.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    нормално е да не си най след като не си го правила до сега,но пък никой не се е родил научен нали ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мъжа не е писал по тийн форум, не с чудеше дали да ползва презервативи, не ме е карал да се притеснявам за каквото и да е.
    От друга страна ми беше готино, че е недокосван от жена, че двамата заедно ще открием какво е сексът и всяко нещо ново за мен, ще е и ново за него. Заедно отраснахме и сексуално и заедно разкрихме сексуалността си...Това лошо ли е?

Извинявам се за отклнението, ам всеки го споменава като че ли абсолютно задължително трябва да си с мъж, бил поне с 10-тина, за да нямаш психически травми от първия си път.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    ако те обича значи ще си най !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мъжът ти е бил 20+ годишен и предполагам преди секса се е постарал да се информира за всичко нужно. Индивидуално е и няма универсална рецепта. Винаги го има и емоционалният момент, който доста често се усеща и в твоите мнения по тая тема. По принцип опитният партньор познава по-добре своята и женската сексуалност, достатъчно уверен е (може би най-важното), умее да предразполага и знае как да достави удоволствие на себе си и партньорката си. Затова е предпочитан.
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Имал е много преди тебе.... Тогава ,какво правиш още с този човек ?

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мъжа не е писал по тийн форум, не с чудеше дали да ползва презервативи, не ме е карал да се притеснявам за каквото и да е.
    От друга страна ми беше готино, че е недокосван от жена, че двамата заедно ще открием какво е сексът и всяко нещо ново за мен, ще е и ново за него. Заедно отраснахме и сексуално и заедно разкрихме сексуалността си...Това лошо ли е?

Извинявам се за отклнението, ам всеки го споменава като че ли абсолютно задължително трябва да си с мъж, бил поне с 10-тина, за да нямаш психически травми от първия си път.
    Подкрепям.И аз ако можех да избирам дали гаджето ми да е спал с други или не щях да избера да не е.....но няма как

Не знам за "мъжа ти", но аз бих предпочел гаджето ми да е девствена и аз да съм и първия. Има някакъв скрит романс в това. И аз все още вярвам, че момичетата трябва да избират "правилния" за тях човек. Покажи му, че ти си избрала точно него да ти бъде първия. Първата лябов, първия път и първия човек, с който... са незабравими. Има защо да се стесняваш, но не и да се притесняваш. Това са глупости!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си