- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не съм му първата
нормално е да не си най след като не си го правила до сега,но пък никой не се е родил научен нали ?
Мъжа не е писал по тийн форум, не с чудеше дали да ползва презервативи, не ме е карал да се притеснявам за каквото и да е.
От друга страна ми беше готино, че е недокосван от жена, че двамата заедно ще открием какво е сексът и всяко нещо ново за мен, ще е и ново за него. Заедно отраснахме и сексуално и заедно разкрихме сексуалността си...Това лошо ли е?
Извинявам се за отклнението, ам всеки го споменава като че ли абсолютно задължително трябва да си с мъж, бил поне с 10-тина, за да нямаш психически травми от първия си път.
Мъжът ти е бил 20+ годишен и предполагам преди секса се е постарал да се информира за всичко нужно. Индивидуално е и няма универсална рецепта. Винаги го има и емоционалният момент, който доста често се усеща и в твоите мнения по тая тема. По принцип опитният партньор познава по-добре своята и женската сексуалност, достатъчно уверен е (може би най-важното), умее да предразполага и знае как да достави удоволствие на себе си и партньорката си. Затова е предпочитан.
Welcome to the Jungle...
Имал е много преди тебе.... Тогава ,какво правиш още с този човек ?
Подкрепям.И аз ако можех да избирам дали гаджето ми да е спал с други или не щях да избера да не е.....но няма какПървоначално написано от krem4et0
![]()
Не знам за "мъжа ти", но аз бих предпочел гаджето ми да е девствена и аз да съм и първия. Има някакъв скрит романс в това. И аз все още вярвам, че момичетата трябва да избират "правилния" за тях човек. Покажи му, че ти си избрала точно него да ти бъде първия. Първата лябов, първия път и първия човек, с който... са незабравими. Има защо да се стесняваш, но не и да се притесняваш. Това са глупости!