- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Килца в излишък..
Здравейте. Дайте ми някъква диета за 60-90 дни.
Години: 14
Килограми: 90
Височина: 180см
Искам да стана 75-80 килограма..
..П.П: Не ям месо : телешко, свинско, пилешко, луканка, точеница, салами(шпекови и т.н), кренвирши и т.н.
Благодаря предварително![]()
90 дневната диета мисля че е перфектна само дето трябва да замениш месото да кажем с риба... или някакво друго.Много ще ти помогне тя,хем си ги сваляш здравословно,хем няма да ги върнеш..Най-много с нея се свалят 25 килограма,поне така пише.Като я съчетаеш със спорт,ще има голяям резултат.Успех![]()
90 kила на 14 години![]()
спортувай майна, мани ги тея диети.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ама аз и риба не ям..
Повръщам от всичко което е ходило(плувало).. освен каймата на принцеси..
към @tuzaro ---> майна има 1 от моя клас пак на 14 и е 130 кила.. т'ка че не ми говори че съм много..
Вместо да спазваш диети и да гладуваш сумати и дни и накрая да се получи йо-йо ефект пробвай така http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=391514 и впрочем дори не мога да си го представя това момиче на 14 да е 90кг,камо ли 130 ...бива ли чак толкова да сте се отпуснали...
момче съм..
Тва с месото е лошо,хранителните режими изискват месо много ..![]()
не се утешавай с тва, че има и по дебели от тебе! Ще пораснеш и ще почнеш да имаш проблеми със здравето, почвай да спортуваш и намали хляба и тестените работи.Първоначално написано от b0nb0n40
аз съм 183 см. на 20 години и съм 78 кила и усещам че ми пречат.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми започвай да ядеш по-полезната храна.Мога да ти гарантирам,че има яденета в тъпи по-вкусни от някоя мазна манджиджка![]()
90-дневната диета. Не се гладува, а си хапваш от всичко. Кофти е, че не ядеш месо.. Иначе, 90-дневната + малко упражнения (например Тае Бо) и много постоянство и си готов.![]()
90 дневната или точковата и упражнения
You Smile Make Me Fly.. ^^
Има специална тема за диети http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
90 дневната диета е най-подходяща, но това, което искам да ти препоръчам е ФИТНЕС. Освен, че няма да имаш килограми в излишък, но и ще имаш хубаво тяло. Сега като се замисля 90 кила не са толкова стряскащи като се има на предвид, че си 180 см. но пак са доста.
Първо си помислих, че си момиче и се хванах за сърцето..![]()
Първоначално написано от nomatterwho
![]()
И аз!