.Нямам никаква специална формула.Хапвах си добре и здравословно по 5 пъти дневно,сменях упражненията,за да не ми привиква мускула,защото по този начин спира разтежа.Съчетавах фитнеса с лостове,но рядко,предимно си беше фитнес.